Voel je weer je oude ik!

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Een jaar na de haartransplantatie in Turkije is Floor terug op het kantoor van Esteworld in Nederland om zijn resultaat te showen. Wauw! Bij Floor zijn er 4000 grafts hoge dichtheid geplaatst op zijn voorste hoofdhelft. De acell is toegepast om het aangetaste haar te herstellen waardoor er een vollere look is bereikt. Lees ervaring

Esteworld fue 4000 grafts plus Acell, mijn haartransplantatie ervaring

Dag mijn naam is Floor,ik ben 38 jaar en heb precies een jaar geleden een haartransplantatie uit laten voeren door Esteworld.Nu een jaar verder ben ik weer de gelukkige eigenaar van een mooie bos weelderig haar, het haar dat ik vroeger al had maar door erfelijkheid en andere omstandigheden dunner begon te worden.Dit begon eigenlijk echt op te vallen rond mijn 35e ,rond de geboorte van ons eerste kind. Dit is natuurlijk ook heel normaal door andere veranderingen in je leven en stress krijgen je haren het soms flink te verduren, zo ook bij mij. De meeste mannen die na hun 30e haarproblemen krijgen kunnen ook makkelijk verholpen worden omdat blijkbaar het proces langzamer gaat dan voor je 30e. Het is echter de kunst om er op tijd bij te zijn. Hoe kaler je bent hoe lastiger het word om alles op te vullen. Gelukkig was ik een geschikte kandidaat voor een haartransplantatie!

Na een kleine Research op internet kwam ik al vrij snel bij Esteworld uit. Hun website en recensies van soortgenoten deed mij al snel besluiten contact op te nemen. Na een erg prettig consult en een heel eerlijk advies besloot ik diezelfde dag nog om ervoor te gaan!. Mijn diagnose was 3000 tot 4000 grafts voor het opvullen van mijn inhammen en kruin(licht kalend)en een Acell behandeling voor het weer sterk maken van mijn bestand haar. Op verzoek kon ik diezelfde week nog terecht wat erg prettig was vanwege mijn werkomstandigheden.

De behandeling duurde in mijn geval ongeveer acht uur en was eigenlijk sneller voorbij dan verwacht.eerst werd de haarlijn bepaald en vervolgens mijn hoofd geschoren toen naar de behandelkamer waar in mijn geval eerst de nieuwe haartunnels werden geprikt, dit gebeurt met een fue saffier boortje en word met de hand geprikt. Door de verdoving merk je hier niets van. Het is een beetje het gevoel alsof je hoofd van tempex is en er met een naaldje in word geprikt. Vervolgens mocht ik een hapje eten waarnaar mijn haren geoogst werden vanuit het donorgebied. Uiteindelijk na een lig van vijf uur werden mijn nieuwe haren teruggeplaatst en was ik na een uur of acht weer terug in mijn hotel. De dag daarna mocht ik terug voor de nabehandeling, mijn hoofd werd gewassen en ik kreeg uitleg over de nazorg, die moet ik zeggen erg goed is geregeld. Er word je maandelijks gevraagd om een foto van je hoofd te sturen(dit gebeurt per whats app en is wel zo makkelijk en je krijgt altijd antwoord op je vragen.

Dan begint eigenlijk de lastigste periode…mijn mooie gemillimeterde koppie werd weer kaal. Dit is normaal, na 14 dagen vallen alle getransplanteerde haren weer uit om vervolgens na 3 maanden weer te gaan groeien. ik werd dus weer kaal en daar moet je even doorheen maar na een maand of drie verschenen mijn eerste haren en na een maand of vijf had ik alweer een mooie bedekking. Dit is echter nog niks bij wat het na tien maanden is. Je ziet echt maandelijks verschil en de groei zet door tot wel 14 maanden. Mijn haren werden steeds dikker en voller en ik kon er steeds beter model in brengen, iets wat ik afgelopen jaren al niet meer kon omdat het futloos en dun was geworden. Ik merkte ook echt aan mezelf dat ik me niet meer onzeker voelde na het terugkeren van mijn haarbos, iets wat voor mij wel de belangrijkste reden was geweest om een haartransplantatie te laten uitvoeren. Ik denk dat dit voor veel mannen wel herkenbaar is! Je wil je weer jong en vitaal en sexy voelen maar bij elke blik in de spiegel kom je tot de conclusie dat je kaal word en je aan het verouderen bent. Dat doet ook zoveel met je mentale gestel. Ik denk dat niet alleen de haartransplantatie maar het takkelen van de onzekerheid, dat stemmetje in je hoofd en het constant ermee bezig zijn kaal te worden een bepaalde rust met met zich mee brengt als je eenmaal bent geweest en je haren weer terug hebt. Uit eigen ervaring weet ook ik dat ik te lang heb getwijfeld en had ik al drie jaar eerder moeten gaan ,dat had me een hoop minder kopzorgen bezorgd .Maar afijn uiteindelijk is dus alles helemaal dik vet in orde gekomen.

Ik ben erg blij dat ik vorig jaar de stap heb gezet om esteworld te benaderen. Het heeft mijn leven in positieve zin veranderd. Niet alleen heb ik weer een mooie haarbos weer terug maar ook het dappere gevoel om dit te hebben ondernomen maakt mij een gelukkiger mens. Ik zou tegen alle lotgenoten willen zeggen; twijfel niet langer maak een afspraak, ga op consult en kijk wat ze voor jou kunnen betekenen, het is slechts een kleine stap naar een leuker leven.

Tot slot wil ik graag Esteworld bedankend dat ze dit allemaal mogelijk maken.

Er zijn natuurlijk honderd en een klinieken waar je dit kan laten doen. Maar waar Margo en Hidde voor staan, hun betrokkenheid en toewijding maakt Esteworld wel echt een hele goede keuze!

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
35 tot 45 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
3500 tot 4000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk