Ongewenst resultaat in Nederland, 2e ronde bij Esteworld

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Timo heeft een paar jaar geleden een haartransplantatie op zijn inhammen in Nederland laten doen, helaas met een ongewenst resultaat. Na online zoeken en via vrienden uit de tv wereld kwam hij bij Esteworld terecht. Esteworld is een van de weinige klinieken waar geavanceerde herstel haartransplantaties kunnen worden uit gevoerd. Met de nieuwe saffier boortjes konden we de reeds geplaatste lage dichtheid bij Timo mooi opvullen. Lees ervaring

Timo Buse bij Esteworld voor zijn haartransplantatie @timo.buse

Begin vorig jaar (2018) heb ik een haartransplantatie op mijn inhammen laten uitvoeren bij een Nederlandse kliniek. Het aantal grafst dat in de voorste haarlijn was getransplanteerd was veel te laag, je keek er dwars door heen. Het bleek lastig om een kliniek te vinden die het wilde herstellen omdat er te veel kans op beschadiging was. Lekker dan. 

Via via kwam ik bij Esteworld terecht omdat ze daar wel deze herstel haartransplantatie kunnen uitvoeren vanwege de fijne saffier boortjes die ze daar gebruiken. Dat sprak me heel erg aan. Toen ik over ze ging zoeken bleken ze ook een kantoor in Nederland te hebben.

Het consult in Nederland ging heel netjes en er werd vooraf duidelijk verteld wat ik kon verwachten en hoe zijn mijn eerste mislukte haartransplantatie in Nederland konden herstellen. Vervolgens direct een afspraak ingepland voor de haartransplantatie en een vliegticket geboekt naar Turkije. Eenmaal aangekomen in Istanbul word je direct opgepikt door de transfer service van Esteworld en naar het hotel gebracht.

In Istanbul valt direct al op dat je niet de enige bent die voor deze ingreep komt er zaten nog 2 lotgenoten bij me in het hotel, waarvan 1 ook al eerder in Nederland was behandeld.

Na een nachtje slapen werd ik de volgende ochtend opgepikt om naar de haartransplantatie kliniek te gaan. Daar werd alles in het Nederlands uitgelegd door een persoonlijke begeleider en vervolgens ging het dan echt gebeuren.

Er werd een lijn getekend voor de haarlijn die ze in Nederland hadden getransplanteerd om zo naar een volledige nieuwe haarlijn te gaan met een hoge dichtheid. De gebieden die al eerder getransplanteerd waren gingen ze verder invullen zodat ik daar na deze haartransplantatie wel blij mee kon zijn. Vervolgens werd ik kaal geschoren en toen ging het echt gebeuren.

Ik heb zelf nog  gekozen voor een 'roesje' waarmee je even in slaap valt en de prikken in je hoofd niet voelt. De hele haartransplantatie was daardoor pijnloos. Na de behandeling werd ik teruggebracht naar het hotel. Slapen op een vliegtuigkussentje is vervelend, maar het herstel was nagenoeg pijnloos. Na 2 dagen kreeg ik een wasbeurt in de kliniek en werd gecontroleerd of de genezing voorspoedig ging. Dat was allemaal prima ! 

Eenmaal in Nederland houdt Esteworld regelmatig contact over het herstel en vragen ze om foto's. Ik heb de haartransplantatie ervaren als zeer professioneel als ik het vergelijk met mijn eerdere ervaring in Nederland, waar ik mede door het eindresultaat van de haartransplantatie grote vraagtekens bij zet.

Ik ben nu 6 maanden verder en al enrom blij met het resultaat van de haartransplantatieTurkije. Komende maanden wordt het zelfs alleen nog maar beter. 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell, Herstel haartransplantatie
Grafts
Minder dan 2500 grafts
Bekend van
Ex on the beach
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk