Hidde

Consultant Esteworld NL/BE

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Haarspecialist Hidde van Esteworld Benelux

Beste bezoekers van onze site, ik ben Hidde Theunissen, Sinds 2011 ben ik werkzaam voor Esteworld als haarspecialist in Nederland. Jaren geleden liep ik zelf rond met het probleem van kaalheid. Zoals zovelen ben ik eerst het internet op gedoken en kwam er al snel achter dat een haartransplantatie in Nederland niet betaalbaar voor mij was. Via forums las ik dat de kosten voor een haartransplantatie in Turkije veel lager lagen, maar waar moest ik heen? Mijn zus die bij een grote zorgverzekeraar werkt kwam met het idee om haar collega’s in Istanbul te bellen voor advies. Hier kwam Esteworld uit als beste en bekendste haartransplantatie kliniek. Daar heb ik toen op vertrouwd. Nu 7 jaar later ben ik nog steeds enorm tevreden over het resultaat en werk met veel plezier voor Esteworld. Esteworld en de mensen die werken voor Esteworld heb ik leren kennen als zeer betrouwbaar en enorm zorgzaam. Dit hoor ik ook van de mensen die een haartransplantatie ondergaan en met wie ik contact hou voor de nazorg.

Wat doe ik in mijn dagelijks werk:

  • Mensen te woord staan aan de telefoon, via mail of whatsapp
  • Mensen ontvangen en te woord staan tijdens consult op ons kantoor in IJsselstein
  • Mensen adviseren in gebruik van lotions en eventueel medicatie
  • Offertes opmaken voor de haartransplantatie (altijd na consult met chirurg)Offertes bespreken en toelichten
  • Mensen begeleiden in het traject tot aan de haartransplantatie
  • Mensen begeleiden in het traject na de haartransplantatie. Dit kan op elke gewenst moment op kantoor of via telefoon.
  • Eindresultaten evalueren

Ik haal er veel plezier uit om mensen eerlijk advies te geven. Soms helaas moeten we mensen een haartransplantatie afraden of adviseren dat ze beter nog even moeten wachten. Dit hoort er ook bij.
Elke week weer spreek ik tevreden mensen die net terug komen uit Turkije van een haartransplantatie bij Esteworld. Met mijn eigen ogen zie ik dan wat voor transformatie mensen meemaken. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat een stap naar een haartransplantatie moeilijk kan zijn. Ik hoop mensen dan ook hierin goed en eerlijk voor te lichten. Ik ben 7 dagen per week bereikbaar en altijd beschikbaar voor een gesprek. Als ik wat voor u kan betekenen hoop ik u binnenkort te ontmoeten, spreken of te appen.

Personeel
Jaren ervaring
8 jaar ervaring
Werkzaam sinds
2011
Type personeel
Medewerkers Kantoor NL/BE
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk