YouTubeGoogle+Facebook
  • Massoni bovenkant 002
  • 4 dagen na haartransplantatie Turkije
  • 10 dagen
  • 3 maanden na haartransplantatie Turkije
  • 5maanden na
  • 8 maand
  • massoni

Vrijdag 16 september ben ik naar Turkije / Istanbul gevlogen voor mijn haartransplantatie bij Esteworld.

Update resultaat na een 2 jaar:

Super blij met het resultaat. Je ziet vaak van die ultra rechte haarlijnen. Ik ben vooral blij met hoe natuurlijk het resultata van mijn haartransplantatie Turkije is geworden.  Ik ben een blij man en heb al meerdere vrienden door gestuurd naar Esteworld in Turkije. Ook hun hebben een goede ervaring gehad en een mooi resultaat behaald.
Esteworld bedankt!!!

100% tevreden hoe het in Istanbul is verlopen in de mooie haartransplantatie kliniek van Esteworld.

Ervaring van mijn haartransplantatie Turkije:

Op het vliegveld ben ik opgehaald door de hostess Eda en de chauffeur. Heel fijn om Nederlands talig begeleiding te hebben.
We zijn doorgereden naar de haartransplantatie kliniek waar mijn bloed is gecontroleerd. ’s Avonds nog wat door Istanbul gelopen,prachtige stad. Vervolgens naar het hotel en redelijk op tijd naar bed voor de grote dag. Zaterdagochtend om half 9 ben ik door de chauffeur opgehaald en zijn we richting de kliniek gereden. Mijn bloed was in orde dus kan er gestart worden met de behandeling.

De hostess en chirurg stonden op me te wachten.  Onder genot van een kopje Turkse thee nam de chirurg alle tijd om mijn wensen te bespreken en een nieuwe haarlijn op te tekenen. Alles akkoord van beide kanten  en de haartransplantatie ging beginnen.

Eerst de 3000 grafts eruit. Makkelijker gezegd dan gedaan.
Eerst de verdoving; dat viel mee. Vervolgens is een van de assistenten in een razend tempo aan de slag gegaan, gevolgd door nummer 2 die de grafts er vervolgens uitplukte.
Eerst de linkerkant, daarna het midden en ten slotte was de rechterkant aan de beurt. Ondertussen wat kletsen met de hostess (Eda) en assistenten met op de achtergrond muziek van een tv-kanaal.

Gelukkig ben ik geduldig, want het duurt natuurlijk wel even. Daarna kwam de chirurg weer waarmee we vervolgens de haargrens hebben bepaald. Hij is de expert, waardoor ik me door zijn oordeel heb laten leiden. Daarna toch kort lijden bij een drietal prikken. Op het hoofd zijn de verdovingsprikken wat gevoeliger.

De vriendelijke chirurg heeft vervolgens alle gaten gemaakt. Lunchtijd (rond een uurtje of half 2). Na de lunch hebben de assistenten met zijn drieen de grafts geplaatst. 2900 voorop en 100 op de kruin. Regelmatig kwam de dokter binnenvallen om te checken.

Wederom best gezellig en nog wat Turkse woorden geleerd. Om ongeveer 5 uur waren we klaar en heb ik nog thee gedronken met mijn steun en toeverlaat (Eda, die zelfs bereid was haar enige vrije dag -zondag – te gebruiken om me wat van Istanbul te laten zien. Maar uiteraard heb ik haar gezegd dat ze die beter met haar vriendje kan doorbrengen.

Na de haartransplantatie ging ik nog even langs de dokter om over het resultaat te praten en hoe de komende dagen te zorgen voor het onderhoud.

Op zondag is de kliniek dicht; maandag dressing en dinsdag eerste washing en uitleg hoe dat zelf te doen. Een ervaring in een “ver” land als Turkije die zeer is bevallen, door de begeleiding en het vertrouwen dat ik heb gekregen in de kliniek en haar staff maar ook zeker de begeleiding die je van uit Esteworld Nederland krijgt.