4200 grafts goedkope haartransplantatie Turkije

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Dik maar dan ook dik tevreden met alles. Voortraject wordt je professioneel maar ontspannen begeleidt door de mensen van Esteworld Nederland, mijn contact persoon daar was Margo (consulent) maar ook de andere spreek je regelmatig, ook in de nazorg. De nazorg is perfect, de eerste 14 dagen is er dagelijks contact. NU een jaar verder na mijn haartransplantatie avontuur in Turkije. Wat ben ik blij met mijn trip naar de haartransplantatie kliniek van Esteworld in Istanbul. Ik zie er niet meer uitgeblust uit en lijk 10 jaar jonger. Zo voel ik me trouwens ook. Ik ben iedereen van Esteworld enorm dankbaar! Lees ervaring

Update resultaat na een 12 maanden

Super blij met het resultaat van mijn haartransplantatie in Turkije. Je ziet vaak van die ultra rechte haarlijnen in Turkije. Ik ben vooral blij met hoe natuurlijk het resultaat van mijn haartransplantatie is geworden. Ik ben een blij man en heb al meerdere vrienden door gestuurd naar Esteworld in Turkije. Ook hun hebben een goede haartransplantatie gehad en een mooi resultaat behaald.
Esteworld bedankt!!!

100% tevreden hoe het in Istanbul is verlopen in de mooie haartransplantatie kliniek van Esteworld.

Ervaring van mijn haartransplantatie Turkije:

Op het vliegveld werd ik opgehaald door de Nederlandse Hostess en de chauffeur. Heel fijn om Nederlandstalige begeleiding tijdens je haartransplantatie in Turkije te hebben.
We zijn doorgereden naar de haartransplantatie kliniek waar mijn bloed is gecontroleerd. ’s Avonds nog wat door Istanbul gelopen, prachtige stad. Vervolgens naar het hotel en redelijk op tijd naar bed voor de grote dag.

Zaterdagochtend om half 9 werd ik door de chauffeur opgehaald en zijn we richting de haartransplantatie kliniek gereden. Ik had gelezen dat de kwaliteit van de haartransplantatie klinieken in Turkije goed was maar zo mooi als dit had ik niet verwacht. Wauw, super strak, netjes, profesioneel en hygienisch. Mijn bloed was in orde dus kan er gestart worden met de behandeling.

De hostess en haartransplantatie chirurg stonden op me te wachten. Onder genot van een kopje Turkse thee nam de chirurg alle tijd om mijn wensen te bespreken en een nieuwe haarlijn te tekenen. Alles akkoord van beide kanten  en de haartransplantatie ging beginnen.

Eerst de 4200 grafts eruit. Makkelijker gezegd dan gedaan, het was een lange zit, maarja ik was flink kaal en had dit aantal ook echt nodig om een beetje resultaat te krijgen.

Eerst de verdoving, dat viel mee omdat ik een lekker roesje kreeg. Vervolgens is een van de assistenten in een razend tempo aan de slag gegaan, gevolgd door nummer 2 die de grafts er vervolgens uitplukte.

Eerst de linkerkant, daarna het midden en ten slotte was de rechterkant aan de beurt. Ondertussen wat kletsen met de hostess en assistenten met op de achtergrond muziek van een tv-kanaal, zelf wat Nederlandstalig kwam voorbij, toch leuk als je helemaal in Istanbul zit.

Gelukkig ben ik geduldig, want het duurt natuurlijk wel even. Daarna kwam de chirurg weer waarmee we vervolgens nogmaals de haargrens hebben bepaald. Hij is de expert, waardoor ik me door zijn oordeel heb laten leiden. 

De vriendelijke haartransplantatie chirurg heeft vervolgens alle gaten gemaakt. Lunchtijd (rond een uurtje of half 2). Na de lunch hebben de assistenten met zijn drieen de grafts geplaatst. 2900 voorop en 1300 op de kruin. Regelmatig kwam de dokter binnenvallen om te checken.

Wederom best gezellig en nog wat Turkse woorden geleerd. Om ongeveer 5 uur waren we klaar en heb ik nog thee gedronken met mijn steun en toeverlaat (Eda, die zelfs bereid was haar enige vrije dag -zondag – te gebruiken om me wat van Istanbul te laten zien. Maar uiteraard heb ik haar gezegd dat ze die beter met haar vriendje kan doorbrengen.

Na de haartransplantatie ging ik nog even langs de dokter om over het resultaat te praten en hoe de komende dagen te zorgen voor het onderhoud.

Op zondag is de kliniek dicht; maandag dressing en dinsdag eerste washing en uitleg hoe dat zelf te doen. Een ervaring in een “ver” land als Turkije die zeer is bevallen, door de begeleiding en het vertrouwen dat ik heb gekregen in de kliniek en haar staff maar ook zeker de begeleiding die je van uit Esteworld Nederland krijgt.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
35 tot 45 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
4000 tot 4500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk