Jullie staan altijd klaar voor me, bedankt!

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Astrid was heel erg onzeker over wat voor haar de juiste stap was. Op kantoor bij Esteworld Benelux hebben we haar alle mogelijkheden en haartransplantatie methodes uitgelegd en samen gekeken welke haartransplantatie methode het beste bij haar past. Ze wilde het bestaande haar niet afscheren, waardoor we uit kwamen bij de DHI haartransplantatie methode. Omdat haar bestaande haar heel dun is geworden passen we ook een Acell behandeling toe om deze weer te herstellen. Het resultaat is dan beter en houdbaar. Lees ervaring

Ik heb jaren gewacht om met zekerheid deze stap naar een haartransplantatie te durven te nemen. Zeker omdat ik een vrouw ben. Het gaat namelijk altijd over de mannen die een haartransplantatie ondergaan. Ik heb nooit een bos haar gehad, maar de laatste 10 jaren heb ik vreselijke haaruitval. Al die jaren heb ik mijn kaalheid verborgen met haarvezels en de camouflagespray. 

Nadat ik voor een intake bij Margo van Esteworld in IJsselstein (Utrecht) ben geweest, wist ik het zeker. Het komt allemaal goed! Bij mij word de DHI haartransplantatie toegepast met een ACELL behandeling. Het voordeel hierbij is dat alleen maar het donorgebied wordt geschoren. Daarna wordt het teruggeplaatst tussen je bestaande lange haren. De acell doe ik omdat ik heel veel haar heb dat dun is geworden, als dat weer wat dikker is gaat mijn dichtheid vooruit. Alle klein beetjes helpen.

Ik kon al over 2 weken naar Istanbul. Dit was echt een unieke ervaring voor mij. Ik, en helemaal alleen vliegen met mijn vliegangst? 

Vooraf alle informatie via de app, telefonisch en per mail ontvangen, wat er van mij verwacht word en wat ik van Esteworld mag verwachten. Super professioneel allemaal.

Dinsdag 9 april was het dan zover. Op weg naar Turkije. Ik ben letterlijk op handen gedragen. Vanaf het moment van aankomst op het vliegveld Sabiha Gökcen in Istanbul. Ik heb keurig een sms ontvangen van de chauffeur (Fatih) dat hij klaar staat in de aankomsthal. Aangekomen in het Crowne Plaza hotel ook helemaal top. Iedereen was ontzettend aardig en behulpzaam. Het is daar allemaal goed geregeld, verzorgd en schoon. Ook tussentijds netjes op de hoogte gesteld door Ceyhun wat betreft de transfers. 

Woensdag 10 april werd ik om 7 uur opgehaald door Chauffeur Huseyin. Eerst even ontbijten natuurlijk. In de kliniek ben ik vriendelijk ontvangen en begeleid door Özlem (Nederlandse begeleiding). Voor de DHI haartransplantatie moet je eerst wat voorbereidingen doen. Het financiële gedeelte gebeurt als eerst. Er wordt bloed afgenomen om te controleren of alle waardes goed zijn en op besmettelijke ziektes. Daarna krijg je speciale kleding aan voor de DHI haartransplantatie en worden er foto’s gemaakt. Je haar wordt gewassen. Daarna heb je een gesprek met de haartransplantatie chirurg en de verpleegkundige. Hier worden je wensen besproken en je haarlijn afgetekend. Het donorgebied wordt afgeschoren. Eenmaal kennisgemaakt met de verpleegkundige en arts loopt alles op rolletjes. In het begin was ik ontzettend nerveus. Bang voor het onbekende. Daarna was ik er snel aan gewend. Het team was zo alert en zorgzaam vanwege mijn gezondheidsklachten (diabetes, hoge bloeddruk). Bij elk signaal speelden ze er direct op in. Tussendoor extra controles doen en wat eten. Om 14:15 uur een overheerlijke lunch op. Ze zijn ontzettend lief voor me geweest.  Heb veel gelachen met het hele team. Om 18:00 uur weer terug in het hotel met 2300 grafts! 

Donderdag 11 april was mijn rustdag. Toen ben ik naar de Big Bazaar geweest. Samen met een andere dame die daar ook was voor een DHI. 

Vrijdag 12 april om 9:30 uur opgehaald door chauffeur Omar. Op weg naar de kliniek voor de 1ste washing. Tijdens en na het wassen is alles uitgelegd over het gebruik van de producten. Hier heb ik ook een videofilm van ontvangen. Er is nog een gesprek en controle geweest bij de arts. Daarna afscheid genomen van iedereen en door chauffeur Omar weer teruggebracht naar het vliegveld. Eenmaal thuis ook dagelijks contact gehad met Esteworld Benelux. Foto’s die ik elke dag verstuur voor controle. Alle informatie voor de nazorg, erg fijn allemaal. Jullie staan altijd klaar voor me. Dank je wel Margo en de rest van het team.

Ben heel benieuwd naar het eindresultaat van de DHI haartransplantatie, kan niet wachten. 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
35 tot 45 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
DHI haartransplantatie
Grafts
Minder dan 2500 grafts
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk