Persoonlijke aandacht is top bij Esteworld

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Een zeer luxe kantoor in Nederland waar 5 mensen 24/7 voor je klaar staan had ik vooraf niet verwacht, maar de service bij Esteworld gaat ver. De hele organisatie loopt gesmeerd, de taal barriere in Turkije wordt weggenomen door de hostess. De chirurg neemt alle tijd voor je, ik heb me geen moment een nummertje gevoeld in een toch grote super de luxe haartransplantatie kliniek in Istanbul. Nu na een jaar, ben ik zoooo blij dat ik de stap heb gezet. Ik ben ook erg te spreken over de Acell behandeling, mijn haar was onderweg om uit te vallen en dof, dat haar is nu weer mooi sterk waardoor mijn resultaat beter is en vooral houdbaar. Lees ervaring

De haartransplantatie ervaring van Yorick bij Esteworld

Na een, al zeg ik het zelf, intensieve research waarbij ik diverse aanbieders van haartransplantatie in Turkije naast mekaar heb gezet en vergeleken kwam voor mij Esteworld er naar mijn inziens het beste uit. Waarom? Als eerst de eerste indruk van de website. Ten tweede de reviews op Facebook e.d. . Ten derde de kosten voor de haartransplantatie waren betaalbaar! Zodoende heb ik een afspraak gemaakt bij het kantoor van Esteworld in IJsselstein vlak bij Utrecht. Ik had daar een gesprek met haarspecialist Hidde.

De eerste indruk die ik kreeg toen ik aankwam op het aangegeven adres was: oke…(wow). Het eerst wat me opviel was een mooi modern gebouw. Waarvan de beneden verdieping zo goed als compleet helemaal van Esteworld is (!). In mijn onderzoek en bezoeken die ik heb gebracht bij andere haartransplantatie aanbieders is dat wel even een ander verhaal. Daar zat ik bij een in een kantoor van 2 bij 1 m2! Daarbij doen ze er niet alleen intake gesprekken voor het haar. maar ook, zoals ze dat volgens mij zeggen, esthetische behandelingen… Eenmaal in het kantoor van Hidde en de gesprekken die we voerden met de voorbeelden en de vragen die ik stelden, waarbij ik zo goed als op alle vragen ook direct antwoord kreeg, had ik voor mezelf eigenlijk al de beslissing genomen. Esteworld gaat hem voor mijn haartransplantatie in Turkije worden. Mijn gevoel was goed, de klik met Hidde was goed etc. etc. etc.

Na een week of wat heb ik Hidde laten weten dat ik de haartransplantatie ga doen bij Esteworld. Gelijk wordt er informatie gestuurd met wat ik kan verwachten gedurende het traject. Het informatieve gedeelte gaat over het algemene over de mail en vragen gaan over de Whatsapp. We spreken af dat ik 3 oktober 2017 behandeld ga worden. Top ik heb er zin in! Naar mate de datum nadert krijg je de benodigde informatie ook vanuit  Esteworld Turkije zelf waardoor je goed voorbereid op reis kan (tip neem lege flesjes mee minder dan 100 ml).

Eenmaal op het vliegveld vlak voordat de vlucht vertrekt krijg je een Whatsapp bericht van Esteworld met een goede vlucht wens en informatie over je taxi nadat je bent aangekomen in Istanbul. Eenmaal aangekomen stond de chauffeur zoals afgesproken klaar. Je wordt netjes te woord gestaan en ze brengen je naar het hotel. Doe wel je gordel om want in Istabul willen ze allemaal als eerst thuis zijn voor het eten. Ik zat in het Hilton hotel. Uiteraard prima kamer met prima personeel en prima ontbijt. In een wordt gezegd prima dus. Dezelfde avond (de dag voor de behandeling) krijg je weer netjes een bericht hoe laat je opgehaald wordt om naar de kliniek gebracht te worden.

De ochtend lekker stevig ontbeten voor de grote haartransplantatie Turkije dag. Ik werd opgehaald zoals besproken. Naar kde liniek gebracht en daar werd ik onthaald door de hostess (sorry maar de namen weet ik niet meer). Ze vertelde, in het Nederlands, precies wat die dag ging gebeuren. En ja zoals ze zei gebeurde het ook die dag. Bloedprikken, naar de haar afdeling, behandel jas aan, haar af, naar de haartransplantatie chirurg om de haarlijn te tekenen, anesthesist voor de verdoving (dit is het meest vervelende van de hele dag), even wachten zodat de verdoving is in gewerkt. En ja, daar beginnen ze (drie mooie vrouwelijk assistentes continu aan mijn zijde), hoofd assistente boorde de haar wortel los en legt ze in een bakje, de andere twee leggen alle grafts goed zodat ze straks wanneer ze terug gestopt worden makkelijk te pakken zijn. Na dat dit klaar was is er een pauze van ongeveer een half uur. Hup naar de vierde etage. En zowaar zit er een luxe kantine waar je lekker te eten kreeg. Na het lekkere eten. Verder met de haartransplantatie. De haartransplantatie chirurg kwam om de acell plasma in te brengen en de gaatjes, waar de grafts in geplaatst worden, te plaatsen. Nadat dit is gedaan komen drie assistentes alle grafts die er uit zijn gehaald er weer een voor een terug plaatsen. Dit is de langste zit. Gelukkig hebben ze een tv hangen waar continu een muziekzender op wordt afgespeeld. Wanneer ze klaar zijn verbinden ze je donorgebied. Maken alles schoon en kleden ze je aan. Niet bukken! Daarna ga je naar de chirurg om het te controleren. Na de controle krijg je een tasje mee met een vissers petje, pijnstillers, koel gel, pil voor de zwelling. De chirurg legt uit wat je wel en niet mag doen. Hierna ga je naar de taxi en wordt je weer netjes terug naar het hotel gebracht.

De derde dag is een rustdag. Ik ben toen met de metro naar de blauwe moskee geweest en naar de haven van Istanbul. Daar kan je lekker broodje met vis eten (vers!). Terug ben ik met ferry gegaan. Een lekker dagje. Aan het eind van de dag kreeg ik weer een bericht hoe laat ik werd opgehaald om naar de kliniek gebracht te worden en belde Hidde nog even hoe het allemaal gaat.

Eenmaal bij de kliniek aangekomen voor de laatste dag werd ik naar de wasruimte gebracht. Hier laten ze zien hoe je de haren moet wassen met de lotion en shampoo die je mee krijgt (daarom de lege flesjes mee). Daarna ga je nogmaals naar de chirurg die kijkt wederom en als je haar goed zit mag je gaan. Nog even een sapje gedronken en op naar het vliegveld.

Eenmaal terug thuis gaat het herstel snel! Maar let goed op dat je ook doet wat er tegen je gezegd is (resultaat zie foto’s). Hidde bericht ter zijne tijd hoe het gaat. Een jaar na de behandeling moet je naar IJsselstein toe voor controle. En dan moet je haar goed zitten.

Ik ben vooral heel tevreden met de persoonlijke aandacht die je overal bij Estewold krijgt, vooraf op consult, in de kliniek en ook daarna ben je geen nummert. Heel erg fijn!

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Jaar van behandeling
Behandeld in 2017
Grafts
2500 tot 3000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk