Nol, een 9 voor het hele proces van de haartransplantatie!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
In Turkije was de haartransplantatie een hele ervaring maar nu na 10 maanden heb ik er geen seconde spijt van. Esteworld is een professionele organisatie met een mooi kantoor in Nederland een mooie kliniek in Turkije met super vriendelijke mensen, je voelt je zowel in Nederland als in Turkije echt als een koning. Ik kom zelf uit Scheveningen en er lopen er hier nu meer met een Esteworld coupe. Lees ervaring

Hallo mijn naam is Nol Simonis. Ik wil graag mijn ervaring met Esteworld met jullie delen.

In februari 2017 ben ik bij Margo Sluijs geweest in Nieuwegein voor een gesprek. Dit was een gezellig en professioneel gesprek over mijn haar. Er werden foto’s gemaakt van mijn haar, en Margo gaf mij goed advies. Ik had een goed donorgebied en kon in aanmerking komen voor een haartransplantatie. Ik heb toen ook voor een Acell-behandeling gekozen. Dit heb ik gedaan voor mij bestaande haren dikker te laten worden, zodat ze niet in de toekomst kunnen uitvallen. Na een paar dagen was ik zo positief en wilde gelijk het traject in. Ja hoor Margo belde er is plek 3 maart 2017. ik was helemaal blij.

3 maart 2017
Goede vlucht gehad met KLM, en er wachtte een chauffeur op mij bij het afgesproken punt. Hij bracht mij door Istanbul heen naar het Hilton Hotel. Bij aankomst werd ik goed ontvangen en kreeg in nette kamer met uitzicht op Istanbul.

4 maart 2017
7.30 werd ik opgehaald door de chauffeur en werd naar Esteworld gebracht. Wat een mooie kliniek! Ik zag dat ik die dag niet de enigste Nederlander was. Dit geeft toch gelijk vertrouwen. Ik werd vriendelijke ontvangen door de Nederlandse gastvrouw. Ik moest wat formulieren invullen en de behandeling betalen. Na een half uurtje ga je het traject in van Bloedafname en foto’s maken etc. Nu kwam ik bij de handelende arts. Hij ging op mijn hoofd tekenen en ik werd kaal geschoren door het personeel, dit vond ik een verschrikkelijk moment. Daarna kwam ik weer bij de vrolijke arts en leuke assistenten. (arts sprak goed engels en de assistenten minder, maar we begrepen elkaar goed en waren zeer vriendelijk en gezellig). De eerste spuiten voel je, daar ga ik niet om liegen, maar binnen tien minuten voel je helemaal niks meer. Ik kan wel heel veel gaan vertellen over de behandeling, maar mijn ervaring is , ik heb helemaal niks gevoeld van de haartransplantatie en de Acell spuiten. Het eerste deel zat erop (haarzakjes eruit halen). Daarna kreeg ik een heerlijke lunch aangeboden en ging terug voor het tweede deel. (haarzakjes terugplaatsen). Er werd een haarband geplaatst en die moest ik vier dagen omhouden voor de vocht. Na een lange dag stond de chauffeur mij op te wachten en werd ik terug gebracht naar het Hotel (10 min). Ik kwam op mijn kamer ben wat gaan eten en direct in slaap gevallen.

5 maart 2017
Dit was een rustdag. Ik had nog steeds geen pijn. Ik moest voor 5 dagen antibiotica nemen en kon ook pijnstillers in nemen. Ik heb de hele dag lekker gerust films gekeken en gebruikt gemaakt van de heerlijke roomservice.

6 maart 2017
Ik werd om tien uur opgehaald, en werd naar de kliniek gebracht. Daar kreeg ik de uitleg over hoe ik mijn haar moest wassen. Het verband werd van mijn donorgebied afgehaald en mijn haar werd voor de eerste keer gewassen. Ik heb daarna nog een gesprek gehad met de Dokter. Hij verteld mij dat er 2800 grafts zijn geplaatst, ongeveer 2500 haartjes. Hij was zeer tevreden en ik kon naar huis. Ik werd weer netjes opgewacht door de chauffeur en werd naar het vliegveld terug gebracht.

Dit was mijn haartransplantatie ervaring bij Esteworld in Istanbul.

7 maart tot heden.
Eenmaal thuis heb ik elke dag contact gehad met het kantoor van Esteworld in Nederland. Ik moest elke dag foto’s sturen en verslag uitbrengen. Ik hoef maar te appen en ik kreeg gelijk weer bericht terug, zelf op de dag vandaag. Ik ben nu bijna vier weken verder. Ik heb nog steeds een beetje last van me hoofd. Het is nog een beetje gevoelloos en uit aan het vallen, maar dat hoort bij het proces. Ik zelf heb veel moeite om me te ontspannen waardoor het ook steeds gevoelig blijf. Maar dat is voor ieder persoon anders. Iedereen zeg tegen mij het ziet er goed uit. Ik zelf heb geen geduld en wil gelijk een bos met krullen. Maar ik zie ook al resultaat.

Als ik het hele proces een cijfer moet geven dan geef ik het een dikke 9. Ik kan tegen iedereen zeggen die een haartransplantatie overweegt om het bij Esteworld te doen. Voor de kosten van de haartransplantatie hoef je het niet te laten. Ik ben heel benieuwd naar het eind resultaat. Ik probeer steeds om de maand een foto te sturen die jullie bij dit verslag kunnen zien. Ik wil Margo en de rest van Esteworld bedanken voor alle goede zorgen en adviezen.

Groet Nol

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
35 tot 45 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk