Kasan, 1/3de van kosten haartransplantatie in Nederland

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Goede nazorg, perfecte begeleiding tijdens de haartransplantatie in Turkije, moderne en schone haartransplantatie kliniek, kantoor van Esteworld Benelux heel prettig en vooral snel in de begeleiding. Kortom ik kan alleen maar lovend zijn over Esteworld , het resultaat is natuurlijk altijd even afwachten maar ik had er toen al vertrouwen in. Ik ben heel erg blij met mijn resultaat en mijn dunne haren zijn ook weer mooi dik geworden door de Acell behandeling. Die verlies ik niet meer. Lees ervaring

Begin 2017 was ik me gaan verdiepen in een haartransplantatie. Ik merkte dat ik steeds kaler werd. Mijn inhammen werden groter en ook mijn kruin was kalend. Ik heb contact gehad met Hidde Teunissen van Esteworld en dat voelde erg goed. Ik zat met best veel vragen en Hidde had daar de tijd voor genomen. Alles werd goed beantwoord. Ook de beschikbaarheid van een goede nazorg was voor mij belangrijk. De kosten voor de haartransplantatie waren ook een derde van wat ik in Nederland zal betalen voor dezelfde kwaliteit. Ik kreeg er vertrouwen in en besloot om mijn haartransplantatie in Turkije te doen bij Esteworld.

Dag 1 van de haartransplantatie ervaring

Ik vertrek samen met mijn zus vanuit Amsterdam naar Turkije. Onze vlucht is vertraagd en hierdoor komen we later aan in Istanbul. Onze chauffeur van Esteworld staat al netjes klaar, omdat we wat zijn uitgelopen moeten we ook op een andere klant wachtten. We worden telkens goed op de hoogte gehouden en hierdoor is het wachtten minder erg. Tijdens de taxi rit naar het hotel krijgen we een eerste indruk van Instanbul. Het ziet er allemaal boven verwachting modern uit. We verblijven in de Hilton hotel, een prachtig en uitstekend hotel. De eerste avond willen we graag nog wat van Istanbul zien en we nemen de metro naar de Blauwe Moskee. De metro is erg fijn en we hebben hierdoor op onze eerste dag al best veel gezien van Istanbul. De Blauwe Moskee is heel mooi. Zeker een aanrader. We komen op tijd terug naar het hotel want de volgende dag zal spannend zijn. We worden dan in de ochtend om 7:15 opgehaald voor de behandeling bij Esteworld.

Dag 2 van de haartransplantatie ervaring

We zijn vroeg opgestaan en het ontbijt in het hotel was lekker. Mij was verteld om goed te eten voor de behandeling. We werden op tijd opgehaald. Ook gingen er nog 2 andere jongens mee die ook een haartransplantatie die dag hadden staan bij Esteworld. Beiden spraken ze Nederlands, het was fijn om even contact te hebben met lotgenoten. We konden zo onze spanningen en verwachtingen met elkaar delen. Eenmaal in de kliniek werden we alle drie begeleid door de Nederlandse Hostess. Ze vertelde ons wat er allemaal ging gebeuren vandaag. Als eerst zou er bloed worden afgenomen om te kijken of alles goed was. Vervolgens werd mijn hoofd kaal geschoren. Daarna kreeg ik een gesprek met de arts. Hij was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij nam het proces door en ging de haarlijn tekenen. Ook vertelde hij dat er waarschijnlijk 3000 grafts getransplanteerd zouden worden. Hierna werd ik naar de behandelkamer gebracht en werd ik verdoofd. De verplegers en de specialist hebben de haarzakjes er uit uitgehaald. De eerste helft van de behandeling duurde ongeveer 2.5 uur. Vervolgens werd ik begeleidt naar de kantine waar een lunch klaar stond. Na de lunch ging zou de tweede helft van de haartransplantatie starten. Dit deel van de behandeling was niet pijnlijk. De arts heeft de kanalen open gezet en alle haarzakjes zijn geplaatst. De chirurg heeft alles gecontroleerd en na de behandeling heeft hij me ook verteld hoe ik moest slapen en waar ik allemaal rekening mee moest houden. Ik kreeg een tasje mee met medicijnen, een icepack en een hoedje tegen de zon mee. De haartransplantatie was goed verlopen en er waren 3180 grafts getransplanteerd. Melanie nam daarna ook nog even de tijd om uit te leggen hoe het verder zal verlopen. Daarna zijn we weer terug gebracht naar ons hotel. ’s Avonds zijn we nog samen met een andere jongen die ook in ons hotel verbleef en de behandeling ondergaan had naar de shopping mall geweest tegenover ons hotel om te eten. Het was ook fijn om even onze ervaringen met elkaar te delen. Slapen was wel lastig. Ik heb geprobeerd om mijn hoofd recht te houden en het was goed dat ik op advies van Esteworld een reiskussen mee had. Ik heb geen pijn gehad.

Dag 3 van de haartransplantatie ervaring

Ik heb op de derde dag het vooral rustig aan gedaan. Het was erg warm in Instanbul (40 graden zou het worden) en ik durfde toch niet de felle zon in. Melanie had verteld dat het goed te doen was met de hoed. Nadat de zon wat minder fel was durfde ik naar buiten. We zijn nog even gaan shoppen en weer buiten gaan eten samen met de andere jongen. Ik merkte wel dat het belangrijk was om je hoofd te koelen met de icepack. De minibar in de kamer was niet koel genoeg. Daarom heb ik erg vaak gebruik gemaakt van de roomservice. Zij waren uiterst vriendelijk en wilden de icepack in de vriezer leggen. Ik heb geen last gehad van pijn. Slapen ging wel weer moeizaam.

Dag 4 van de haartransplantatie ervaring

Vandaag werden we rond 9 uur weer opgehaald voor de nabehandeling. Ons werd laten zien hoe we ons hoofd moesten wassen. Dit was erg goed uitgelegd en werd ook voorgedaan. Ik mocht ook meekijken tijdens het wassen van de andere jongen. Het verband mocht er nu af en alleen een hoofdband zat nog om mijn hoofd. Het zag er ook al een stuk beter uit. Vervolgens heeft de arts er nog naar gekeken en hij vertelde mij dat het er goed uitzag. Ik heb nog een aantal lotions en shampoo’s aangeschaft en vervolgens werden we naar het vliegveld gebracht. Ik was erg tevreden en ging naar huis met een goed gevoel.

 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
30 tot 35 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Jaar van behandeling
Behandeld in 2017
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk