YouTubeGoogle+Facebook

Zowel in Nederland als in Turkije bevinden zich een groot aantal haartransplantatie klinieken. Steeds meer mensen weten hun weg voor de behandeling tegen haaruitval naar Turkije te vinden. Maar waar vindt u nu de beste haartransplantatie kliniek in Turkije? In Turkije bestaan namelijk grote verschillen in kwaliteit. Wilt u een optimaal resultaat? Dan is het belangrijk dat u kiest voor de beste haar kliniek in Turkije, Esteworld.

Waarom ondergaan steeds meer mensen een haartransplantatie in Turkije?

Er zijn verschillende redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. De voornaamste reden is natuurlijk het verschil in prijs.

  1. Voor een haartransplantatie in Nederland van 2.000 grafts betaalt u bij de meeste haar klinieken ongeveer € 6.000,- tot € 9.000,-. Voor de zelfde behandeling in Turkije betaalt u gemiddeld tussen de € 2.000,- en €4.000,-. Dit maakt een haartransplantatie in Turkije gemiddeld ruim de helft goedkoper, zonder dat er sprake is van mindere kwaliteit.
  2. In Turkije worden grotere behandeling uitgevoerd dan in Nederland. In Nederland kunnen veel haar klinieken maximaal 2.000 grafts in een dagbehandeling transplanteren. Dit kan bij Esteworld oplopen tot meer dan 3.500 grafts in een dagbehandeling.
  3. Turkije wordt gezien als het belangrijkste haartransplantatie land ter wereld. Er gaan jaarlijks tienduizenden mensen naar Turkije voor een haartransplantatie behandeling. Esteworld beschikt daarom over een zeer ervaren haartransplantatie team.

Hoe bepaalt u wat de beste haartransplantatie kliniek in Turkije is?

De eerder genoemde drie redenen voor een haartransplantatie in Turkije spreken voor zich. Maar hoe bepaalt u nu wat de beste haartransplantatie kliniek in Turkije is? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Esteworld wordt door veel mensen uit zowel Nederland als Turkije gezien als de beste haar kliniek in Turkije. Dit kunnen we concluderen door:

Kiest u ook voor een haartransplantatie in Turkije bij de beste haar kliniek, Esteworld?

Bent u na het lezen van de pagina over ‘de beste haartransplantatie kliniek in Turkije’ overtuigd dat u voor een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld moet zijn? Er zijn verschillende manieren om te bepalen hoeveel grafts er nodig zijn voor een optimaal eindresultaat. Neem via het contactformulier contact op voor een consult in Nederland of voor de foto service. Dankzij de foto service kunt u snel en eenvoudig een offerte op maat krijgen.