Oprecht heel tevreden haartransplantatie resultaat

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Nicky 11 maanden nadat hij een haartransplantatie heeft ondergaan terug op het kantoor van Esteworld Benelux voor een nacontrole. Nicky had forse kaalheid en veel kans op verder haaruitval. We hebben bij hem een grote haartransplantatie sessie uitgevoerd door zoveel mogelijk haarzakjes uit te nemen. Daarnaast hebben we de extra acell behandeling toegepast om het bestaand aangetaste haar sterker te maken en een producten advies om het sterk geworden haar ook sterk te houden. Lees ervaring

11 maanden na mijn haartransplantatie in Turkije

Het is voor mij nu 11 maanden geleden dat ik naar de kliniek van Esteworld in Istanbul ben gegaan voor mijn haartransplantatie. Ik heb tevens ook gekozen voor de ACELL behandeling om haaruitval tegen te gaan en mijn haren sterker te maken en tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van gehad. Ik heb weer haar op mijn inhammmen en bovenop is het weer bedekt. Ik ben een gelukkig man.

Waarom heb ik Esteworld gekozen voor mijn haartransplantatie Turkije?

Ik heb meerdere offertes opgevraagd en hield meteen een warm gevoel bij het persoonlijke contact met een van de consultanten van Esteworld, waar ik na telefonisch contact ben uitgenodigd in IJsselstein om samen te kijken of mijn wensen ingewilligd konden worden.

Tijdens dit gesprek werd snel duidelijk dat Esteworld mij kon helpen en dat tegen een relatief goede prijs, in vergelijking met meerdere aanbieders in Nederland.

Verder vond ik het belangrijk dat al het contact in het Nederlands verliep, dat wanneer ik vragen en/of opmerkingen had ik dit makkelijk en direct kon communiceren. Dit is ten alle tijden gewaarborgd door de consultanten van Esteworld, zowel in Nederland als in Turkije voor en na de haartransplantatie.

De Nederlandse hostessen in Istanbul hebben mij gerust gesteld en mij voorzien van alles wat ik nodig had. 

De nazorg die Esteworld biedt na de haartransplantatie is misschien nog wel het belangrijkste van allemaal;

Na thuiskomst heb ik meerdere contactmomenten gehad via mail en whatsapp om te kijken hoe het herstel verliep en wat ik kon doen om optimaal resultaat van mijn haartransplantatie te halen. Denk hierbij aan een productenadvies voor mijn bestande haar en tip/gerustelling voor het wachten op mijn nieuwe haar.

Ik heb al meerdere mensen een haartransplantatie bij Esteworld aanbevolen omdat ik oprecht heel erg tevreden ben hoe alles is verlopen. Ik ben enorm blij met het eindresultaat van mijn haartransplantatie.

Esteworld, bedankt! 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
3500 tot 4000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk