Afspraak maken? Neem contact met ons op!
We hebben bij TC de hoogste mogelijk dichtheid op moment beschikbaar geplaatst door middel van de FUE Saffier haartransplantatie. Voor het onderbreken van verder haaruitval is de Acell behandeling toegepast. Daarnaast heeft TC een goed advies gekregen over wat hij kan doen tegen nieuwe DHT aantasting van de haarzakjes. Lees ervaring

Haartransplantatie bij Esteworld

Op mijn 26e begon de periode dat ik onder douche stond en tijdens het wassen van mijn haar er een enorme hoeveelheid haar uitviel. Ik kreeg altijd de complimenten dat mijn haar zo vol en dik was, hoe kon ineens nu mijn haar uitvallen?! 

De 2 jaar opvolgend werd het steeds meer zichtbaar, het haar werd met de dag dunner en de inhammen met de week groter. Iedere keer die foto’s waarop mijn steeds groter wordende voorhoofd zichtbaar was.. Ik kon er niet meer tegen. Mensen vertelde me dat ik me niet druk moest maken, het hoort bij het ouder worden. Dat ouder worden vond ik het probleem niet, bijna 30 zijn prima maar om er dan ook zo uit te zien dat beviel me niet. ‘Wat gaan we hier tegen doen’ vroeg ik mezelf? Ik zag wel eens mensen die haarimplantanten hadden, maar helaas had ik er hier oog voor. Zet 10 mannen op een rij en de mannen met haarimplanten kon ik er zo tussen uit halen. Dat was dus geen optie.. 

Tot ik een inmiddels vriend van me voor het eerst zag in de sportschool. Toen ik hem beter leerde kennen bleek dat hij wat aan zijn haar had gedaan. Ik was zo verbaasd omdat ik het normaliter van iedereen zag die een haartransplantatie had laten doen, maar van hem niet. Dit moest ik ook.  Van hem begreep ik dat hij naar Istanbul was gegaan voor zijn haartransplantatie, naar Esteworld.

Via hem ben ik in contact gekomen met Hidde van Esteworld Nederland. Tijdens een consult heeft Hidde me meegenomen in wat ze kunnen en wat er voor mij mogelijk zou zijn. Ik was direct enthousiast! Met het verhaal van Hidde en het perfecte resultaat bij mijn maatje was ik overtuigt dat ik bij Esteworld mijn haartransplantatie moest laten doen. 

13 januari zaten mijn broer en ik in het vliegtuig op weg naar Istanbul. Ik heb mijn vlucht zelf geboekt en de gegevens doorgegeven aan Esteworld verder werd alles geregeld en dat klopte! Eenmaal aangekomen werden we opgehaald door onze eigen chauffeur en naar het hotel gebracht, de van der Valk van Istanboel noemde wij het. Inmiddels had ik al een bericht gehad hoe laat we de volgende morgen werden opgehaald. Ook ‘s morgens stond onze eigen chauffeur weer klaar om ons van het Hotel naar de Kliniek te brengen. Bij de kliniek werden we ontvangen als koningen we kregen onze eigen Hostes die Nederlands sprak en ons van alles wat we wenste voorzag. Zij heeft ons verblijf daar echt perfect gemaakt, tot in detail heeft ze vooraf verteld mij allemaal te wachten stond.  

Na de uitleg werd mijn bloed getest en na goedkeuring zijn we naar de haartransplantatie arts gegaan. Hij heeft samen met mij mijn nieuwe haarlijn bepaald. Na het bepalen van mijn haarlijn zijn de assistenten begonnen met het donorhaar uit mijn achterhoofd te halen. Doguy (nl hostes) vroeg me af en toe hoe het ging zodat de assistente eventueel konden schakelen. Maar alles verliep soepel. Na een lekkere en rustige lunch konden ze verder met de haartransplantatie.. 

Met het saffieren mesje werden er sneetjes gemaakt op het stuk hoofdhuid die ik samen met de dokter had bepaald. Na het maken van de sneetjes zijn er in totaal 2900 grafts terug gezet in de gemaakt sneetjes. Hier heb ik werkelijk niks van gevoelt, voor mijn gevoel ben ik tijdens de operatie ook nog een paar keer in een korte slaap gevallen. 

De haartjes waren geplaatst en ik zag mijn nieuwe haarlijn in de spiegel! Wauw, wat was ik hier blij mee, ondanks dat er nog bloed aanwezig was en het er niet geheel smakelijk uitzag. Was wel mijn nieuwe haarlijn zichtbaar! Echt geweldig. 

Na de haartransplantatie heeft de hostess een tas met spullen meegeven om tijdens het verblijf in het hotel zelf de noodzakelijke nazorg te verrichten. Ook hier was weer niks op aan te merken, alle benodigde medicatie en zelfs een coolpack was aanwezig. 

Ik heb de eerste nacht echt prima geslapen. Wel heb ik op advies van Esteworld en vliegtuigkussen meegenomen en dit heeft er echt voor gezorgd dat mijn eerste nacht prima was. Dus als je gaat, neem een vliegtuigkussen mee en slaap als een roos! 

De volgende dag zouden we rond 12.00uur opgehaald worden zodat ze de laatste check konden verrichten om rond 14.00 uur met de transfer naar het vliegveld gebracht te worden. Dit vonden we zonde van onze tijd. Dus ik heb gevraagd of we misschien eerder opgehaald konden worden van het hotel, zodat we nog wat tijd in Istanboel door konden brengen. Dit was uiteraard weer geen probleem! Sterker nog, de chauffeur heeft ons naar centrum Istanboel gebracht en Doguy heeft ook nog geregeld dat er door een collega van haar wat euro’s voor Lira’s werden gewisseld bij het plaatselijke wisselkantoor! Alles weer tot in de puntjes geregeld. 

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik het verblijf in Turkije meer dan prettig vond, alles waar we om vroegen dat werd geregeld om ons verblijf zo fijn mogelijk te laten verlopen!Hoe dat mijn nieuwe haar er zometeen uitziet dat is nog even afwachten, maar ik heb er vertrouwen in!  

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
2500 tot 3000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk