Professionele aanpak en follow-up

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Doordat Xavier nooit echt wat tegen haaruitval heeft gedaan werd zijn haar dunner en dunner. Nu op 54 jarige leeftijd is het gevolg een grote kale plek en veel dun haar, haar dat ook gaat uitvallen. Bij Xavier hebben we gekozen voor een maximale FUE haartransplantatie met een hogere haargrens om het oppervlakte voor de haartransplantatie te beperken. Door zijn uitstekende donor hebben we maar liefst 4100 grafts op 1 dag kunnen verplaatsen. De extra Acell stamcel behandeling is toegepast om zijn bestaande haren te redden en in kwaliteit te verbeteren. Lees ervaring

Mijn verhaal over mijn haarprobleem begon rond de leeftijd van 40. Aanvankelijk had ik er geen problemen mee, maar in de laatste 2/3 jaar merkte ik dat mijn haar dunner en dunner werd, vooral de voorkant.  Ik voelde me er niet goed bij. Een signaal om er iets aan te doen.
Na contacten met een 2 tal referenties uit mijn kennissenkring die al in Turkije bij Esteworld waren geweest voor een haartransplantatie en na een kijkje op de website nam ik begin 2019 contact op met Hidde voor een informatiebijeenkomst. 

Toen ik eenmaal op het kantoor van Esteworld Benelux in Nederland aankwam, had ik vanaf het eerste moment een positief gevoel. De vriendelijke ontvangst, de duidelijke haartransplantatie informatie film en natuurlijk ook het gesprek met Hidde.  Mijn beslissing was zeker. Ik ga voor de haartransplantatie naar Turkije om mijn kaalheid aan te pakken en een Acell stamcel behandeling om mijn dunne haren aan te pakken. 

Voor mijn vertrek naar Turkije werd mij alles goed uitgelegd over vluchten, luchthavenontvangst, hotel en behandeling. Ik was er klaar voor.
Op 15 mei vertrok ik naar Istanbul.  Eenmaal aangekomen was de Esteworld-taxi aanwezig die me naar het hotel Crown Plaza bracht.  Ik werd ook via whatsapp op de hoogte gebracht voor de volgende dag via lokaal Esteworld personeel en de nazorglijn van Esteworld Nederland.

Dag 2 Werd ik om 07.30 uur opgehaald door de chaufeur en we vertrokken naar de kliniek van Esteworld. Daar werd ik opgewacht door een vriendelijke Nederlandstalige dame die mij bijna de ganse dag assisteerde met informatie tijdens de haartransplantatie. Ze deden de Acll behandeling en haartransplantatie van 4100 haarwortels.  Ondanks de zeer intensieve dag ging alles perfect. Met uitzondering van injecties met anesthesie, voel je geen pijn. De contacten met de haartransplantatie chirurg en assistenten waren ook uitstekend.

Dag 3 was een vrije dag.

Dag 4 Ik werd teruggebracht naar de kliniek voor een eerste wasbeurt en controle door de chirurg. Ik werd ook duidelijk uitgelegd wat ik moest doen in de volgende dagen na thuiskomst. Na deze info nam ik afscheid van een uitstekend Esteworld-team. En ik werd teruggebracht naar de luchthaven.

Nu ben ik ongeveer 2 maanden na de ingreep bezig met het herstel. Ik merk ook dat de follow-up, zowel uit Turkije als uit Nederland, erg goed is. Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat van mijn haartransplantatie, maar hiervoor moet ik nog wat geduld hebben.
Ik wil dan ook nogmaals het ganse Esteworld-team in Nederland en Turkije bedanken voor de professionele aanpak en follow-up. Ik zal je zeker aanbevelen.
Groeten,
Xavier Melsens

Ervaring
Type ervaring
Onderweg naar resultaat
Land van afkomst
België
Leeftijd
45 tot 55 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Jaar van behandeling
Behandeld in 2019
Grafts
4000 tot 4500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk