Dank voor de goede haartransplantatie, uitleg en zoveel meer. Jullie waren top!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Gekozen voor een haartransplantatie in Turkije voor de voorkant en de Acell stamcel behandeling voor de achter kant. Het haar was op de achterkant erg dun geworden en de Acell zal dat herstellen. Waar ik nu ben na mijn haartransplantatie Turkije had ik niet durven dromen. Achterop zit het pot dicht door deze Acell stamcel behandeling die ik heb laten uitvoeren en de voorkant, tja, fantastisch, ik zie er 10 jaar jonger uit en zo voel ik me ook. Ik heb nog steeds contact met de mensen van Esteworld, zowel in Nederland als in Turkije. Lees ervaring

Haartransplantatie plus acell 11 september 2017: 3400 Grafts Esteworld.

Mijn naam is Angelo 49 jaar en wil mijn ervaring delen met mijn haartransplantatie die ik heb laten doen door Esteworld!

Ben er nooit bij blijven stilstaan of heb nooit aan een Haartransplantatie gedacht maar toen ik een vriend zag die ik al lang niet meer gezien had schrok ik een ongeluk. Hij die vroeger kaal was had ineens terug zijn natuurlijke haar. Omdat ik al jaren stabiel ben qua haaruitval en er steeds mee geconfronteerd werd met mijn kale voorfront op foto’s ben ik opzoekingen gaan doen i.v.m. een Haartransplantatie. Na heel wat gelezen te hebben op forums, websites enz…kwam ik steeds terecht bij  1 kliniek, namelijk Esteworld. Nu alleen nog durven bellen voor een afspraak… Na mijn stoute schoenen aangetrokken te hebben nam ik de telefoon en belde. Ik kreeg onmiddellijk al iemand aan de lijn ( Hidde ) die supervriendelijk was en die mij al wat informatie gaf maar hij nodigde mij uit op een gesprek in Utrecht. Mijn vrouw en ik zijn daar geweest met een hele hoop vragen die hij allemaal ook heeft beantwoord. Hij wist er alles over omdat hij zelf ooit een Haartransplantatie heeft laten ondergaan. Na een lang gesprek en alleen maar voordelen heb ik dan maar een afspraak gemaakt die hij geregeld heeft in Turkije bij Esteworld. Geen enkele vraag was hem teveel . Nu zouden er nog 4 lange maanden moeten overgaan vooraleer het september was maar keek er echt naar uit. Ze boden mij het hele pakket aan met transfers,hotel, medicatie en noem maar op. Hier volgt nu mijn ervaring een week na mijn Haartransplantatie;

Haartransplantatie Ervaring DAG 1

Bij onze aankomst zondag 10 sept. 1 dag voor mijn Haartransplantatie landen wij op Istanbul. Eenmaal na de douane en pascontrole moest ik uitkijken naar de Vodafone stand waar een vriendelijke chauffeur al klaar stond te wachten met een bordje in zijn hand. Hij verwelkomde ons en op weg naar ons hotel wat ongeveer een 30 m rijden was kregen wij al de eerste mooie indrukken van Istanbul. Groot, druk en op vele plaatsen ook modern. Wij kwamen aan in ons hotel. Het 5 sterren Hilton,supermodern. De chauffeur kwam nog even mee binnen en regelde ons inchecken. Die dag waren wij verder vrij en omdat mijn dochter zich toevallig in Istanbul bevond, want ze was er een vriendin gaan opzoeken, hebben wij dan met elkander afgesproken en zo Istanbul een beetje verkend. Ik kreeg intussen een bericht dat ze mij om 07.30 h kwamen ophalen aan het hotel.

Haartransplantatie Ervaring DAG 2

Na een stevig ontbijt want dat raden ze je aan kwam de chauffeur ons halen. Er stapte een jonge gast mee op die ik nog niet had ontmoet. Ik vroeg hem vanwaar hij was en toeval of niet, hij bleek ook Belg te zijn nog wel van hetzelfde dorp en maar 800m van mijn woning af. Wij hebben dan ook alles samen beleefd en van toen af ook samen Istanbul verkend. Mijn vrouw is ook met mij meegegaan en is de hele dag bij mij gebleven in de wachtzaal.

Nu presenteerde er zich een mooie dame die volledig Nederlands sprak en die mij de ganse dag ging begeleiden als tolk. Haar naam was Sema. Niets was haar teveel, geen enkele vraag of gunst!  Ze heeft ons zo goed geholpen en ik kon op haar rekenen. Zelf erna op Whatsapp! Niemand werd aan ze’n lot overgelaten.

Nu ging alles in een snel tempo. De financièle zaken werden geregeld, bloed werd  getrokken  en het ergste wat ik vond was: het KAAL SCHEREN. Ik ben nog nooit in mijn leven kaal geschoren geweest. Nu zag ik hoe kaal mijn voorfront eigenlijk wel was. Ze brachten mij naar de operatiekamer en de verdoving kon beginnen. Ik zou liegen moest ik zeggen dat de spuiten geen pijn deden. De eerste 2 spuiten voelde wat pijnlijk aan maar niets kon mij nog weerhouden. Eenmaal verdoofd kwam de chirurg Aladin voor een gesprek en mijn nieuwe haarlijn te bespreken en te tekenen. Met zijn 29 jaar ervaring had ik er volledig vertrouwen in. Omdat hij mijn donorgebied slecht zag omdat mijn haar lichtgrijs is hebben ze vlug achter alles geverfd. Na het verven begon dan het oogsten. Ze hebben ongeveer 2.15 h geoogst en ze hadden 2800 grafts geschat maar het zijn er 3400 geworden wat dus wel kan leiden tot een beter resultaat. Zoals ze beloofd hebben gaan ze altijd voor het maximale aantal grafst waar nu het bewijs nog eens bevestigd word. Mijn dank ervoor.

Normaal volgt nu een pauze maar omdat de chirurg nu tijd had vroeg hij mij  als ik het niet erg vond als hij nu al de kanaaltjes mocht open prikken op het receptiegebied . Dit gedeelte met verdoving van het voorfront heeft ongeveer 1.5h geduurd. Nu was het 14.30 en volgde een lunch pauze in de cafetaria.

Een mooi gebaar en zonder het te vragen brachten ze voor mijn vrouw ook een volledig middagmaal. Een 20minuten later ben ik dan terug in de behandel kamer gegaan en het terugzetten van de grafts kon nu beginnen. Met 3 super assistenten, 1tje langs achter en 2 langs zij begonnen ze mijn 3400 crafts terug te steken. Dit heeft ongeveer 3.5 h geduurd. Het laatste half uur werd er nog een baxter met antibiotica en vitaminen toegediend en volgde de PRP inspuiting. Nu werd alles nog mooi met kompressen dicht getaped en een haarband rond mijn hoofd gedaan i.v.m. de zwelling. Het was nu 17.40 en konden wat bekomen in de cafetaria met een drankje waar ik mijn nieuwe vriend terug tegenkwam. Die avond zijn wij dan met ons drieèn aan het hotel gebleven waar wij nog een lekkere pasta verorbert hebben. Met een nekkussen heb ik dan de eerste nacht toch nog wat kunnen slapen. Pijn achteraf? Geen enkel moment. Meer een oncomfortabel gevoel.

Haartransplantatie Ervaring DAG 3

Het was vandaag een rustdagje. Omdat de zon nog scheen bij een temperatuur van 32 graden zijn wij in het hotel gebleven en hebben een siesta gehouden. Later rond 18.30h namen wij de taxi en zijn we terug de stad ingegaan met onze kompressen en haarband. Geen kat die er naar keek omdat ze het daar gewend zijn. Na een fijne avond in een loungebar met het zicht over heel Istanbul zijn we dan stilletjes terug richting het hotel gegaan. Daar hebben wij nog op het terrasje gezeten en minstens 10 mensen van overal op de wereld tegengekomen die allemaal een HT op dezelfde dag hadden laten doen. Z-Africa, Saoudi Arabia ,Romeniè,Amerika enz Dit wil toch al iets zeggen. Konden onze ervaring van die dag onderling delen maar ben blij voor Esteworld gekozen te hebben. Onze verzorging was top ten opzicht van de andere. Opnieuw kregen wij een bericht dat wij voor 9.30 moesten uitchecken en dat ze ons kwamen ophalen. Mijn vriend kwamen ze vroeger ophalen.

Haartransplantatie Ervaring DAG 4

Om juist 9.30 kwamen ze ons ophalen en werden terug naar Esteworld gebracht waar hostess Sema ons weer stond op te wachten voor het verdere verloop. Hier gebeurde de eerste washing en controle door de arts. Nu alles in orde was en de nodige uitleg hadden gekregen over de nazorg konden wij terug richting Belgie vertrekken. Met een goed gevoel werden wij terug naar de vlieghaven gebracht en zijn dan richting Belgie gevlogen.

Mijn ervaring met Esteworld was een boeiende, fantastische, professionele gebeurtenis. Ik raad iedereen die een Haartransplantatie Turkije overweegt om voor deze professionele haartransplantatie kliniek te kiezen want daar weten ze wat ze doen. Helaas zijn er ook mensen die al psychisch er onderdoor zijn en soms verkiezen om 500€ minder te betalen bij een concurrent . De gevolgen zijn soms dramatisch waardoor men alleen maar mindere haartransplantatie resultaten bekomt.

Ik wil nog even gebruik maken om iedereen te bedanken die hebben bij gedragen om mijn haartransplantatie tot een goed einde te brengen. Eerst en vooral wil ik mijn vrouw bedanken die mij door dit hele proces gesteund heeft en aanwezig was! xxx

Hidde ( contactpersoon in Nederland ). Dank u wel voor de steun, uitleg, het regelen van alles, raad, uitleg en nog steeds het opvolgen van mijn haartransplantatie. Je bent een grote steun geweest en nog steeds! Had mij geen betere kunnen voorstellen…

Sema, dank u wel voor de hele vertolking, uitleg, steun en niet te vergeten, je was een luisterend oor waar wij toch behoefte aan hadden zo ver in een vreemd land. Thx x

Dr. Alaaddin en het ganse team! Dank u wel voor het goede werk, uitleg en zoveel meer… Jullie waren top!

Christiaan, vanaf de eerste dag wist ik dat het zou klikken tussen ons. Ik heb er een nieuwe vriend aan overgehouden en dat je maar 800m van thuis woont maakt het alleen nog plezieriger. Wij hebben samen super dagen beleefd in Istanbul en kunnen elkaar nu opvolgen……Thx amigo

Angelo Viola

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
België
Leeftijd
45 tot 55 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk