Haartransplantatie ziet er keurig uit, ben er echt blij mee!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Na 9 maanden al een super resultaat. Zeer te spreken over de hele haartransplantatie ervaring in Turkije en vooral ook de nazorg nadien. Esteworld is luxe in alles. Tegen lage kosten een hoge kwaliteit haartransplantatie. Ik ben een blij man en inmiddels zijn een aantal van mijn maten ook al richting Istanbul geweest voor een haartransplantatie en aanvullende acell behandeling. Die acell is ook super trouwens, mijn haaruitval is niet doorgezet, sterker nog mijn haar is helemaal hersteld. Lees ervaring

Nick naar Estewodl in Turkije voor een Haartransplantatie

10 jaar geleden begon mijn haar dunner te worden en mijn inhammen gingen steeds verder naar achter. Vier jaar geleden hadden wij (ik en mijn vrouw) het erover om er iets aan te doen. Dit was in 2013. Uiteindelijk hebben we samen de knoop doorgehakt in 2017. Na een oriëntatie op internet naar diverse haartransplantatie klinieken viel mijn oog op Esteworld in Turkije. De reden is vrij eenvoudig, de kosten voor de  haartransplantatie is 1/3 dan bij een Nederlandse haartransplantatiekliniek rekent en erg veel positieve reviews.

Na een intake met Hidde (werkzaam bij Esteworld Nederland) was ik overtuigd. Esteworld gaat mij een nieuwe haarlijn bezorgen én ik maak gebruik van de Acell behandeling. Dit is een vloeistof die dun haar weer dik zal maken. Vergelijk het met Pokon, maar dan voor je haar. Alle informatie werd mij gemaild met de stappen die ik moest doen. Een ticket boeken naar Turkije, visum opvragen en een reisverzekering afsluiten (met medische dekking). De medische dekking is een extra zekerheid, je weet nooit hoe je lichaam zal reageren op de transplantatie. Intussen kreeg je informatie over de Whatsapp van Esteworld met instructies. Goed geregeld dus.

Vrijdag 29 september was het zover. Met het vliegtuig ging ik naar Turkije en meldde mij bij de chauffeur die op het vliegveld stond te wachten. Hij bracht mij (en nog een paar klanten) naar het Hilton Hotel. Schitterend hotel en van alle luxe voorzien.

De volgende dag werd ik om 8:00 uur opgehaald voor de haartransplantatie zelf. Je begint met het invullen van een aantal formulieren, daarna wordt er bloed bij je afgenomen. De haartransplantatie chirurg vraagt hoe je jouw haarlijn wilt hebben. Aangezien ik inhammen heb, wil ik dit wel houden, maar dan een stuk naar voren. Hij tekent deze af en houdt hierbij rekening met de symmetrie van je gezicht. Met een mooie blauwe lijn op je voorhoofd word je helemaal kaal geschoren. Je maakt kennis met het team (ongeveer 6 man) die de grafts zullen gaan oogsten.

In eerste instantie begin je met het liggen op je buik op een tafel/bed. De verdoving wordt toegediend, die voel je wel, maar zodra dat gedaan is, voel je helemaal niets meer. Het team zorgt ervoor dat alle benodigde grafts eruit wordt gehaald, schoongespoeld en gesorteerd wordt. Echt een werk! Zodra zij klaar waren, heb je even pauze om wat te lunchen.

Na de lunch komt de chirurg om de gaten te boren, althans het leek meer op prikken. Het deed geen pijn vanwege de verdoving, maar ik voelde me net een speldenkussen. Het meest bijzondere is dat de chirurg alle prikken telt. Het team vult deze gaten met jouw grafts. Er zitten dan gewoon 3 man tegelijkertijd je hoofdhuid vol te stoppen met haren. Wanneer zij klaar waren wordt er nog een laatste check door de chirurg gedaan en boorde er nog een paar bij. Ook die werden uiteraard opgevuld.

Zodra alles is gevuld, wordt je netjes verbonden en kom je in het bezit van de “beroemde” hoofdband. Dit is nodig om de zwelling tegen te gaan. Ook krijg je advies, een coolpack en pijnbestrijding mee.

Zondag

Dit is een rustdag. Je neemt je medicijnen en vermaakt je even. Je zou Istanbul in kunnen gaan. Je voelt je normaal. Vooral niet inspannen en bukken. Goed koelen elk uur om de zwelling tegen te gaan.

Maandag

Maandag werd ik rond 10:30 opgehaald. Daarvoor natuurlijk flink ontbeten en uitgecheckt. De chauffeur brengt je naar de kliniek en het verband wordt eraf gehaald. Daarna wordt je haar ingesmeerd met een lotion. Deze moet je 20 – 30 minuten laten intrekken. Dan wordt je haar gewassen met shampoo en krijg je de hoofdband weer om. Deze moet nóg twee dagen zitten. De chirurg bekijkt voor de laatste keer of alles goed is en dan is de behandeling van de kliniek klaar.

Ik werd naar het vliegtuig gebracht en Maandag rond 20:30 was ik weer op schiphol.

De twee dagen erna heb ik geprobeerd elk uur te koelen en heel voorzichtig geslapen. Medicijnen zoals ze zijn voorgeschreven ingenomen. Dagelijks contact met Esteworld Benelux om alles in goede banen te sturen, super.

Nu ben ik inmiddels 10 dagen verder en de korstjes begin ik te verliezen. Het ziet er keurig uit, ik ben er echt blij mee!

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
30 tot 35 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk