Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Er wordt vaak gesproken van haartransplantatie in Turkije. Waar men dan eigenlijk over spreekt, is een haartransplantatie in Istanbul. Van alle grote en bekende Turkse haartransplantatie klinieken bevindt het grootste gedeelte zich namelijk in Istanbul. Istanbul wordt internationaal ook wel gezien als de haartransplantatie hoofdstad van de wereld. Zo worden hier ook meer haartransplantaties uitgevoerd dan waar dan ook ter wereld. Maar Istanbul staat niet alleen bekend om de haartransplantatie behandeling. Andere populaire cosmetische ingrepen die in veelvoud worden uitgevoerd hier zijn ooglaseren, ooglidcorrecties en cosmetische tandheelkunde. Deze behandelingen worden bij veel klinieken tegen zeer scherpe prijzen aangeboden en vaak zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Haartransplantatie is in Istanbul geen taboe

In Nederland wordt het taboe omtrent de haartransplantatie behandeling steeds minder. Een decennia geleden was er vrijwel niemand die open en eerlijk uitkwam voor zijn of haar behandeling. Sinds ongeveer vijf jaar wordt dit echter steeds minder. Dit zien we niet alleen aan de klanten van Esteworld. Ook veel bekende personen in binnen- en buitenland komen hier steeds eerlijker mee naar buiten. Esteworld staat bekende om het grote aantal bekende Turkse personen die hier behandeld zijn. Ook bekende personen uit Nederland en België hebben gekozen voor een haartransplantatie in Istanbul.

Wanneer u in Istanbul bent, valt het direct op dat er geen gène is op het gebied van cosmetische chirurgie. Mensen die net hun haar hebben laten doen, lopen gewoon over straat. Het verband zit vaak nog om het hoofd van mensen die allerlei mooie plekken in de stad Istanbul bezoeken.

Wat kost een haartransplantatie in Istanbul?

De voornaamste reden van veel mensen om zich te kiezen voor een haarkliniek in Istanbul, zijn de lage kosten. Een haartransplantatie in Istanbul kost gemiddeld ruim 50 procent minder dan een haartransplantatie in Nederland. Door te kiezen voor een behandeling in Turkije, bespaart u dus al snel duizenden euro’s. Er worden regelmatig voor en na foto’s van behandelingen die in Nederland uitgevoerd zijn, vergeleken met voor en na foto’s van klanten van Esteworld. Het resultaat van de haartransplantaties uitgevoerd door Esteworld worden als zeer goed beoordeeld op verschillende sites.

Haartransplantatie in Istanbul – de ervaringen

Bent u op zoek naar ervaringen van haartransplantaties in Istanbul? Dan raden we u aan eens een kijkje te nemen op het haar forum Haarweb. Hier zijn duizenden haartransplantatie ervaringen gedeeld. Er zijn ook veel klanten van Esteworld die hier met veel plezier hun positieve ervaringen hebben gedeeld. Dankzij deze ervaringen is het voor u beter in te schatten wat een dergelijke behandeling voor u kan betekenen.

 

Blog
Datum
03-07-2018
Blogger
Esteworld Haartransplantatie Benelux
Publicatie jaar
2018
Blog Categorie
Haartransplantatie Informatie, Haartransplantatie Turkije, Haartransplantatie Kosten
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk