Kaal worden accepteren of actie. Voor mij Actie!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Kaal worden, een groot gedeelte van de mannelijke bevolking krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Dan kan je twee dingen doen, accepteren of actie ondernemen, ik koos na veel wikken en wegen om er iets aan te doen. Vanaf mijn 2oste kreeg ik langzaam inhammen en nu op mijn 30ste heb ik gekozen er iets aan te doen. Een haartransplantatie bij Esteworld. Lees ervaring

MIjn haartransplantatie ervaring bij Esteworld in Turkije

Kaal worden, een groot gedeelte van de mannelijke bevolking krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Dan kan je twee dingen doen, accepteren of actie ondernemen, ik koos na veel wikken en wegen om er iets aan te doen, een haartransplantatie.

Sinds mijn twintigste heb ik al inhammen, verder geen probleem. De haren hier tussenin waren nog van voldoende kwaliteit en dik genoeg. Zo rond mijn dertigste begon dit haar andere plannen te krijgen en toch wat meer uit te vallen. Omdat ik vrij dik haar heb kon ik dit eerst nog redelijk verbergen, maar sinds vorig jaar begon ik me er aan te storen en werd het dus een ‘’probleem’’.

Ik besloot wat onderzoek te doen op internet en kwam, mede vanwege de goed recensies uit bij Esteworld. Hun bieden volledig verzogt haartransplantatie aan in Turkije. Toevallig zit het kantoor in Nederland in mijn woonplaats en zo stond ik een week later op de stoep. Ik werd hartelijk ontvangen en tijdens het consult met Joren werden al mijn vragen beantwoord. Hij kon mij vanuit zijn eigen ervaring vertellen hoe het was en een realistisch beeld schetsen van het te verwachten resultaat. Ook gaf hij advies over het behouden van de resterende haren. Na een consult van bijna twee uren had ik een goed gevoel bij Esteworld en een beter beeld van de haartransplantatie zelf. De kosten voor de haartransplantatie zijn een 3e van wat je in Nederland betaald. Ik heb het idee dat de kwaliteit van de haartransplantatie bij een partij als Esteworld zeker niet onder doet voor nederland. Ik bedoel de top van Turkije zal toch vergelijkbaar zijn met de top van haargtransplantatie in Nederland?

Kaal worden/zijn is voor de meeste mannen een ongemakkelijk iets, er over praten is vaak net zo ongemakkelijk en er iets aan doen is blijkbaar nog een beetje een taboe. Maar laten we eerlijk zijn, als je tanden scheef staan, dan neem je een beugeltje. Wanneer vrouwen ontevreden zijn met de kleur van hun wimpers gebruiken ze mascara, dus waarom niet iets laten doen aan je steeds kaler wordende hoofd? Op het verzoek om een promotie filmpje op te nemen tijdens het traject ben ik dan ook meteen ingegaan. Hoe meer erover gesproken wordt en bekend is, des te eerder het volledig geaccepteerd is.

Dag 1:
Op woensdag 1 december vlogen we naar Istanboel. Na een prima vlucht van nog geen 3,5 uur werden we keurig afgehaald vanaf het vliegveld door de chauffeur van Esteworld. De communicatie vooraf verliep via Whatsapp en was prima. De chauffeur stond op de afgesproken plek en 45 minuten later stonden we in het Crowne Plaza hotel. Een prachtig 5* hotel met de bijbehorende luxe. In het restaurant kon ik zien wat me te wachten stond er waren mannen met Esteworld bandje die de dag ervoor of deze dag behandeld waren. 

Dag 2:
Ik werd om 8:00 uur Turkse tijd opgehaald uit het hotel, vanwege de twee uur tijdsverschil met Nederland was dit even wennen. Samen met een andere Nederlander werd ik keurig afgeleverd in de kliniek, die 20 minuten rijden vanaf het hotel zat. Hier werden we hartelijk ontvangen door onze hostess. De haartransplantatie kliniek zag er modern en netjes uit en de mensen waren er vriendelijk. Na de uitleg, betaling en het papierwerk werd er bloed geprikt. Hierna werden er foto’s genomen van de huidige situatie en werd ik naar de haartransplantatie chirurg gebracht. Na het samen bepalen van de haarlijn werd deze afgetekend. Overal werd goed de tijd voor genomen.

Nu kwam het zwaarste gedeelte, mijn haar werd eraf geschoren! Na een paar minuten van bezinning gingen we door. Mijn bloeddruk bleek vanwege de spanning iets aan de hoge kant te zijn, na een pilletje en een half uurtje muziek luisteren was hij prima en kon het team aan het werk. De verdovingen vielen mij in vergelijking met die van de tandarts 100% mee.

Nadat de grafts waren geoogst mocht ik op mijn rug komen liggen en kwam de chirurg handmatig een voor een de kanaaltjes openen. Na een korte lunch werden de werkzaamheden hervat en waren drie personen de haarzakje aan het planten. Uiteindelijk verliet ik om 14.30 uur Turkse tijd de kliniek en werd ik naar het hotel gebracht. Al met al viel het mij allemaal erg mee, ik heb eigenlijk geen pijn gehad, de tijd die het in beslag nam was prima te doen. Nog voordat ik in het hotel aankwam had Joren mij al een appje gestuurd om te vragen hoe het was verlopen.

Dag 3:

Na een nacht die wat minder was vanwege het slapen met een nekkussen werd ik om 09.30 uur opgehaald om de eerste washing te doen in de kliniek. Hier werd ik weer opgewacht door Gulay (ontzettend leuke en lieve vrouw), die samen met mij de nabehandeling doornam. De kunstenaar (chirurg) aanschouwde zijn werk en gaf aan erg tevreden te zijn, de wondjes waren al mooi aan het helen en zagen er rustig uit. Hierna zijn we het Europese gedeelte van Istanboel ingegaan. Wat een prachtige stad, heerlijk eten en leuke mensen.

Dag 4: 
’s Ochtends vroeg werden we opgehaald door onze chauffeur en naar het vliegveld gereden. De trip Istanboel zat er alweer op. Ik kijk terug op een fijne haartransplantatie ervaring in Turkije, waar ik meer tegen op heb gezien dan noodzakelijk was. Esteworld is in mijn ogen een zeer professioneel bedrijf met voldoende middelen en kennis om je te helpen met je haar problemen.

In de dagen die volgden heb ik veel contact gehad met de nabehandeling (Semanur, echt een topper!) en met Joren. Elke dag werden de foto’s die ik stuurde beoordeeld en omdat het al snel rustig was en goed heelde mocht ik een tussentijdse washing doen. Er werd een duidelijk filmpje gestuurd waarin stap voor stap staat uitgelegd hoe het werkt. 

Ik zou zeggen stop met twijfelen en neem gewoon contact op! Hoe het eindresultaat van de haartransplantatie uiteindelijk zal zijn weet ik nog niet, maar dat kunnen jullie t.z.t. zien op de website van Esteworld Nederland.

Tips:

-    Zorg voor draadloze oortjes, dan kan je tijdens de transplantatie eigen muziek luisteren.
-    Mocht je het Europese gedeelte willen bezoeken, neem dan de taxi naar de haven en vanaf daar de boot. Kost bijna niks en is door de verkeersdrukte vaak een stuk sneller.
-    Neem iemand mee voor de gezelligheid, voor de kosten hoef je het niet te laten.

Groeten,
Johannes
 

Ervaring
Type ervaring
Video ervaringen, Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
30 tot 35 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
2500 tot 3000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk