Enorm vertrouwd, aardige mensen en NL begeleiding!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Alexander heeft blond haar. Blond haar laat meer licht door en heeft daarom meer dichtheid nodig om vol te lijken. Alexander heeft het maximaal mogelijk aantal grafts op 1 dag gekregen. Gezien de grote kaalheid moeten we goed kijken wat de beste verdeling van het aantal grafts is. Alexander wilde alles ingevuld hebben, waardoor we alles hebben moeten uitsmeren. De focus van de haartransplantatie ligt aan de voorkant maar niet zo dicht op elkaar dat er geen grafts meer over waren voor de achterkant. Naast de haartransplantatie heeft Alexander de acell behandeling gedaan en hij is gestart met de producten die wij hebben geadviseerd tegen verdere aantasting van de haren. Lees ervaring

Mijn haartransplantatie ervaring avontuur in Istanbul.

Sinds mijn 18de merkte ik dat mijn haarlijn steeds verder en verder achteruit ging. Nadat ik heel wat op internet op had gezocht kwam ik al snel tot de conclusie dat een haartransplantatie veel te duur voor mij was. Nadat ik dit een aantal jaar(8) had gewacht en het er niet beter op werd besloot ik toch weer eens goed onderzoek te gaan doen.

Na veel speurwerk en lezen van reviews op het internet en een aanbeveling van een collega kwam ik bij Esteworld inTurkije uit. Mijn collega vertelde me dat de kosten voor een haartransplantatie in Turkije een stuk lager lagen. Op de website heb ik eerst wat uurtjes rond-gespeurd en daarna besloot ik een afspraak te maken in IJsselstein met Hidde. Hier kon ik de week erna al terecht voor een gratis consult om te kijken of een haartransplantatie mij oplossing kon bieden.

Toen ik aankwam heb ik al mijn vragen kunnen stellen en verliep het gesprek erg prettig, we hebben de reële mogelijkheden besproken en daar heb ik even over na kunnen denken. Na een dag of 2 er over nagedacht te hebben besloot ik om er voor te gaan, één mailtje naar Hidde was voldoende om de behandeling te reserveren en ik kon 1½  maand later al terecht! Even snel gezocht naar een goedkoop vliegticket en natuurlijk het E-visa niet vergeten aan te vragen. Voordat ik er nog stil bij kon staan was het al 7 mei, de dag van vertrek!


Dag 1 (aankomst goed geregeld)

Toch een beetje zenuwachtig brak de dag aan, ons vliegtuig vertrok al om 08:00 dus het was vroeg opstaan! daags vooraf werd ik nog benaderd door een dame van Esteworld Istanbul om alles nog eens te controleren. Ze liet ons elke dag weten hoe laat we op werden gehaald. Eenmaal op het vliegveld een lekker ontbijtje gegeten en voordat ik het wist vertrok ons vliegtuig al. De reis verliep super en eenmaal in Istanbul aangekomen werden we opgewacht door onze Esteworld Chauffeur. Dit was een erg leuke reis en we hebben goed kunnen praten over de mooie geschiedenis van Istanbul en andere dingen, omdat het erg druk was duurde de reis naar ons hotel bijna één uur. Toen we bij het Mercure Hotel aankwamen zijn we even Istanbul ingegaan en lekker een hapje gegeten. Tijdens onze toch door Istanbul kwamen we meerdere mensen tegen die ook een behandeling hadden ondergaan bij Esteworld, ik herkende ze aan de haarband die je mee krijgt na de operatie. Dit was wel leuk en goed om te zien, want dat geeft je toch weer extra vertrouwen 
Na nog een rondje gelopen te hebben besloten we een rustig naar de hotelkamer te gaan en op tijd te gaan slapen, de morgen erna zou ik namelijk om 08:00 uur opgehaald worden voor de behandeling.

Dag 2 (haartransplantatie kliniek super schoon en proffesioneel)

Ik werd al een tijdje voor de wekker wakker en de grote dag haartransplantatie Turkije was aangebroken! Eerst even lekker douchen en goed ontbijten, helaas zonder de gebruikelijke koffie(die mag je op de dag van de behandeling niet drinken). Onze chauffeur stond om 8 uur klaar en samen met 2 anderen werden we naar de mooie nieuwe kliniek van Esteworld gebracht. Dit lag op loopafstand van het Hotel, maar toch fijn dat we met een busje op werden gehaald.
Eenmaal binnen zag alles er perfect en schoon uit, we werden meteen begeleid naar de wachtkamer onder waar al een hele hoop mensen aan het wachten waren. Dat er zoveel mensen naar Turkije kwamen voor deze behandelingen had ik zelf echt niet verwacht, en dat gaf me weer een extra hoop vertrouwen in de kliniek! De betaling via Creditcard verliep soepel en alles werd mooi omgerekend naar Euro’s, het bedrag klopte natuurlijk precies en de behandeling kon beginnen.
Eerst werd ik voorgesteld aan het team wat mij ging behandelen en werden er enkele foto’s genomen van de huidige situatie van mijn haar. Toen kreeg ik een gesprek met de haartransplantatie chirurg en werd mijn nieuwe haarlijn bepaald. Het team sprak trouwens prima Engels, dus ik kon al mijn vragen die ik nog had kwijt en mochten er onduidelijkheden zijn was er altijd nog de Nederlandstalige hostess die dingen voor je kon vertalen, maar dit was gelukkig niet nodig maar wel erg fijn dat er een Nederlands aanspreekpunt is.  Toen werd de tondeuse tevoorschijn gehaald en werd ik gemillimeterd, dit was wel eventjes wennen :P. Toen ik naar de behandelkamer werd gebracht liep de hostess nog even mee en bleef ze voor het eerste kwartiertje, toen begon de assistent met het zetten van de verdovingen. Zoals je vaker leest is dit inderdaad het enige pijnlijke gedeelte van de behandeling, de eerste 10 spuitjes waren toch eventjes doorbijten maar daarna valt het al reuze mee. Toen dit klaar was en mijn hoofdhuid goed verdoofd begonnen ze met het verwijderen van de Grafts in het achterhoofd. Tijdens het verwijderen van de Grafts heb ik nog een beetje kunnen praten met de arts. Ik had het me allemaal een stuk erger voorgesteld. Het enige dat soms vervelend werd is dat je voornamelijk op je buik en voorhoofd moet liggen, na een uur of 2 wordt dit toch wel lastig.  Gelukkig waren ze bijna klaar en was het bijna tijd voor de lunch. Om 12:30 werd mijn hoofd in het verband gewikkeld en mocht ik gaan lunchen, ik had ook flink honger(wat ik niet verwacht had). De lunch smaakte me dan ook erg goed en na een half uurtje begon het terugplaatsen van de grafts in het ontvangst gebied. Met z’n 3en begonnen ze met het plaatsen van de grafts nadat de chirurg klaar was met het boren van de kanaaltjes en de Acell was ingespoten. Dit duurde al met al nog een uur of 4 en om 17:00 was ik klaar, 3500 grafts verder! Ik kreeg een haarband om tegen de zwelling en mijn achterhoofd werd weer in het verband gewikkeld. Nadat ik van de Hostess nog enkele medicijnen tegen de zwelling had gekregen en ze me had voorgelicht over wat ik wel en vooral niet moest toen werd ik door de chauffeur teruggebracht naar het hotel. Om 17:30 was ik terug en ik voelde me prima, tijd voor avondeten dus. We hebben die dag toch maar in het hotel gegeten en voor de rest lekker rustig aan gedaan. Het slapen ging een beetje lastig maar als dat het enige was heb ik niks te klagen. De dag erna zou een vrije dag zijn.

Dag 3 ( Fit genoeg om Istanbul te verkennen)

Na een nacht niet zo heel super geslapen te hebben voelde ik me toch verbazingwekkend goed. Na een goed ontbijt hebben we besloten om naar een paar bezienswaardigheden te gaan in Istanbul. Helaas zat het weer niet helemaal mee (21 graden en regen), maar alsnog een erg mooie stad om te ontdekken. In de middag hebben we lekker wat geluncht en s’avonds nog een restaurantje opgezocht waar ze heerlijk eten hadden en genoten van de vrije avond. De dag erna zouden we alweer terugvliegen om 13:20 dus werden we alweer vroeg opgehaald de dag erna voor de controle en washing.

Dag 4 (goede nazorg en uitleg)

Dit was alweer de laatste dag en om 08:00 werden we weer opgehaald door de chauffeur. Na een controle door de chirurg kon ik nog vragen stellen en kreeg je nog informatie over hoe je de eerst volgende dagen met je haar om moest gaan. Na de washing kregen we nog een aantal producten mee waarmee je je hoofdhuid en net geplaatste grafts kon verzorgen. Na iedereen bedankt te hebben bracht de chauffeur ons terug naar het vliegveld. Op het vliegveld hebben we lekker wat gegeten en toen vertrok ons vliegtuig alweer terug naar Nederland!
Eenmaal thuis aangekomen hebben we nog eens even goed nagepraat en al met al was het een super reis! Ik werd gelijk al gebeld door Esteworld Nederland om de nazorg nog eens goed door te spreken. Super service!

Ik ben nu 2 weken verder, en alles verloopt super. Ik heb bijna nergens last van(op wat jeuk na) en alles is al goed hersteld. Voor iedereen die nog aan het twijfelen is zou ik zeggen maak deze stap en je zal er net als mij geen spijt van krijgen!

Ook wil ik Hidde bedanken voor het goede contact dat we hadden tijdens mijn verblijf in Istanbul en ook de nazorg verloopt tot nu toe super. Nu nog een klein jaartje afwachten en dan is het uiteindelijke resultaat zichtbaar, nog even afwachten dus!

Ervaring
Type ervaring
Onderweg naar resultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Jaar van behandeling
Behandeld in 2018
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk