Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Gui vertrok voor zijn haartransplantatie naar Turkije, naar Esteworld. Op het kantoor van Esteworld NL/BE hebben we samen met Gui een behandelplan opgesteld. Voor zijn situatie was dat een fue saffier haartransplantatie voor de voorkant, omdat dit de hoogste dichtheid geeft. Om er voor te zorgen dat zijn bestaande haren niet verder gaan met uitvallen heeft hij hier voor een producten advies op maat gekregen. Lees ervaring

Voor mijn haartransplantatie naar Turkije

Al een jaar of 2 stoorde ik mij aan mijn inhammen. Op een gegeven moment ging ik offertes opvragen bij verschillende haartransplantatie klinieken. Ik heb me vooral gericht op een haartransplantatie in Turkije. De kosten zijn een stuk lager en naar mijn mening is de kwaliteit, bij de juiste kliniek, minstens net zo hoog. Mijn keuze is voor Esteworld Turkije gevallen.  De kosten voor de haartransplantatie en het gevoel zat voor mij goed. Over de telefoon en whatsapp heb ik contact gehad met Joren van Esteworld Nederland. Hij kon mij alle ins en outs geven, doordat hij zelf ook de haartransplantatie bij Esteworld is ondergaan. Mede dankzij zijn ervaring, foto's en de behandelingen die op internet staan had ik er een goed gevoel bij en was ik er klaar voor om in actie te komen. Tijdens en consult bij Joren op kantoor bleef ik mijn goede gevoel houden en ben er voor gegaan.

Vanaf het moment dat ik de keuze had gemaakt ben ik een paar weken later al naar Turkije/Istanbul gegaan voor mijn haartransplantatie. Vooraf krijg je contact met de Nederlandse nazorg en de transfer afdeling, prima geregeld allemaal. Het was in de lockdown tijd en ik moest verschillende tests afnemen om het land binnen te komen. Dit was allemaal gelukt. Op het vliegveld in Istanbul werd ik opgehaald door een chauffeur van Esteworld.  Bij elke bezoek naar de kliniek en dergelijke werd ik opgehaald door een chauffeur, allemaal hele vriendelijke mensen overigens. Het hotel was ook een goed hotel. Een prettige kamer, aardig personeel en goede service.

De volgende ochtend na aankomst ben ik naar de kliniek gegaan. Daar werd ik ontvangen door Gulay zij is een vertegenwoordigster van Esteworld en spreekt Nederlands. Het contact was erg prettig ze heeft alles goed uitgelegd en het was een relaxte informele sfeer. Het consult met de arts was prettig en er werd alle tijd genomen, alles in het nederlands. Ik werd geschoren en mijn haarlijn werd uitgetekend door de arts.

Nu ging mijn haartransplantatie dan echt beginnen, met gezonde spanning naar de behandelkamer waar ik verdoofd werd. NIet super pretiig maar het hoort erbij, toen de verdoving eenmaal werkte voelde ik niks meer. In de behandelkamer werd ik behandeld door een enthausiast en gezellig team. Zij haalde samen de haren wortels eruit, hierna kwam de hoofdarts weer om te bepalen waar ze in moesten. Ook was er nog even tijd voor een lunch. De haartransplantatie ging sneller dan ik had verwacht, de volgende dag kwam ik terug ter controlle en ging ik daarna een dagje erop uit met een gids om wat meer van Istanbul te zien. Dit was erg leuk, zo voelde het toch ook een beetje als vakantie.

Verder werd er goed uitgelegd wat ik wel en niet kon doen en hoe ik mijn haar moest verzorgen. Over het algemeen was het gewoon een prettige ervaring, omdat alles goed geregeld was. Ik hoefde zowat nergens aan te denken en de mensen die mij hielpen deden het allemaal met plezier en waren verder professioneel.

Bij thuiskomst veel contact met de nederlandse nazorg en kon daar met alle vragen tercht, ideaal en snelle reacties.

Ik kan zeker iedereen aanraden die een haartransplantatie wil, om dit door Esteworld te laten doen! Voor u althans, mijn resultaat moet nog blijken maar daar heb ik alle vertrouwen in!

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie
Grafts
2500 tot 3000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk