Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Roenie heeft een sterk terugtrekkende haarlijn en bovenop wordt zijn haar al dunner. We hebben bij Roenie met een saffier haartransplantatie de dichtheid aan de voorkant hersteld. We hebben voor Saffier gekozen omdat dit op moment het fijnste boortje is en we hiermee de hoogste natuurlijkste dichtheid kunnen behalen. De extra acell behandeling is toegepast om het haar bovenop te verstreken en vanuit daar te gaan beschermen. Samen met Roenie is er een productenplan op gezet om verdere kaalheid zo veel mogelijk tegen te gaan of te stoppen. Lees ervaring

MIjn haartransplantatie ervaring in Istanbul bij Esteworld

Als filmmaker sta ik vaak achter de camera maar dat betekend natuurlijk niet dat ik er niet goed uit wil zien :-)
De laatste jaren merkte ik dat mij haarlijn langzaam achter uit aan het schuiven was. Ik ging mij hier meer en meer aan storen en met mijn aankomende bruiloft wilde ik daar gewoon iets aan doen.

Online heb ik veel onderzoek gedaan naar haartransplantatie en kwam ook vaak haartransplantatie in Turkije tegen. Er is eigenlijk zoveel aan bod dat kiezen lastig is.

Via een klant van mijn vriendin kwam ik terecht bij Esteworld, hij had naar tevredenheid hier een behandeltraject afgerond. Hij was erg lovend over het hele traject.

Dit kan ik nu na mijn haartransplantatie absoluut beamen. Tijdens het consult werd er veel tijd voor me genomen. Veel achtergrond uitleg over waar kaalheid vandaan komt, hoe je het tegen kan gaan en wat je er aan kan doen.

De kosten voor de haartransplantatie vielen enorm mee, zeker als je de Nederlandse prijzen voor een haartransplantatie zie. De keuze was gemaakt, op naar Istanbul.

Tot aan de behandeling is er goed contact, alles is bekend en je hebt meerdere nummers waarop de mensen van kantoor in Nederland bereikbaar zijn. Op het vliegveld in Istanbul stond de chauffeur netjes klaar en deze bracht me naar het Hotel. Prima hotel, ook wel fijn.

De volgende dag was het zo ver, de dag van de haartransplantatie. Met het busje van Esteworld naar de kliniek. Online zie je natuurlijk veel filmpjes en is er een bepaalde verwachting, maar toen ik daar aan kwam was het toch een opluchting, super sjieken nette kliniek! Ik werd daar ontvangen door mijn begeleidster, gewoon in het Nederlands.

Na het incheck en formaliteiten gingen we naar de haartransplantatie chirurg. Hier werden mijn wensen en mogelijkheden nog eens goed besproken. Samen werd er een haarlijn ontworpen waar ik blij mee was.

Tijd voor de haartransplantatie. De behandelkamer was super netjes, na de verdovingen ging het vlot, de haartjes werden uitgenomen, de gaatjes werden gemaakt en na de lunchpauze werden de haarzakjes terug gezet. Een team van 5 was continu met me bezig samen met de haartransplantatie chirurg, die zelf alle gaatjes maakte.

Na de behandeling kreeg ik uitleg van de begeleidster over wat ik de eerste nacht wel en niet mocht doen.
Op naar het hotel en lekker rusten, beetje netflixen en het thuisfront op de hoogte brengen dat alles vlekkeloos was verlopen.

De dag na de haartransplantatie ging ik weer naar de kliniek voor een nacontrole bij de haartransplantatie chirurg zelf, alles in orde. Na het stellen van mijn vragen, waar goed de tijd voor werd genomen, ging ik naar de was afdeling voor instructies hoe ik de komende dagen moest handelen. Dit krijg je trouwens ook netjes op documenten mee, samen met een garantie bewijs. De dag hierna vloog ik vanuit Istanbul weer naar huis.

Nu een aantal maanden verder kijk ik terug op een zeer geslaagde behandeling in Turkije. Het resultaat van de haartransplantatie moet natuurlijk nog gaan blijken maar alles was enorm goed geregeld en de eerste groei is er inmiddels.. Bij thuiskomst had ik de eerste 10 dagen de beschikking over een 24/7 Nederlandse nazorg die ook proactief contact houdt. Nu stuur ik elke maand foto’s in en krijg ik waar nodig advies.

Al met al een top ervaring bij Esteworld. Op deze pagina zal uiteindelijk mijn eindresultaat te zien zijn en ook zelf zal ik na een half jaar een update doen met mijn ervaringen tot aan dan.

 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
30 tot 35 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk