@niekmarijnissen baardtransplantatie bij Esteworld
Niek Marijnissen bekend van tv programma ThebachelorNL, flesje poppen, socialmedia timmert lekker aan de weg. Hij vond zelf dat hij nog iets miste, een volle baard. Van zich zelf had hij een hele beperkte bedekking op zijn baard. Hij kwam naar Esteworld voor zijn baartransplantatie Turkije en een stoere look.
Foto's 13
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Een haartransplantatie spookte al zo lang door mijn hoofd
Door een uitgebreid consult op het kantoor van Esteworld in Nederland waarvandaan we met een team van 6 man sterk de mensen 24/7 begeleiden bij het verwezenlijken van hun droom maakt Fabian de stap naar zijn haartransplantatie in Turkije bij Esteworld. De inhammen zijn op gevuld met de hoogst mogelijke dichtheid, daarnaast heeft Fabian een duidelijk advies gekregen hoe hij verder haaruitval tegen kan gaan.
Foto's 39
Guy voor haartransplantatie naar Turkije
Guy vertrok voor zijn haartransplantatie naar Turkije, naar Esteworld. Op het kantoor van Esteworld NL/BE hebben we samen met Guy een behandelplan opgesteld. Voor zijn situatie was dat een fue saffier haartransplantatie voor de voorkant, omdat dit de hoogste dichtheid geeft. Om er voor te zorgen dat zijn bestaande haren niet verder gaan met uitvallen heeft hij hier voor een producten advies op maat gekregen.
Foto's 40
Ervaring video's 1
Bekende Bodybuilder Frank @Esteworld
Via een vriend, die al eens met tevredenheid een haartransplantatie bij Esteworld had gedaan, kwam Frank bij ons terecht. Frank zijn haarlijn is naar achter aan het trekken, tijd om er een lijn voor te zetten et een haartransplantatie en verdere haaruitval een halt toe te roepen met een goed productenplan.
Foto's 41
Ervaring video's 1
Via een goede maat bij Esteworld gekomen
We hebben bij TC de hoogste mogelijk dichtheid op moment beschikbaar geplaatst door middel van de FUE Saffier haartransplantatie. Voor het onderbreken van verder haaruitval is de Acell behandeling toegepast. Daarnaast heeft TC een goed advies gekregen over wat hij kan doen tegen nieuwe DHT aantasting van de haarzakjes.
Foto's 54
Ervaring video's 1
Als ik van te voren had geweten dat dit zo zou meevallen!
Sander heeft door haaruitval last van een terug getrokken haarlijn. In de zone achter de haarlijn zien we dat het haar al in kwaliteit aan het afnemen is. We hebben bij Sander een haartransplantatie op de inhammen met een hoge dichtheid gedaan, de hoogste dichtheid op moment mogelijk door het gebruikte saffier boortje. Het oppervlakte van kaalheid is niet heel groot waardoor deze hoge dichtheid gehanteerd kan worden. De acell is toegepast om het haar dat achteruit aan het gaan is te herstellen. Daarnaast hebben we Sander een producten advies gegeven om nieuw aantasting tegen te gaan.
Foto's 54
Ervaring video's 1
Het voelde als vakantie door de goede zorg
Joeri liep al 8 jaar met het probleem van een terugtrekkende haarlijn rond. De haarlijn is bepaald aan de hand van zijn verhoudingen in zijn gezicht, potentiele verdere kaalheid en het oppervlakte. Door de haarlijn net wat hoger te plaatsen tijdens de haarimplantatie wordt het oppervlakte kleiner en kan er een hogere dichtheid worden behaald. Joeri is nog onder de 30 jaar waardoor er kans op verdere kaalheid is. De extra acell behandeling is om deze reden toegevoegd om het bestaande aangetaste haar te herstellen. Naast de haartransplantatie en Acell behandeling is hij een producten plan gestart om nieuwe aantasting tegen te gaan om zo tot een zo houdbaar mogelijk haartransplantatie resultaat te komen.
Foto's 58
Altijd last gehad van een hoog voorhoofd
Christiaan heeft door de jaren heen te maken gehad met een steeds meer terug trekkende haarlijn. Zijn kaalheid was nog niet heel erg fors. Tijdens de haartransplantatie hebben we bij Christiaan met een hoge dichtheid zijn hele voorste haarlijn hersteld en verlaagd. Ook hebben we tijdens de haartransplantatie de zijkanten wat naar voren gehaald voor een mooie vloeiende haarlijn.
Foto's 31
Ervaring video's 1