Na een aantal jaar in dubio, toch naar Esteworld
Na een aantal jaar in dubio te zitten ga ik een haartransplantatie doen of niet kwam ik in contact met Esteworld. Deze gaven mij het advies om eerst het haar verlies te gaan remmen met de Essengen6 ipv direct een haartransplantatie te gaan doen. Ik gebruik dit product nu één jaar en zag hierbij in borstel al veel minder haar zitten. Ik was positief verrast door het product. Hiermee had Esteworld mijn vertrouwen gewonnen. Tijd voor de volgende stap, de haartransplantatie
Foto's 20
Ervaring video's 1
Na jarenlang onderzoek toch een haartransplantatie in Turkije
Ik had al van mijn 28 jaar het gevoel dat mijn inhammen groter werden. Door mijn middellang haar heb ik mijn kaalheid altijd goed kunnen verbergen, ook voor mezelf. Tot ik op mijn 32ste van de kapper terugkwam en het zeer goed zichtbaar was dat ik veel haar verloren was en dat het haar dat ik nog had zeer dun was. Vanaf dat moment ben ik in actie geschoten, na wat research online een afspraak gemaakt bij de dermatoloog voor een finasteride en minoxodil behandeling. Een haartransplantatie leek mij al interessant maar daar werd toch aangeraden om eerst al te starten met fina/mino. Hiermee al vrij snel goede resultaten geboekt maar mijn haarlijn/inhammen bleven mij toch storen.
Foto's 38
Ervaring video's 1
Door research (haarweb, etc.) voor haartransplantatie in Turkije gekozen.
Ik heb door mijn research (haarweb, etc.) echter voor een behandeling in Turkije gekozen. Ik kreeg het beste gevoel bij Esteworld. Het consult is in Ijsselstein, Nederland. Deze had ik in juli 2023 met Joren die mij uitgebreid vertelde wat ze voor mij konden doen. Het consult duurde anderhalf uur waarna ik erg enthousiast was geraakt. Ik heb tijdens dit consult een datum geprikt waarop ik eventueel mijn HT kon laten uitvoeren. Dit kon ik kosteloos annuleren als ik dit nog wilde. Ik heb hier vervolgens 2 weken over nagedacht en toen mijn vliegtickets besteld waarna de afspraak definitief werd. Op 31 oktober 2023 zou ik mijn HT hebben.
Foto's 44
Ervaring video's 1
Ans "Goede prijs kwaliteit verhouding voor de haartransplantatie"
Ruim 20 jaar geleden heb ik al een haartransplantatie in Nederland laten doen. Ik vond dit toen erg pijnlijk. In 2020 vroeg een goede vriendin of ik meeging naar Esteworld Istanbul. Volgens haar waren de technieken verbeterd. Waar ik toen mijn haar af moest scheren en er middels een snee haarzakejs weg werden gehaald konden ze nu zonder scheren haarzakjes over zetten met de DHI techniek.
Foto's 26
Ervaring video's 1
DJ Boray niks om je zorgen over te maken@Esteworld
Na lang twijfelen heb ik de stap gezet om mijn research te doen over haartransplantaties. Ik merkte de afgelopen jaren dat mijn haar minder sterk is geworden en dat de inhammen groter werden dus dat was voor mij het moment om de stap te zetten aangezien dat toch wel een punt is voor mannen waar ze zich niet fijn bij kunnen voelen.
Foto's 39
Ervaring video's 1
Nieck, De nazorg van Esteworld is fantastisch. 24/7 kan je terecht.
Voor een haartransplantatie ben ik terecht gekomen bij Esteworld. Vooraf ging ik naar het kantoor in Nederland voor een consult. Hier ben ik goed geholpen en geadviseerd door de consultant Joren. Er werd alle tijd voor me genomen. Alle vragen die ik had over de haartransplantatie en reis naar Turkije werden goed beantwoord. Mijn gevoel was goed en heb besloten mijn haartransplantatie bij Esteworld te laten doen.
Foto's 41
Ervaring video's 1
Esteworld hielp mij over de drempel
Hallo allemaal, mijn naam is Robin, 29 jaar oud en ik kom uit Nederland. Ik had al op jongere leeftijd last van een terugtrekkende haarlijn en een dunner wordende kruin. In het begin probeerde ik mijn haar altijd over mijn inhammen te laten vallen, maar op een gegeven moment hielp dit niet meer voor mijn eigen gevoel. Tja en wat dan… Ik dacht al een tijdje na over een haartransplantatie en Esteworld heeft mij uiteindelijk over die drempel geholpen.
Foto's 35
Ervaring video's 1
Davey Schiermanni: Ik wilde een lagere haarlijn
Reality sterren Davey en Shani samen bekend instagram modellen en deelname aan het programma Ex on the beach, Dubbel Dutch kwamen naar Esteworld voor zijn haartransplantatie
Foto's 26
Ervaring video's 1