YouTubeGoogle+Facebook

Is er een mogelijkheid tot consult in Nederland?

Jazeker, u kunt een afspraak maken via de contact pagina of bellen voor een afspraak.

Waaruit bestaat de nazorg, van Esteworld, in Nederland?

U kunt voor alle vragen terecht bij onze haarspecialist in Nederland. Ook kunt u een afspraak maken bij ons op kantoor in Nederland om de voortgang van u haartransplantatie te beoordelen en te bespreken.

Kan ik er zeker van zijn dat ik het aantal grafts krijg dat wordt beloofd?

Esteworld is een vooraanstaande kliniek in Turkije. Wij bieden iedere klant de mogelijkheid om de grafts te tellen. Zo weet u zeker dat u krijgt waar u voor betaalt.

Ben ik geschikt voor een Haartransplantatie Turkije?

Bij een haartransplantatie wordt gebruik gemaakt van de haren uit de eeuwige krans. Als hier voldoende haar aanwezig is van de juiste kwaliteit kan een haartransplantatie plaatsvinden. Bij het consult (middels foto’s) wordt hier naar gekeken. Bij geen geschikt donorgebied heeft een haartransplantatie Turkije namelijk geen nut.

Waar moet ik op letten voordat de haartransplantatie plaatsvindt?

Een week voor de haartransplantatie mag u geen alcohol drinken of roken, ook moet u stoppen met het nemen van bloedverdunnende middelen. Indien u een haartransplantatie bij ons vast legt krijgt u hierover uitgebreide verdere informatie.

Waar moet ik op letten na de haartransplantatie?

Om het herstel van de ingeplante grafts/haarzakjes zo goed mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat u tot een maand na de behandeling zo weinig mogelijk alcohol drinkt of rookt.

Solo sporten zijn de eerste 2 weken na een haartransplantatie niet toegestaan en contactsporten zijn niet toegestaan gedurende de eerste maand. Het is belangrijk dit na te komen ter bescherming van de grafts.

Mijdt na de behandeling ook de zon zolang de hoofdhuid nog roze is van de behandeling. Indien u een haartransplantatie bij ons vast legt krijgt u hierover uitgebreide verdere informatie.

Moet ik voor een haartransplantatie onder narcose?

Nee, bij een haartransplantatie krijgt u enkel een plaatselijke verdoving.

Hoe lang duurt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie volgens de FUE methode duurt gemiddeld genomen 6 uur.

Treden er na de haartransplantatie bijwerkingen op?

Afhankelijk van de grootte van de haartransplantatie kunnen er na de behandeling lichte zwellingen onstaan (nooit op het ontvangst gebied) Deze kunnen worden tegen gegaan met een ijszak, die na de behandeling wordt verstrekt.

Ook kan het voorkomen dat er een lichte hoofdpijn optreed, hiervoor krijgt u pijnstillers.

Na de haartransplantatie kan de huid in het donorgebied en ontvangstgebied een wat roze kleur hebben. Voor een sneller herstel van de wondjes die ontstaan na een haartransplantatie krijgt u van ons antibiotica, u dient de hele kuur af te maken.

Wanneer zie ik het uiteindelijke resultaat van de haartransplantatie?

Na de haartransplantatie zullen de geimplanteerde haren binnen 2 weken tot een maand uitvallen. Het haarzakje dat is geplaatst gaat na ongeveer 4 maanden nieuwe haren ontwikkelen. Na de 4 maanden wordt het resultaat dus elke maand geleidelijk beter. Na gemiddeld 12 tot 14 maanden zal het optimale resultaat zijn bereikt.

Hoe hoog is de kwaliteit van een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld?

De kwaliteit van een haartransplantatie uitgevoerd bij Esteworld is van hetzelfde niveau als in de topklinieken van Nederland. Wij gebruiken dezelfde kleine instrumenten en kunnen dezelfde dichtheid tot aan 50cm hanteren