YouTubeGoogle+Facebook

Mustafa Tuncer

CEO

600579ee52ab9f2720befd7d3bd372eeDr. Tuncer is een van de leidinggevende experts op het gebied van medisch toerisme in Turkije. Zijn ruime ervaring in het managen van een medische kliniek geeft hem een unieke kijk en vooruitziende blik. Hiermee kan hij er voor zorgen dat lokale en internationale patiënten de hoogste vorm van medische zorg ontvangen bij Esteworld.

 

Dr. Servet Terziler

CEO & Medical Director

94eb5f48afe63fade553426a58e11b75Dr. Terziler zijn talent en artistieke vaardigheden hebben de aandacht en waardering getrokken van vele lokale en internationale haartransplantatie organisaties.Dit heeft hem instaat gesteld een solide reputatie op te bouwen als haartransplantatie expert in Turkije en daarbuiten. Hij was reeds de gastspreker bij een groot aantal vooraanstaande medische conferenties en is al vaak te zien geweest bij primetime tv shows waarin hij zijn expertise en kennis over de laatste haartransplantatie technieken deelde.  Aan het hoofd van de haartransplantatie afdeling binnen Esteworld is hij gespecialiseerd in de FUE extractie methode dankzij zijn methodische aanpak en absolute precisie.

 

Op. Dr. Alaaddin Karabacak

Hair Transplant Surgery

bb8da6532af94b49ab8a4e8b1536354eDr. Karabac levert 29 jaar aan ervaring op het gebied van plastische chirugie met specialisatie in haartransplantatie. Door de jaren heen is hij zich blijven ontwikkelen in zijn vakgebied. Dr. Karabacac is lid van de volgende hoog aangeschreven bonden: İSAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) Uluslararası Estetik Plastik Cerrahi BirliğiIPRAS (International Plastic Reconstructiand Aesthetic Surgery) Dr. Karabacak bereikt zeer goede resultaten door het toepassen van moderne technieken en zijn exceptionele vaardigheden in het extraheren en terugzetten van de grafts.

 

Op. Dr. Ali Bolluk

Hair Transplant Surgery

Dr. Alil Bolluk is een van Turkije zijn nieuwste bekendste namen op het gebied van haartransplantatie. Hij is afgestudeerd aan de  “School of Medicine” aan de hoog aangeschreven “Selcuk University”. Gedurende zijn carriére heeft hij al duizenden haartransplantaties succesvol uitgevoerd. Zijn vooruitstrevende werk op het gebied van de FUE  haartransplantatie methode en zijn continue bijdrage op het gebied van haartransplantaties hebben hem een koppositie gegeven tussen de beste haartransplantatie chirurgen van Turkije.

 

 Dr. Ferhat Yildiz

Hair Transplant Surgery

Dr.Ferhat Yildiz is  een nieuwe ster op het gebied van haartransplantatie. Esteworld heeft hem aangetrokken vanwege zijn zeer goede naam die hij heeft opgebouwd bij andere haartransplantatie kliniek. Wij zijn zeeronder de indruk van de resultaten die hij neer zet.

 

Dr. Gulsen Ozle

Hair Loss Specialist

48c146745cbd41716942540f2de99832Dr. Ozle voert uitmuntende medische behandelingen uit voor zowel mannelijk als vrouwelijk haarverlies. Door het toepassen van innovatieve technologieën op het gebied van haarverlies staat zij bekend om haar vooruitstrevende procedures in een uitnodigende en comfortabele omgeving.