Afspraak maken? Neem contact met ons op!

DHI Haartransplantatie kosten

DHI Haartransplantatie kosten in Turkije zijn relatief goedkoop, in vergelijking met Nederland en andere West-Europese landen. Terwijl de techniek in deze landen vaak pas vanaf € 4.500 wordt aangeboden, liggen de DHI haartransplantatie kosten in Turkije rond € 3.000. De prijs van een DHI haarimplantatie in Turkije is een goedkoper alternatief voor mensen uit het buitenland. De haarchirurgen bij Esteworld zijn ervaren deskundigen, die uitstekende resultaten mogelijk maken. Jaarlijks kiezen veel mensen voor een haartransplantatie in Turkije en zijn tevreden over de resultaten.

DHI haartransplantatie kosten Turkije

Turkije is een populaire bestemming voor verschillende soorten haartransplantaties, cosmetische en plastische chirurgie. De kosten voor de behandelingen zijn gemiddeld lager dan in Nederland en als u voor een gerenommeerde kliniek in combinatie met een ervaren specialist kiest, kunt u rekenen op een prima prijs-kwaliteit verhouding. Esteworld biedt de DHI haartransplantatie aan vanaf € 3.000, waarbij tot 2.500 grafts worden getransplanteerd. De uitleg of reden waarom een haartransplantatie in Turkije vaak goedkoper is dan in Nederland is eenvoudig te verklaren:

  • Lagere loonkosten. De lonen voor zowel haarchirurgen, assistenten, zorg- en administratieve medewerkers zijn in Turkije lager.
  • Lagere maandlasten. Net zoals de kosten voor personeel, zijn ook de algemene kosten die een kliniek maandelijks uitgeeft aan bijvoorbeeld huisvesting minder hoog dan in Nederland. Deze uitleg verklaart waarom de prijzen in Turkije lager zijn. De lagere tarieven doen geen afbreuk aan de kwaliteit van de behandelingen en/of de deskundigheid van de artsen.

DHI-techniek uitgelegd

Net zoals bij elke andere haartransplantatie, overlegt u voor de ingreep met de haarchirurg hoe uw haarlijn er uit komt te zien en wat het doel is van de behandeling. Als het verloop van de operatie duidelijk is, begint de specialist met het extraheren van de haarzakjes uit het donorgebied. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving. Met behulp van een micromotor oogst de arts de grafts één voor één. Assistenten controleren de haarzakjes op kwaliteit en bereiden ze voor op het implanteren op het hoofd. Bij een DHI haartransplantatie gebruikt de haarchirurg een zogenaamde Choi-pen om de grafts direct en individueel in de ontvangstgebieden te plaatsen. Dit gebeurt zonder dat er kanalen geopend moeten worden. De kennis en kunde van de arts zijn van invloed op het resultaat. De haarzakjes moeten onder de juiste hoek en in de goede groeirichting geïmplanteerd worden om een natuurlijke haargroei te krijgen.

Herstel en bijwerkingen

Nazorginstructies zijn een belangrijk onderdeel van de behandeling. Het is van essentieel belang om de adviezen van de arts goed op te volgen. Voordat u de haarkliniek verlaat, krijgt u medicatie en verzorgingsproducten. Gebruik deze zolang het advies luidt. Als gevolg van de operatie is de hoofdhuid gezwollen en zijn huidverkleuringen zichtbaar. Het herstel verloopt vlot en vooral na een DHI haarimplantatie is het risico op bijwerkingen of complicaties zeer klein. Toch verschijnen de resultaten niet onmiddellijk na de operatie. Zichtbare haargroei is vanaf drie tot vier maanden na de ingreep te verwachten. Voordat nieuwe haargroei tot ontwikkeling komt, ziet u hoe de getransplanteerde haren uitvallen. Dit is een veel voorkomend en normaal gevolg van de haartransplantatie.

Resultaat

Het is belangrijk om te onthouden dat de definitieve resultaten per persoon verschillen. De haartransplantatie is een persoonlijke ingreep en het resultaat hangt af van uw natuurlijke haarlijn, de kwaliteit van het donormateriaal en de verdeling van de haarzakjes over de hoofdhuid. Ook uw medische geschiedenis, actuele gezondheid en omgevingsfactoren hebben invloed op de herstelperiode. Overleg het oppakken van uw werkzaamheden met de arts. Sommige arbeidsomstandigheden en werkplekken hebben een negatieve invloed op het herstel. Het kan nodig zijn uw werk geleidelijk aan weer uit te voeren. Resultaten van de DHI haartransplantatie in Turkije zijn permanent.

Behandelmogelijkheden DHI haartransplantatie in Turkije

Als u een haartransplantatie in Turkije overweegt, zoekt u daarvoor de beste kliniek. Belangrijke overwegingen bij de keuze voor een behandelaar zijn de bekendheid en ervaringen die u bijvoorbeeld online leest. Daarnaast wilt u weten welke ervaring de specialist heeft die de DHI haarimplantatie bij u toepast. Esteworld in Istanbul heeft met de Altunizade kliniek een ultramodern behandelcentrum, waar ervaren en geregistreerde haarchirurgen dagelijks met de haartransplantatie techniek bezig zijn. Voor een haartransplantatie bent u drie dagen en twee nachten in Istanbul. U verblijft in het comfortabele Crowne Plaza Oryapark hotel, op korte afstand van de kliniek. Nederlandstalige begeleiding is tijdens uw verblijf aanwezig. De dag na de haartransplantatie controleert de arts het behandelgebied en geeft instructies en tips voor de komende periode. Na uw terugkomst in Nederland kunt u bij vragen en voor advies altijd terecht bij onze vestiging in IJsselstein.

Betaalbare haartransplantatie in Istanbul, Turkije

Esteworld biedt haartransplantaties en andere cosmetische behandelingen aan voor betaalbare tarieven. In vergelijking met een ingreep in Nederland bespaart u tot 50% op de kosten. Het consult en de nazorg gebeuren in IJsselstein. U reist alleen voor de behandeling zelf naar Istanbul. Bij het behandeltarief zijn 3 hotelovernachtingen, medicijnen, transfers in Istanbul, een PRP behandeling en Nederlandse begeleiding inbegrepen. Door het uitgebreide aanbod van vluchten vanaf Nederlandse vliegvelden en vliegvelden in de grensstreek regelt u zelf uw vliegreis. Geef uw reisschema op tijd door, zodat onze consulenten ervoor zorgen dat de transfer bij aankomst in Istanbul op u staat te wachten. Uiteraard is het mogelijk om voor of na de haartransplantatie van een stedentrip of ontspannende vakantie in Turkije te genieten.

Offerte op maat voor DHI Haartransplantatie

Spreekt de DHI-techniek u aan en bent u benieuwd naar de behandelmogelijkheden? Maak gerust een afspraak voor een consult bij Esteworld in IJsselstein. Onze consulenten lichten de methode toe en laten voor en na foto’s zien van DHI haartransplantaties die eerder door onze haarchirurgen zijn toegepast. U krijgt een persoonlijk behandeladvies, waarvoor onder meer wordt gekeken naar het donormateriaal en de omvang van het transplantatiegebied. Past een andere haartransplantatie techniek beter bij u? Onze consulenten geven u eerlijk antwoord op al uw vragen en stemmen een behandelplan samen op de unieke behoeften die u heeft. Vraag een online offerte aan of maak een afspraak voor een gratis consult met één van onze consulenten. Esteworld is telefonisch bereikbaar op 0031 30 227 05 60.

Blog
Datum
23-06-2022
Blogger
Esteworld Haartransplantatie Benelux
Publicatie jaar
2022
Blog Categorie
Haartransplantatie Informatie, Haartransplantatie Kosten, Haartransplantatie Turkije
Onze professionals

DHI haartransplantatie kosten

Veelgestelde vragen

DHI is een verfijnde techniek, waarbij de haarchirurg de haarzakjes direct in de hoofdhuid van de ontvangstgebieden implanteert. Zo wordt een hogere haardichtheid bereikt, maar de techniek vereist veel aandacht en nauwkeurigheid, waardoor de ingreep langer duurt.
Een DHI haartransplantatie heeft een kortere herstelperiode en er ontstaan minder nabloedingen dan bij vergelijkbare andere technieken. De FUE-methode is een uitstekende techniek en de beste oplossing bij uitgebreide en complexe haartransplantaties, terwijl de DHI-techniek de voorkeur heeft bij het bereiken van een hogere haardichtheid.
Nee, net zoals andere haartransplantatie technieken niet vergoed worden, gebeurt dat ook bij de DHI-techniek niet. Zorgverzekeraars beschouwen haartransplantaties als cosmetische ingrepen die vooral uit esthetisch oogpunt worden toegepast.
Tijdens een consult bij een haarchirurg worden uw hoofdhuid, het haarverlies en het donorgebied onderzocht. Op basis daarvan geeft de arts een voorstel voor het aantal haarzakjes dat verplaatst wordt. Dit is het uitgangspunt voor de kostprijs van de ingreep.
Esteworld biedt all-in tarieven voor een DHI haartransplantatie. Bij de ingreep zijn standaard 3 hotelovernachtingen, transfers, medicatie, een PRP behandeling, Nederlandse begeleiding en nazorg inbegrepen. De kosten die u ter plaatse uitgeeft aan eten en drinken zijn bijkomend. Ook de vliegreis regelt u zelf.
De DHI-methode is pijnloos, indien de behandeling onder de juiste omstandigheden wordt toegepast. Onze ervaren haarchirurgen verdoven de hoofdhuid en passen de ingreep met de grootste zorg en precisie toe. Zowel van het extraheren als het implanteren van de haarzakjes voelt u niets.
Bij Esteworld betaalt u € 3.000 voor een DHI haartransplantatie tot 2.500 grafts.
U bent 4 dagen en 3 nachten in Istanbul. Als u dat wilt is de behandeling te combineren met een citytrip en/of zonvakantie.
Nee, we vinden uw veiligheid en welzijn belangrijk. Kunnen praten met de haarchirurgen, assistenten en verpleegkundigen hoort daarbij. Tijdens uw verblijf in de kliniek is Nederlandse begeleiding aanwezig, zodat u in staat bent om te praten met de artsen.
De reiskosten zijn voor uw eigen rekening. Ook de kosten voor eten en drinken betaalt uzelf. Uw partner verblijft bij u in het hotel en is van harte welkom in de kliniek op de behandeldag. Het zien van een bekend, vertrouwd gezicht zorgt ervoor dat u zich beter en makkelijker ontspant, waardoor de haarchirurg beter kan werken.
De eerste stap van een behandeltraject is het maken van een afspraak bij onze kliniek in IJsselstein. Hier vindt het consult plaats en kijken we welke methode bij u het mooiste resultaat heeft. Uiteraard krijgt u een uitgebreide toelichting over de behandeling.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk