Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld haartransplantatie Turkije aan de top

Esteworld is al sinds 2003  toonaangevend en op gebied van haartransplantatie in Turkije. Zoals vele aanbieders in Turkije zijn wij geen ziekenhuis maar een kliniek 100% gespecialiseerd in haartransplantaties. Esteworld haartransplantatie Turkije wordt gezien als de meest moderne en uitgebreide Esthetica groep van Turkije. De Esteworld groep bestaat uit een viertal klinieken. Inmiddels hebben we 1 gespecialiseerde kliniek waar de haartransplantaties plaats vinden. Deze moderne Altunizade haartransplantatie kliniek (2014) beschikt over de belangrijkste Europese kwaliteitskeurmerken zoals de ISO9001 en TUV. Wij hebben als enige haartransplantatie kliniek in Turkije een goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid. Ook dragen wij het keurmerk van de Nederlandse haar stichting. Inmiddels behoort Esteworld tot de internationale top 20 van haartransplantatie klinieken. De kwaliteit bij esteworld in Turkije is vergelijkbaar met de betere Nederlandse klinieken echter de kosten voor de haartransplantatie zijn vaak minder dan de helft.

Haartransplantatie met Vip service

Een haartransplantatie Turkije bij Esteworld kenmerkt zich door de vip en maatwerk service van begin tot einde.  U ontvangt geen standaard behandeling maar een behandeling en voorlichting die bij u situatie past. Alles wordt voor u verzorgd vanaf het moment dat u arriveert. Onze eigen chauffeurs voeren de transfers uit. U verblijft in een luxe hotel en ondergaat de haartransplantatie in de beste haartransplantatie kliniek van Turkije. Op de dag van vertrek krijgt u van ons een garantie mee op het resultaat. De specialisten van Esteworld Benelux begeleiden u in het voortraject, tijdens en na de haartransplantatie. Tijdens de haartransplantatie in Turkije zelf zijn er nederlandse Hostessen die u begeleiden zodat alles duidelijk bijft.

Ervaren artsen en personeel

Elke haartransplantatie Turkije wordt uitgevoerd door de haartransplantatie chirurg zelf in samenwerking met zijn team. Onze hoofd chirurgen zijn lid van het ISHRS, de toonaangevende autoriteit op het gebied van haartransplantatie. Al het personeel van Esteworld voldoet aan de door verschillende keurmerken gestelde eisen. Maandelijks komen chirurgen vanuit heel Europa naar onze Esteworld university om onderwijs te krijgen in de door ons toegepaste FUE haartransplantatie methode.

Vestiging in Nederland tot uw beschikking

Esteworld heeft meer dan 65 vestigingen over de hele wereld waaronder een Benelux vestiging in Nederland waar mensen naar toe kunnen komen voor een consult en voor de nazorg. Op deze vestiging werken 5 mensen fulltime om u van alle informatie voor, tijdens en na de haartransplantatie te voorzien. Wij werken niet met agentschappen en bemiddelaars.  Vele andere aanbieders doen dit wel, wat onnodig de prijs op drijft en voor problemen kan zorgen bij ongewenste omstandigheden.  Bij Esteworld haartransplantatie Turkije bent u altijd direct in contact met de organisatie zelf. De nazorg lijn van Estewrld Benelux is 24/7 bereikbaar en bemand door een ervaren verpleegkunidge.

Bedrijf informatie
Aantal uitgevoerde haartransplantaties bij Esteworld
70.000+
Totaal aantal medewerkers
820
Aantal vestigingen in Istanbul
4
Aantal internationale kantoren
65+
Opgericht in
2003
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk