Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld haartransplantatie Turkije al 20 jaar aan de top

Esteworld is al 20 jaar toonaangevend op het gebied van haartransplantaties in Turkije. Inmiddels is Esteworld zelfs de grootste en meest geavanceerde haartransplantatie kliniek van Europa! In Turkije worden er door verschillende aanbieders poliklinische behandelingen uitgevoerd in algemene ziekenhuizen. Esteworld opereert daarentegen vanuit haar eigen gespecialiseerde haartransplantatiekliniek. Vanuit hier werken enkel de beste en 100% gespecialiseerde chirurgen met de nieuwste technieken en apparatuur aan prachtige resultaten. Esteworld wordt daarom ook gezien als de meest moderne en uitgebreide Esthetica groep van Turkije en geniet daarom een zeer hoge internationale status. De Esteworld groep opereert vanuit een viertal klinieken, waarvan er een volledig is toegewijd aan haartransplantaties. Deze moderne kliniek genaamd ‘Altunizade’ opende in 2014 haar deuren en voldoet aan de strengste internationale hygiëne normen en beschikt over alle belangrijkste Europese kwaliteitskeurmerken zoals de ISO9001 en TUV. Daarnaast heeft Esteworld als enige haartransplantatie kliniek in Turkije een goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid. Daarnaast draagt Esteworld ook het keurmerk van de Nederlandse Haarstichting. Het is daarmee niet gek dat Esteworld tot de internationale top 20 van haartransplantatie klinieken behoort.

Haartransplantatie met VIP service

Een haartransplantatie bij Esteworld kenmerkt zich door het maatwerk en de hoge kwaliteit. Geen mens is hetzelfde en daarom kijken onze professionals altijd naar de beste oplossing voor uw situatie. Uw gehele behandeling wordt op maat gemaakt op basis van uw situatie en wensen. Wij zullen altijd eerlijk advies geven en zullen u nooit valse beloftes doen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en wat niet realistisch is. Naast de behandeling verzorgen wij ook uw gehele reis en verblijf. Wij werken samen met luxe hotels en hebben onze eigen chauffeurs die alle transfers verzorgen. In de kliniek wordt u opgevangen door onze Nederlands sprekende specialisten die u gedurende uw behandeling zullen begeleiden. Wij ontzorgen u volledig en voordat u het weet ben u weer thuis. Na uw behandeling houdt ons nazorg team uw progressie nauw in de gaten en adviseren wij waar nodig. Esteworld hanteert een 100% tevredenheidsgarantie.

Hoog tevredenheidsgehalte, garantie en hoge haar dichtheid

Wij bieden garantie op de geplaatste haarzakjes (grafts) en garanderen dat deze nieuwe haartjes gaan ontwikkelen. Indien dit niet gebeurd verzorgen wij een gratis nabehandeling. Gelukkig is ruim 99% van onze klanten tevreden en maken zij geen gebruik van deze garantie.

Esteworld werkt enkel met FUE boortjes van saffier. Doordat deze FUE boortjes van saffier gemaakt zijn kunnen wij het haar dicht op elkaar plaatsen en behalen wij in een enkele behandeling een hoge haardichtheid en een prachtig resultaat. Wij nemen zoveel mogelijk grafts vanuit waar meerdere haren groeien (multi-grafts) en kunnen op deze manier een groot gebied mooi dicht vullen met een minimale belasting van het donorgebied. Wij beschikken over verschillende groottes FUE saffier boortjes en kiezen altijd de meest geschikte per patiënt. Dit bevorderd een snel herstel en een optimaal resultaat. Ook kunnen wij de dichtheid verhogen tussen uw bestaande (dunnere) haren zonder hier schade aan het bestaande haar toe te brengen. Indien u liever niet kaalgeschoren wordt, of wanneer het donorgebied te zwak is, kunnen wij u ook behandelen met de DHI methode. Zo bieden wij in elke situatie een passende oplossing.

Ervaren artsen en personeel

Bij Esteworld wordt uw behandeling uitgevoerd door ervaren en deskundige haartransplantatie chirurgen. Onze chirurgen zijn allen gespecialiseerd in haartransplantaties en voeren deze dagelijks in onze kliniek uit. Wij werken allen met een vast en ervaren behandelteam. Al onze chirurgen zijn lid van het ISHRS; de toonaangevende autoriteit op het gebied van haartransplantaties. Daarnaast voldoet het gehele personeel van Esteworld aan de door verschillende keurmerken gestelde eisen. 

Maandelijks komen chirurgen vanuit heel Europa naar onze ‘Esteworld University’ om onderwijs te genieten in de door ons toegepaste haartransplantatie methodes. Al ruim 20 jaar lang zijn wij bezig met het opbouwen van onze expertise en daarmee behoren onze behandelteams tot de beste van de wereld. Wij zullen de zorg dragen voor het selecteren van de beste (multi)grafts, de hoogste dichtheid en de beste verdeling. Wij hebben alles wat met haartransplantatie te maken heeft al vanaf 2003 onder 1 dak.

Vestiging in Nederland tot uw beschikking

Esteworld heeft inmiddels meer dan 70 vestigingen verspreid over de hele wereld, waaronder een vestiging in Nederland. In onze vestiging in IJsselstein ontvangen wij klanten vanuit de gehele Benelux voor eerlijk en vrijblijvend consult. Op deze vestiging werken vijf mensen fulltime voor u om u te voorzien van alle informatie voor voor, tijdens, en na de behandeling. Wij werken niet met agentschappen en of bemiddelaars. Veel andere aanbieders werken hier wel mee, wat de prijs onnodig opdrijft en voor problemen kan zorgen bij ongewenste omstandigheden. Bij Esteworld haartransplantatie Turkije bent u altijd direct in contact met de organisatie zelf. De nazorg lijn van Esteworld Benelux is 24/7 bereikbaar en u wordt altijd beantwoord door een ervaren verpleegkundige.

Bedrijf informatie
Aantal uitgevoerde haartransplantaties bij Esteworld
70.000+
Totaal aantal medewerkers
820
Aantal vestigingen in Istanbul
4
Aantal internationale kantoren
65+
Opgericht in
2003
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk