Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld haartransplantatie Turkije al 17 jaar aan de top

Esteworld is al sinds 17 jaar toonaangevend op het gebied van haartransplantaties in Turkije en is zelfs de grootste en meest geavanceerde haartransplantatie kliniek in Europa! Inmiddels zijn er vele aanbieders in Turkije die vanuit een algemeen ziekenhuis poliklinisch de behandelingen uitvoeren. Wij zijn geen ziekenhuis maar een gespecialiseerde haartransplantatie kliniek, 100% gespecialiseerd in haartransplantaties en werken met de nieuwste haartransplantatie technieken en de beste chirurgen. Esteworld haartransplantatie Turkije wordt gezien als de meest moderne en uitgebreide Esthetica groep van Turkije met een zeer hoge status. De Esteworld groep bestaat uit een viertal klinieken. Inmiddels hebben we 1 gespecialiseerde kliniek waar alle haartransplantaties plaats vinden. Deze moderne Altunizade haartransplantatie kliniek (2014 geopend) voldoet aan de strengste internationale hygiene normen en beschikt over de belangrijkste Europese kwaliteitskeurmerken zoals de ISO9001 en TUV. Wij hebben als énige haartransplantatie kliniek in Turkije een goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid. Ook dragen wij het keurmerk van de Nederlandse Haarstichting. Inmiddels behoort Esteworld tot de internationale top 20 van haartransplantatie klinieken.

Haartransplantatie met Vip service

Een haartransplantatie Turkije bij Esteworld kenmerkt zich door de hoge kwaliteit, vip en maatwerk service van begin tot einde. U ontvangt geen standaard behandeling maar een behandeling en voorlichting die bij uw situatie past. Maatwerk! Geen lokkertjes met hoge aantallen grafts maar een eerlijk advies passend bij uw situatie zodat u verwachtingen realistisch zijn.  Alles wordt voor u verzorgd vanaf het moment dat u arriveert totdat u weer terug naar huis gaat. Onze eigen chauffeurs voeren de transfers uit. U verblijft in een luxe hotel en ondergaat de haartransplantatie in de beste haartransplantatie kliniek van Turkije. Op de dag van vertrek krijgt u van ons een garantiecertificaat mee waarin staat wanneer en met welke haartransplantatie methode u bent behandeld en hoeveel grafts er geplaatst zijn. De specialisten van Esteworld Benelux begeleiden u niet alleen in het hele voortraject maar ook tijdens en na de haartransplantatie blijft er contact. Tijdens de haartransplantatie in Turkije zelf zijn er Nederlandse Hostessen die u begeleiden zodat alles duidelijk bijft.

Hoog tevredenheidsgehalte, garantie en hoge haar dichtheid

Wij bieden garantie op de geplaatste haarzakjes en garanderen dat deze een nieuw haartje gaan ontwikkelen. Mocht dit niet gebeuren dan heeft u recht op een gratis nabehandeling. Gelukkig komt dit bij minder dan 1% van de mensen die wij behandelen voor. 

Door de FUE Saffier boortjes die gebruikt worden tijdens de haartransplantatie kunnen we het haar dicht op elkaar zetten en behalen we in 1 behandeling hoge haar dichtheden en resultaten. Uit uw donor gebied zullen uiteraard de grafts (haarzakjes) met meerdere haartjes geselecteerd worden zodat we een groot gebied mooi dicht kunnen invullen en uw donorgebied minimaal belast wordt. Doordat wij inmiddels volledig overgestapt zijn van FUE chirurgisch staal boortjes naar FUE Saffier boortjes geldt voor een ieder: De beste chirurgen met de op het moment beste methode geeft de best haalbare dichtheid en resultaten. Wij kunnen de dichtheid verhogen tussen de bestaande dunne haren zonder het risico te lopen op het beschadigen van de huidige haarzakjes en een super snelle genezing van de huid. De fue saffier boortjes worden toegpast in verschillende groottes zodat alle multigrafts goed kunnen worden terug geplaatst. Sommige situaties vragen om een andere methode. We kijken per persoon welke methode of boortjes het beste past. Zo is er voor mensen die niet willen scheren of voor mensen met een zwak donor gebied de DHI methode beschikbaar zodat we ook in deze specifieke situaties resultaat kunnen bieden. 

Ervaren artsen en personeel

Bij Estworld haartransplantatie Turkije wordt de behandeling uitgevoerd door ervaren en deskundige haartransplantatie chirurgen zelf, in samenwerking met zijn eigen behandelteam. Onze chirurgen zijn allemaal gespecialiseerd in de haartransplantaties en voeren deze dagelijks bij ons in de kliniek uit. Onze chirurgen zijn lid van het ISHRS, de toonaangevende autoriteit op het gebied van haartransplantaties. Al het personeel van Esteworld voldoet aan de door verschillende keurmerken gestelde eisen. Maandelijks komen chirurgen vanuit heel Europa naar onze Esteworld University om onderwijs te krijgen in de door ons toegepaste haartransplantatie methodes. Al 17 jaar zijn wij bezig met het opbouwen van onze expertise, onze behandelteams teams behoren tot de beste van de wereld en zullen met zorg dragen voor de selectie van de beste multigrafst, de hogste dichtheden en beste verdeling.

Vestiging in Nederland tot uw beschikking

Esteworld heeft inmiddels meer dan 70 vestigingen over de hele wereld waaronder een Benelux vestiging in Nederland waar mensen naar toe kunnen komen voor een vrijblijvend en eerlijk consult, ook na de behandeling kunt u hier terecht voor de nazorg. Op deze vestiging werken 5 mensen fulltime om u van alle informatie voor, tijdens en na de haartransplantatie te voorzien. Wij werken niet met agentschappen en bemiddelaars. Vele andere aanbieders doen dit wel, wat onnodig de prijs op drijft en voor problemen kan zorgen bij ongewenste omstandigheden. Bij Esteworld haartransplantatie Turkije bent u altijd direct in contact met de organisatie zelf. De nazorg lijn van Esteworld Benelux is 24/7 bereikbaar en u wordt altijd beantwoord door een ervaren verpleegkundige. 

Bedrijf informatie
Aantal uitgevoerde haartransplantaties bij Esteworld
70.000+
Totaal aantal medewerkers
820
Aantal vestigingen in Istanbul
4
Aantal internationale kantoren
65+
Opgericht in
2003
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk