Bram, ik word kaal, hier wilde ik wat aan laten doen!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Een buiten verwachting goed resultaat, Esteworld Bedankt! Ik had een flinke haartransplantatie nodig. In Nederland kon dit niet in 1 keer. De kosten voor een haartransplantatie liggen in Nederland ook veel te hoog, in Turkije kan dit een stuk goedkoper. Bij Esteworld kon ik ook de acell behandeling doen voor mijn bestaande haren. Ik had dus een oplossing voor mijn huidige kaalheid en toekomstige voor minder dan de helft van de kosten in Nederland. Je wilt toch niet verder kaal worden na een haartransplantatie, je wil het resultaat vast houden. Top dat je ook zoveel uitleg krijg over wat je voor je bestaande haren kan doen om die te behouden. Lees ervaring

Ervaring van Bram zijn haartransplantatie

Opeens word je kaal, ja hier wilde ik wat aan laten doen. Veel onderzoek gedaan en veel haartransplantatie klinieken met elkaar vergeleken. Door de lage kosten voor een haartransplantatie ben ik gaan zoeken naar een kliniek in Turkije. Ik kwam uit bij Esteworld ivm goede ervaringen op het internet en de professionele uitstraling. Contact gehad met het Nederlandse kantoor van Esteworld en een afspraak voor een consult gemaakt. Eenmaal bij Hidde aangekomen heeft hij alles netjes uitgelegd. Het enige wat ik zelf hoefde te doen was een vlucht boeken, kan niet beter. Alles in gang gezet. Ik kon binnen anderhalve maand al naar Turkije vliegen voor mijn haartransplantatie.

Een week van te voren kreeg ik whatsapp contact met een vriendelijke vrouwelijke medewerker van Esteworld Turkije. Ze vertelde wat ik wel en niet mocht doen en waar ik rekening mee moest houden de laatste week voor vertrek, erg netjes.

Dag 1:  vertrek vliegen vanuit Dusseldorf 15:00 uur. Aangekomen in Instanbul 19:00 uur stond er netjes een taxi van Esteworld te wachten die me naar het hotel bracht. Bij het hotel aangekomen, heel mooi hotel, brachten ze me naar mijn kamer. Roomservice laten komen en gelijk lekker gegeten. Wat een service en wat een heerlijk eten! Daarna zelfs even naar het zwembad en stoombad geweest. Nog even relaxen voordat de grote dag morgen aanbreekt.

Dag 2 :In de ochtend van de haartransplantatie dag goed ontbeten waarna ik in de ochtend  7:15 werd opgehaald door de chauffeur van Esteworld die opnieuw netjes op me stond te wachten in de lobby van hotel. Daar zat ook nog een andere Nederlandse jongen die ook voor een haartransplantatie kwam.

Aangekomen in zeer nette kliniek, zo zie je ze in Nederland niet! werden we netjes ontvangen en gingen ze eerst wat bloed a nemen. Daarna konden we mee naar haartransplantatie verdieping. Na wat formulieren doorlezen, tekenen en de betaling kreeg ik speciale kleding aan en gingen naar de behandelkamer. Ik moest gaan liggen en ze begonnen met het verdoven, de eerste paar prikken deden wel even pijn, daarna voelde ik nauwelijks iets meer. Nu konden ze beginnen met het uitnemen van de grafts. Ik kan niet zeggen dat ik heel lekker lag maar ok. 2 a 3 uur later waren ze klaar hiermee! Ik kon gaan pauzeren. Ze brachten me naar de kantine daar kreeg ik het dag recept )pasta met vlees soep brood en salade) Heel goed te doen.

Na het eten was ik klaar voor de volgende ronde, het inzetten van de grafts. De chirurg kwam weer de kamer in en begon met de acell en het maken van de gaatjes waar de grafts in komen te zetten. Hij deed hier ongeveer 1.5 uur over. Volgede fase was het inzetten van de grafts. Dit werd uitgevoerd door de chirurg en 3 tot 4 assistentes.

3 uur later was dit gedaan en was ik klaar. Ik moest alleen nog even wachten op de chirurg die ging me nog  uitleggen wat ik wel en niet mocht doen en gaf me medicijnen voor de komende dagen.
Ik kon terug naar hotel, een lange dag achter de rug. In het hotel nog wat gegeten en op mijn kamer een beetje tv gekeken en gechilled. In de avond begon de verdoving een beetje uit te werken en heb ik een pijnstiller gepakt voor het slapen.

Dag 3: Op een of andere manier heerlijk geslapen, misschien door de pijnstiller, misschien blij dat het er allemaal opzat, wie zal het weten.

Deze dag vooral veel rusten. Wel even naar een winkelcentrum gelopen deze zat recht tegenover  het hotel op 4 min lopen. Even wat leuks gekocht en daarna terug naar kamer uitrusten en herstellen

Dag 4: Ik werd weer in de ochtend opgehaald voor de washing. Deze wordt gedaan door een medewerker en ze laten zien hoe je het zelf moest doen de komende 10 dagen. Voor deze periode heb ik Shampoo en lotion meegekregen. Alles klaar!

Ik had nog wat tijd over en dacht misschien kan ik gelijk mijn tanden laten witten en idd dit konden ze meteen doen, mooizo.

De Esteword taxi, met een hele leuke chauffeur die goed Engels sprak, heeft me afgezet op het vliegveld en kon ik terug vliegen, lekker uitgerust en vond het ook gelijk een soort vakantie.Nu afwachten tot het begint te groeien!

Conclusie: Ik liep al een flinke poos met kaal worden, vond het niet heel erg, maar met haar is altijd beter. Enorm blij dat ik de stap naar Turkije heb genomen voor een haartransplantatie bij Esteworld. De service was perfect, de kliniek was super mooi en de mensen daar zijn aardig en professioneel. Ik zou het zo weer doen.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Jaar van behandeling
Behandeld in 2018
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk