Manuel blij met zijn haartransplantatie resultaat!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Enorm blij met mijn nieuwe look! In de zeer nette kliniek, in Istanbul, was alles perfect geregeld, de Nederlandstalig begeleiding tijdens het gehele proces was ook heel fijn. Esteworld heb ik leren kennen als een uitermate professionele organisatie. Het contact met Esteworld Benelux heb ik ook als erg fijn ervaren. Vooraf tijdens het consult op kantoor in Utrecht, werd mij alles heel goed uitgelegd. In het hele traject ben ik begeleid, ook zeker in het natraject. Regelmatig wordt er contact opgenomen om te vragen hoe het gaat. Lees ervaring

Manuel 1,5 jaar na zijn haartransplantatie in Turkije

Anderhalf jaar geleden (2016) heb ik de stap genomen om een haartransplantatie te laten doen in Turkije, bij Esteworld. Via een kennis, met ook een goed resultaat, ben ik toen bij Esteworld terecht gekomen. Hij vertelde mij dat de kosten voor een  haartransplantatie in Istanbul een stuk lager lager en dat Esteworld de beste keus is.

In de zeer nette kliniek, in Istanbul, was alles perfect geregeld, de Nederlandstalig begeleiding tijdens het gehele proces was ook heel fijn. Esteworld heb ik leren kennen als een uitermate professionele organisatie.
Het contact met Esteworld Benelux heb ik ook als erg fijn ervaren. Vooraf tijdens het consult op kantoor in Utrecht, werd mij alles heel goed uitgelegd. In het hele traject ben ik begeleid, ook zeker in het natraject. regelmatig wordt er contact opgenomen om te vragen hoe het gaat.

Nu ben ik ruim 1,5 jaar verder en super blij met het resultaat! Ik ben ondernemer en mijn zelfvertrouwen heeft echt een enorme boost gekregen. Ik kan niet anders dan iedereen die twijfelt aanraden om langs te gaan voor een consult en te kijken of het voor jou ook een optie is.

Bekijk hieronder het filmpje van Manuel op kantoor bij Esteworld tijdens zijn laatste controle. Manuel, heel veel succes met het ondernemen en veel plezier met je nieuwe kapsel.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie
Jaar van behandeling
Behandeld in 2016
Grafts
Minder dan 2500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk