Gulay

NL/BE Hostess

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Als je naar Esteworld komt dan heb je grote kans dat ik je in de kliniek zal begeleiden. Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Gulay, in Turkije geboren maar ik heb ook 15 jaar in Enschede gewoond. Nu ben ik alweer 6 jaar terug in Instanbul en aan het werk bij Esteworld. Ik heb een studie Internationale patienten relaties en spreek 3 talen. Tijdens het werk bij Esteworld hebben we de mogelijkheid om ons door te ontwikkelen, ik heb gekozen voor de opleiding gezondheidspecialist. Deze is inmiddels is afgerond, met diploma. Inmiddels ben ik de manager voor interantionale patient realties binnen Esteworld.

Esteworld is 20 jaar terug als een van de eerste in Turkije begonnen met haartransplantatie.  Er zijn veel verschillende klinieken in Turkije maar Esteworld doet dit al ruim 20 jaar met hele goede resultaten en wordt hier gezien als een exclusieve gespecialiseerde haartransplantatie kliniek van het hoogste segment. In Turkije gaat er geen reclame blok voorbij zonder dat Esteworld verschijnt. Praat je hier over haartransplantatie dan noemt met gelijk Esteworld.

De hele dag met mijn Nederlandse en Belgische patienten bezig zijn maakt mijn dag helemaal goed. Lekker nuchter en recht voor zn raap zijn dingen die ik hier af en toe weleens mis. İk doe alle vertalingen en begeleid mijn patienten van a tot z. İk ben van origine turks dus ik snap beiden culturen erg goed en weet hiermee een brug te slaan. Heerlijk om toch mijn patienten een Nederlands veilig gevoel te geven in het buitenland. 

Ik hoop jullie hier allemaal te zien  !

Personeel
Jaren ervaring
8 jaar ervaring
Werkzaam sinds
2017
Type personeel
Hostes
Onze professionals
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk