Persoonlijke aandacht is top bij Esteworld
Een zeer luxe kantoor in Nederland waar 5 mensen 24/7 voor je klaar staan had ik vooraf niet verwacht, maar de service bij Esteworld gaat ver. De hele organisatie loopt gesmeerd, de taal barriere in Turkije wordt weggenomen door de hostess. De chirurg neemt alle tijd voor je, ik heb me geen moment een nummertje gevoeld in een toch grote super de luxe haartransplantatie kliniek in Istanbul. Nu na een jaar, ben ik zoooo blij dat ik de stap heb gezet. Ik ben ook erg te spreken over de Acell behandeling, mijn haar was onderweg om uit te vallen en dof, dat haar is nu weer mooi sterk waardoor mijn resultaat beter is en vooral houdbaar.
Foto's 49
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Manuel blij met zijn haartransplantatie resultaat!
Enorm blij met mijn nieuwe look! In de zeer nette kliniek, in Istanbul, was alles perfect geregeld, de Nederlandstalig begeleiding tijdens het gehele proces was ook heel fijn. Esteworld heb ik leren kennen als een uitermate professionele organisatie. Het contact met Esteworld Benelux heb ik ook als erg fijn ervaren. Vooraf tijdens het consult op kantoor in Utrecht, werd mij alles heel goed uitgelegd. In het hele traject ben ik begeleid, ook zeker in het natraject. Regelmatig wordt er contact opgenomen om te vragen hoe het gaat.
Foto's 11
Resultaat video's 1
Yordi, Esteworld is een echte aanrader!
Perfecte service en begeleiding van A-Z , niet alleen in Nederland door contactpersoon Margo Sluijs en de mensen van de Nederlandse nazorglijn maar ook ter plekke in Turkije wordt je prima begeleid door de behulpzame medewerkers van Esteworld en dat allemaal in je eigen taal. Na eerder in Nederland behandeld te zijn geweest heeft Esteworld gelukkig wel het resultaat behaald dat ik wenste.
Foto's 19
VIP Ebru Yasar (bekende Turkse Zangeres)
Ebur Yaser, de bekende volkszangeres uit Ankara samen met haar vriend Rafet el Roman bij Esteworld voor een ACELL behandeling om haar haar kwaliteit te verbeteren.
Foto's 2
Resultaat video's 1