Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Perfecte service en begeleiding van A-Z , niet alleen in Nederland door contactpersoon Margo Sluijs en de mensen van de Nederlandse nazorglijn maar ook ter plekke in Turkije wordt je prima begeleid door de behulpzame medewerkers van Esteworld en dat allemaal in je eigen taal. Na eerder in Nederland behandeld te zijn geweest heeft Esteworld gelukkig wel het resultaat behaald dat ik wenste. Lees ervaring

Fue haartransplantatie ervaring 2700 grafts

Nadat ik in Nederland een soortgelijke haartransplantatie heb ondergaan in 2015 en het mij alles is meegevallen ( behalve in de kosten en het resultaat van de haartransplantatie) ben ik is verder gaan kijken dan alleen in eigen land.
Ik kwam uit bij 2 aanbieders die er toch wel uitsprongen, waaronder Esteworld in Turkije. Nadat ik bij beide op consult ben geweest voelde Esteworld toch een stuk beter aan. Ook gezien de Acell stamcel behandeling die ze aanbieden voor het steeds dunner wordende haar boven op m’n kruin leek me dit de juiste keus.

En dat is het geweest !

Perfecte service en begeleiding van A-Z , niet alleen in Nederland door contactpersoon Margo Sluijs en de mensen van de nazorg maar ook ter plekke in Turkije wordt je prima begeleid door de behulpzame medewerkers van Esteworld.

Vr 20 januari

Op naar Turkije:

Na een fijne vlucht zijn mijn vrouw ( die voor een kleine extra vergoeding gewoon mee kon ) en ik aangekomen op de luchthaven Atatürk Istanbul.

Daar stond de chauffeur zoals afgesproken netjes bij de Vodofone stand met het bordje Esteworld te wachten op ons.
Na kennismaking zijn we naar het hotel gereden met een luxe Esteworld busje waar het ons aan niks ontbrak
Dit hotel was erg luxe, goed eten , en ook voldoende faciliteiten zoals een hammam, sportschool, en een massagesalon ( wat weer goed uitkwam voor mijn vrouw die de dag van de operatie in het hotel verbleef )

Za 21 Januari

De dag van haartransplantatie:

Eerst stevig ontbeten en om 8 s’morgens opgehaald door een van de chauffeurs van Esteworld bij het hotel.
Na een korte rit kwam ik aan bij de kliniek van Esteworld en werd meteen opgevangen door een persoonlijke hostess ( die mij in het gehele proces overigens keurig netjes in het Nederlands begeleid heeft )
Ik kreeg van haar meteen een uitleg over hoe de dag eruit zou komen te zien.
Er werd eerst gestart met het afnemen van bloed wat nodig was voor de PRP behandeling.
Hierna maakte ik kennis met de chirurg die begon met het beoordelen en aftekenen van mijn kalende plekken boven op mijn hoofd waar uiteindelijk de grafts geplaatst zouden worden.
Nadat we het over alle doorgesproken punten eens waren gingen we richting de behandelingskamer waar ik werd klaar gemaakt voor de operatie.

Na het zetten van de verdovingen werden eerst de grafts uitgehaald en de Acell behandeling toegevoegd. Dit alles duurde zo’n 3 uurtjes waarna ik even kon gaan lunchen.
Na het eten werden de kanaaltjes door de haartransplantatie chirurg geopend en meteen daarna de grafts geplaatst door 3 personen + de chirurg die bijna de hele tijd aanwezig was ( in tegenstelling tot de chirurg bij mijn operatie in Nederland ) werd er nu met 4 man sterk tegelijkertijd gewerkt aan het terug plaatsen van de grafts.
Dit duurde ongeveer nog zo’n 3 uurtjes met als resultaat 2700 grafts , 300 grafts meer dan mijn eerste behandeling en in bijna 1/4 minder tijd.

Rustdag:

Omdat je de eerste paar nachten nog vrij voorzichtig moet zijn met de getransplanteerde gebieden is dat even lastig om je draai te vinden en in slaap te vallen. Maar al met al toch redelijk kunnen slapen.Ik ben s’middags samen met mijn vrouw naar het shopping center Capitol geweest dat op een korte afstand van het hotel ligt.
Zo’n mooi weer was het niet dus we zijn de rest van de dag lekker op de kamer gebleven en hebben een aantal films gekeken en genoten van de goede roomservice.

Maandag 23Januari Controle en wassen van de haren:

Om 11 uur werd ik opgehaald om weer naar de kliniek te gaan. Dit is voor het wassen van de haren. Het wordt zeer goed uitgelegd, en ook voor gedaan.
Hierna werd ik nog een keer naar de chirurg gebracht die vertelde dat alles goed was verlopen, keek alles nog eens goed na waarna we elkaar bedankten.

Om 14.00 s’middags weer netjes afgezet op de luchthaven zoals afgesproken en s ’avonds om 19.30 geheel tevreden weer terug en eigen land

Esteworld is echt een aanrader ! Zeker gezien de verhouding in kosten en kwaliteit met de Nederlandse haartransplantatie klinieken.

 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Jaar van behandeling
Behandeld in 2017
Grafts
2500 tot 3000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk