Afspraak maken? Neem contact met ons op!
De haartransplantatie is dan wel in Turkije maar je voelt je echt geen moment alleen. Vanuit het kantoor in Nederland wordt alles aangestuurd voor, tijdens en na de haartransplantatie. Ter plaatse in de super de luxe kliniek is er een Nederlandse hostess aanwezig en je wordt over alles goed op de hoogte gehouden, ook zeker als je weer thuis bent via de nazorg lijn van Esteworld Benelux die goed bereikbaar is en snel reageert. Ik heb nu na een klein jaar weer een goede kop haar en inmiddels zijn er al meerdere kennissen bij Esteworld voor een haartransplantatie behandeld, allemaal zeer tevreden! De Acell stamcel behandeling heeft me ook gebracht wat ik had gehoopt, terug mooi dik haar. Lees ervaring

Rick
Leeftijd: 24 jaar
Ervaring haartransplantatie Turkije + PRP + ACELL behandeling

Ik begon al sinds mijn 20ste langzaam kaal te worden. Het begon met inhammen en dunnend wordend haar op de kruin. De laatste jaren is het redelijk stabiel door het gebruik van minoxidil (Rogaine Foam 5%). Het stabiliseert mijn haar en zorgt voor stevige haren. Nieuwe haargroei heb ik nooit geconstateerd. Ik ben nu bijna 25 en ergerde mij steeds meer aan de kale plekken op mijn hoofd. Ondanks mijn relatief jonge leeftijd voor een haartransplantatie was ik mijn huidige haar situatie meer dan zat en wilde er voorgoed iets aan veranderen.

Een haartransplantatie in Nederland is onbetaalbaar zodoende kwam ik via de website haarweb.nl erachter dat er in Turkije betaalbare haartransplantaties uitgevoerd werden. Na jaren wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt en heb ik voor Esteworld gekozen. Waarom? Prijs blijft hoe dan ook een belangrijke factor. De kosten van een haartransplantatie zijn in Turkije veel ‘goedkoper’ dan in Nederland, maar er zit ook wel degelijk verschil in prijs bij de klinieken in Turkije. Esteworld hanteert een vaste dagbehandeling prijs ongeacht het aantal grafts, op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. Ten tweede is de kwaliteit van de kliniek belangrijk. Reviews van Esteworld, haarweb.nl en voor- en na foto’s spelen hier een belangrijke rol in. Tot slot moet je er een goed gevoel bij hebben. Je gaat naar een ander land om een haartransplantatie te laten uitvoeren. Het persoonlijke contact met Hidde en de andere mensen op kantoor van Esteworld in Nederland en het consult uur op het kantoor van Esteworld Benelux heeft mij doen besluiten dat Esteworld de juiste keuze was.

Dag 1 Aankomst
Ik vloog met KLM op vrijdag 26 Januari naar Istanbul. Aangezien ik met KLM vloog landde ik op het Atatürk vliegveld Istanbul. Dit vliegveld ligt verder weg van het Hilton hotel dan het Gökcen vliegveld. De chauffeur stond netjes op mij te wachten. Normaliter is het een reistijd van ongeveer 45 minuten naar het Hilton hotel. Ik heb echter het geluk gehad dat ik de vrijdagavondspits mocht meemaken, oftewel in plaats van 45 minuten in de auto zitten mocht ik 3.5 uur in de auto zitten. Was wel even balen, maar goed niets aan te doen. Ik kwam om 21:00 uur aan in het hotel en ging vrij vroeg slapen omdat ik in totaal toch wel 12 uur onderweg ben geweest. Via WhatsApp wordt duidelijk hoe laat je de volgende dag klaar moet staan.

Dag 2 Behandeling (of toch niet )
Na een goed ontbijt werd ik samen met iemand anders om 07:30 opgehaald. De chauffeur stond wederom netjes klaar. De kliniek is ongeveer 10-15 minuten rijden. Wij waren de eerste klanten op de kliniek, maar al snel werd het heel druk. Het werd duidelijk dat wij niet de enige waren met haarproblemen. Het was een zaterdag en mij is verteld dat dit de drukste dag van de week is. Hoewel het druk was ging de procedure vrij vlot. Na de betaling wordt er een bloedtest uitgevoerd, foto’s gemaakt voor de garantie en de haarlijn besproken. Bij het bespreken van de haarlijn werd er geconstateerd dat ik veel irritatie had op mijn achterhoofd. Dit komt wel vaker voor zeiden de artsen. Om het goed te kunnen beoordelen werd ik alvast kaalgeschoren. Ik had zeer veel irritatie op mijn hoofd zodoende adviseerden de dokters mij om de operatie te verzetten naar maandag (2 dagen later). De dokters lieten mij de foto’s zien en begreep hun volkomen. Ik Hidde uit bed trommelen om te overleggen hoe we dit gingen oplossen. Ik zat natuurlijk wel vast aan een retourvlucht. Hidde vertelde mij meteen dat Esteworld de extra nachten voor hun rekening nam en ik enkel en alleen de vlucht moest omboeken. Ik heb ervoor gekozen om te blijven en de vlucht om te laten boeken. Ik kreeg medicatie mee en Nederlandse uitleg over het gebruik van de medicatie en kon Maandag terug komen.

Dag 3 Vrije dag
Een (extra) vrije dag. In mijn geval contact gezocht met iemand die ook in het Hilton hotel verbleef om de stad een beetje te verkennen.

Dag 4 Behandeling (ja nu wel !)
Ik werd wederom om 07:30 opgehaald door de chauffeur. Ik moest dit keer iets langer wachten omdat ik niet opnieuw bloed af hoefde te nemen en foto’s gemaakt hoefde te worden. De dokter controleerde mijn hoofd op irritatie, en gelukkig gaf hij groenlicht. Nadat het goedgekeurd was kon ik de haarlijn bespreken. Er was Nederlandse begeleiding echter was zij extra druk omdat ik als extra behandeling op de maandag toegevoegd was. De artsen waren super aardig en als de Nederlandse hostess er was konden we prima communiceren.

De verdovingsspuiten voelde ik wel en aangezien er veel grafts uit mijn donorgebied gehaald konden worden werd het een lange operatiesessie. Ze konden wel 3800 grafst uit mijn donor nemen. Ik heb mij goed ingelezen over een haartransplantatie. Het was een lange zit en daar moet je wel even mentaal op voorbereiden. Lees je goed in, weet wat er te wachten staat en dan is het prima te doen. De acell behandeling werd tussen door uitgevoerd. Ik heb er vertrouwen in dat de Acell stamcel behandeling mijn aangetaste haren weer gaan herstellen.

Dag 5
Wederom een vrije dag. Ik had wel een beetje hoofdpijn, maar dat is niet gek als ze 9 uur bezig zijn geweest met je hoofd.

Dag 6
Om 11:00 werd ik opgehaald vanaf het hotel. Het was zeer rustig in de kliniek. Bij binnenkomst werd ik dan ook meteen gewassen. Na het wassen stond de arts meteen klaar om te controleren of de grafts de nacht goed hadden overleefd. De grafts waren in orde en vervolgens kreeg je informatie over de komende weken. Ik had wat informatie nodig over het op wintersport gaan. Ze geven je goed advies en het wordt vertaald in het Nederlands mocht je daar behoefte aan hebben. Na de controle ben je free-to- go. Het was een zonnige dag dus samen met een ‘lotgenoot’ nog even geluncht en vervolgens richting het vliegveld. Dit keer wel 45 minuten. En no way dat je de enige bent op het vliegveld met een haarband om een kaal hoofd. Het krielt er van en niemand kijkt er raar van op.

Ik heb er een zeer goed gevoel aan over gehouden. Ik moet natuurlijk nog lang wachten op het eindresultaat maar tot nu toe heb ik geen enkele reden kunnen bedenken waarom je niet een haartransplantatie bij Esteworld laat uitvoeren. 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
3500 tot 4000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk