Afspraak maken? Neem contact met ons op!

DHI-haartransplantatie ervaringen

Zoekt u naar DHI-haartransplantatie ervaringen? Direct Hair Implantation, DHI, is een verfijnde toepassing van de bekende FUE-haartransplantatie. Het belangrijkste verschil tussen beide technieken is de manier waarop implantatie in de ontvangstgebieden gebeurt. Een DHI-haartransplantatie heeft geen incisies nodig en laat geen littekens achter. Lees DHI-haartransplantatie ervaringen om te zien hoe anderen deze minimaal invasieve chirurgische ingreep hebben beleefd en welke resultaten mogelijk zijn.

Verschillende DHI-haartransplantatie ervaringen

De DHI-techniek behoort tot de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haarimplantatie mogelijkheden. Waar het bij de FUE-techniek gebruikelijk en nodig is om kanaaltjes in het ontvangstgebied te boren, implanteert een haarchirurg de grafts bij een DHI-behandeling direct in de hoofdhuid. Hiervoor gebruikt de arts een zogenaamde Choi-pen. De punt van de implanteerpen gaat de huid in en het haarzakje wordt in de goeie groeirichting geplaatst. In vergelijking met de FUE-techniek is er minder sprake van nabloedingen, zwellingen en blauwe plekken. De huid geneest vlot en korstvorming blijft beperkt. Mensen die de DHI-techniek laten toepassen, melden in reviews dat de huid binnen tien dagen genezen is. Ook gaan mensen sneller weer aan het werk en valt het minder op dat ze een haartransplantatie hebben laten toepassen.

Keuze haartransplantatie techniek

Welke techniek een haarchirurg aanbeveelt, hangt af van verschillende factoren. Een techniek heeft soms beperkingen, waardoor een andere methode beter is. DHI is een vrij nieuwe procedure, die een oplossing biedt bij erfelijke kaalheid. Artsen adviseren DHI vaak aan mensen met haarverlies dat nog niet vergevorderd is. Het aantal grafts dat een arts op een dag implanteert, is beperkt tot ongeveer 2.500. Met de DHI-implanteerpen is een haarchirurg in staat de richting en afmeting van de haargroei uiterst nauwkeurig te bepalen. Een ander voordeel van de DHI-techniek is de mogelijk hogere haardichtheid. Zowel een FUE- als DHI-haartransplantatie zijn relatief veilige ingrepen, waarbij een haarchirurg in overleg met u een afweging maakt en zo de techniek toepast die het beste bij uw situatie past.

Resultaten DHI- vs. FUE-haartransplantatie

De resultaten van een standaard FUE-haartransplantatie zijn sterk afhankelijk van het boren van de kanalen. Als dit op de juiste manier gebeurt, zal het slagingspercentage ongeveer hetzelfde zijn. Ervaren haarchirurgen zijn in staat effectieve en natuurlijke ogende resultaten te bereiken. Het duurt negen tot twaalf maanden, voordat u het volledige resultaat kunt zien. De DHI-techniek daarentegen is effectief voor mensen die geen uitgebreide of grootte ingreep nodig hebben en die een hogere haardichtheid willen bereiken. Na het voltooien van het implantatieproces heeft u blijvend nieuwe haargroei. Een van de belangrijkste voordelen van de DHI-techniek is dat een arts nog meer controle heeft over de diepte, hoek en plaatsing van het haarzakje. Dit is van directe invloed op het natuurlijke resultaat.

Ontwikkeling resultaat

Voor beide haartransplantatie technieken geldt dat u geduld moet hebben om het eindresultaat te zien. Negen tot twaalf maanden heeft de nieuwe haargroei nodig om zich volledig te ontwikkelen. De hoofdhuid herstelt sneller van een DHI-ingreep. Dit komt omdat een arts geen kanaaltjes boort, waardoor de wondjes en korstvorming beperkt blijven.

Voordelen DHI-haartransplantatie Turkije

Turkije is in korte tijd een populaire haartransplantatie bestemming geworden. Ervaren haarchirurgen en moderne haarklinieken spelen in op de vraag naar betaalbare behandelingen. Dagelijks worden in de Turkse klinieken tussen de 200 en 300 haartransplantaties uitgevoerd. Mensen vanuit alle windstreken reizen naar Turkije voor een haartransplantatie en/of andere cosmetische ingreep. Online ervaringen en reviews die u leest, zijn niet alleen op Nederlandse fora te vinden. Internationaal georiënteerde Turkse haarklinieken richten zich op kwaliteit en bieden behandelingen van hoge allure en volgens de nieuwste technologieën aan. Goede klinieken onderscheiden zich onder meer door een registratie bij ISHRS en voldoen aan verschillende ISO en TÜV normen. Vanwege het prijsbeleid en de lagere loonkosten is een DHI-haartransplantatie in Turkije relatief betaalbaar. De ingreep is onderdeel van een speciaal pakket met daarin noodzakelijke diensten voor een compleet behandeltraject.

Gerespecteerde haarchirurgen

Gespecialiseerde Turkse haarchirurgen hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied. Ze voeren bijna dagelijks DHI- en FUE-haartransplantaties uit. Ze weten hoe de techniek werkt en hoe deze het beste bij u toegepast wordt. Lees vooraf reviews over Turkse haarchirurgen. Dit helpt u bij het bepalen van een keuze. Overigens wil een negatieve review niet zeggen dat u beter voor een andere arts kiest. Het gevoel dat u bij iemand heeft, kan afwijken van de mening van iemand anders. Door vooraf onderzoek te doen naar de verschillende haarklinieken en haarchirurgen, krijgt u een beeld van dat wat u ongeveer mag verwachten.

Aantrekkelijke behandelpakketten

De reis naar Turkije is iets wat mensen die een haartransplantatie overwegen niet direct aanspreekt. Zeker niet als blijkt dat u een paar keer naar de kliniek in Turkije moet reizen. Om u hierin tegemoet te komen heeft een aantal klinieken, waaronder Esteworld, gekozen voor een speciaal pakket met daarin verschillende diensten. Dat betekent dat u alleen maar een keer naar de kliniek in Istanbul reist. Zowel het consult als de nazorg gebeuren bij Esteworld in IJsselstein. Bij het behandeltarief zijn inbegrepen:

  • PRP-behandeling.
  • Nederlandse begeleiding
  • Drie overnachtingen in een comfortabel hotel.
  • Transfers vliegveld-hotel-kliniek en omgekeerd.
  • Medicatie, wondspray, verzorgingsproducten.
  • Nazorg tot en met de beoordeling van het eindresultaat. Vooraf heeft u besproken welke behandeltechniek wordt toegepast en hoeveel haarzakjes zijn inbegrepen. Plan uw vliegreis in overleg, zodat de transfer bij aankomst op het vliegveld in Istanbul voor u klaar staat.

Meer informatie ontvangen

Spreekt een haartransplantatie u aan en wilt u meer weten over de behandeltechnieken die Esteworld u daarbij biedt? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij onze kliniek in IJsselstein. Op werkdagen bereikt u ons op 0031 30 227 05 60. Het consult is bedoeld om uitleg te geven over een haartransplantatie en de resultaten die onze haarchirurgen bereiken. Het is mogelijk om haartransplantatie voor en na foto’s te zien, maar u heeft ook gelegenheid vragen te stellen over uw situatie. We lichten graag toe wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u informatie over de oorzaak van het haarverlies waar u mee te maken heeft of bent u bekend met een chronische aandoening? Neem zoveel mogelijk informatie mee naar het gesprek. Dit kan van invloed zijn op uw geschiktheid voor een haartransplantatie.

Blog
Datum
03-08-2021
Blogger
Esteworld Turkije
Publicatie jaar
2021
Blog Categorie
Haartransplantatie Turkije, Haartransplantatie Kosten, Haartransplantatie Informatie
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

DHI-haartransplantatie ervaringen

Veelgestelde vragen

De herstelperiode is vrij kort. De eerste dagen vormen zich korstjes in de wenkbrauwen. Het is belangrijk om deze niet open en/of los te krabben. Tot een paar weken na de ingreep worden zware inspanningen en zweten afgeraden.
Bekende bijwerkingen zijn blauwe plekken, zwellingen, nabloedingen, infecties en littekens. Als u de nazorginstructies nauwkeurig toepast en uw lichaam de tijd geeft om de korstjes vanzelf te laten genezen, is de kans op bijwerkingen beperkt.
Omdat zowel het donorgebied als de wenkbrauwen plaatselijk verdoofd worden, is de procedure niet pijnlijk. Na de ingreep kan napijn ontstaan, welke vanzelf weer verdwijnt.
Een wenkbrauwtransplantatie is een minder ingrijpende operatie dan een uitgebreide haartransplantatie. Gemiddeld zijn er 200 tot 300 grafts nodig. De ingreep duurt twee tot vier uur. Hoeveel haarzakjes verplaatst worden, bespreekt u tijdens het consult met de haarchirurg.
De beste kandidaten voor deze ingreep, zijn mensen die ontevreden zijn over de volheid van de wenkbrauwen en die om uiteenlopende redenen geen of onvoldoende wenkbrauwharen hebben. Goede kandidaten hebben realistische ervaringen ten aanzien van de operatie, de herstelperiode en de uiteindelijke resultaten.
Bij een wenkbrauwtransplantatie extraheert een haarchirurg het benodigde aantal grafts uit het donorgebied, meestal uit de achterkant van uw hoofd. Vervolgens implanteert de arts de haarzakjes in de wenkbrauwen. Hierdoor ontstaat nieuwe haargroei in de wenkbrauwen en heeft u een natuurlijke uitstraling. Het is een permanente oplossing.
Haarchirurgen adviseren om tot twee weken na de ingreep geen make-up aan te brengen. Zowel poeder- als vloeibare make-up gebruikt u de eerste twee weken niet. Daarna kunt u voorzichtig weer make-up gebruiken.
De zwellingen nemen binnen een paar dagen zichtbaar af. In overleg met de arts kunt u het gezwollen gebied dagelijks een aantal keren koelen met een ice-pack. De meeste mensen zien dat de huid na zeven tot tien dagen volledig is genezen.
Net zoals bij een haartransplantatie is het gebruikelijk dat de getransplanteerde haarzakjes twee tot vier weken na de operatie eerst uitvallen. Vanaf drie maanden ziet u nieuwe haargroei ontstaan. Dit gebeurt bij de een sneller dan bij de ander. Het duurt twaalf maanden voordat het eindresultaat beoordeeld kan worden.
Haaruitval bij de wenkbrauwen is te wijten aan infecties, huidaandoeningen, hormonale disbalans, overmatig epileren, emotionele stress en/of fysieke trauma’s en medische behandelingen. Soms heeft iemand van nature weinig wenkbrauwbeharing.
Esteworld rekent € 2.250 voor een wenkbrauwtransplantatie. Dat is inclusief de ingreep, drie hotelovernachtingen, transfers, medicatie, wondspray en lotion. Uiteraard kunt u rekenen op professionele nazorg.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk