Ik kan niet wachten op het resultaat!

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Kristof is de afgelopen jaren snel kaal geworden, dit duidt op een heftige mate van DHT aantasting. Zijn overige haar loopt daarom ook verhoogd risico om uit te vallen. Kristof zijn consult bestond dus voor een groot gedeelte uit wat hij kan doen om deze haren te behouden en de aantasting te stoppen. Hij is goede producten gaan gebruiken en heeft de acell behandeling laten uitvoeren. De haarlijn hebben we in deze haartransplantatie hoog gehouden zodat het gebied dat we moeten behandelen zo klein mogelijk blijft. Dit resulteert in een hogere dichtheid en we houden donor over voor als er eventueel toch verder haaruitval op gaat treden, ondanks de maatregelen. Lees ervaring

Kristof zijn haartransplantatie ervaring.

Ik heb een haartransplantatie in Turkije ondergaan met ACELL behandeling bij Esteworld in Istanbul.
Sinds 3 jaar geleden begon ik te merken dat mijn haar steeds dunner en dunner werd tot er van voor op mijn hoofd nog maar weinig haar overbleef. Ik stoorde me hier heel erg aan.
Vorig jaar (2018) heb ik dan de knoop doorgehakt en ben ik informatie beginnen te verzamelen over haartransplantaties. Toen wist ik het zeker, dit wil ik ook laten doen.
Eerst had ik hier in België iemand gevonden die daar gespecialiseerd in is. Ik heb bij deze dokter een 1ste kennis afspraak gehad, maar ik voelde me daar niet zo goed mee. Dus mijn zoektocht ging verder. Toen kennissen van mij te horen kregen dat ik graag een haartransplantatie wou ondergaan hebben ze me verteld over Esteworld in Turkije. Na een kijkje te nemen op de website wou ik graag een afspraak maken voor wat meer informatie. Het is toch niet niks om hiervoor naar het Turkije te reizen. Eenmaal na de intake met Hidde op het kantoor van Esteworld Benelux was ik nog meer overtuigd. Mijn beslissing stond vast.
Dan was het eindelijk zover, vertrekken naar Istanbul. Ik ben samen met mijn vriendin gereisd, die me ook altijd gesteund heeft in mijn avontuur. Alles was zeer goed geregeld door Esteworld en Hidde. Ik werd ook via WhatsApp gebriefd door één van de dames in Istanbul.
De 2e dag in Istanbul was de grote dag (11 oktober 2018). Ze hebben deze dag een ACELL behandeling gedaan en 4200 grafts ingepland, wat toch bijzonder veel is. Alles is naar wens verlopen zeker mede door de nederlandse begeleiding die Esteworld heeft. Enkel wat rugpijn door een hele dag op een behandelstoel te liggen, maar dit heb je er zeker voor over als je weet hoe het eindresultaat gaat zijn. Bij mij heeft deze dag geduurd van 08u30 tot 20u30 (met lunch ’s middags).
De 3e dag was een vrije dag.
De 4e dag werd ik terug even naar de haartransplantatie kliniek gebracht voor een eerste wasbeurt en de nodige informatie voor thuis. Dit alles werd goed uitgelegd. Hierna hebben ze ons naar de luchthaven gebracht voor terug naar België te reizen. Het avontuur is voorbij gevlogen.
Nu ben ik bezig met mijn herstel. Ik merk toch al vordering (zit nu op 3 maanden). Vanuit Esteworld is er hele goede nazorg er is veelvuldig contact en op mijn vragen wordt snel antwoord gegeven. Ik kijk heel erg uit naar het eindresultaat, maar hier moet ik nog even geduld voor hebben.
Ik wil graag iedereen bedanken van Esteworld (+ Hidde). Ik ga het zeker aanbevelen aan andere!

Ervaring
Type ervaring
Onderweg naar resultaat
Land van afkomst
Belgiƫ
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Jaar van behandeling
Behandeld in 2018
Grafts
3500 tot 4000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk