Vooraf getwijfeld maar ik zeg DOEN met wat ik nu weet!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Thom is op de voorste helft van zijn hoofd kaal, achter op is het haar erg dun aan het worden. Je kijkt hier al goed doorheen. Thom heeft een maximale haartransplantatie gedaan, zoveel grafst als mogelijk op 1 dag. De voorkant hebben we behandeld met de maximale dichtheid, door zijn dunne blonde haren was dit noodzakelijk om een goede dichtheid te bereiken. Dit betekend wel dat er minder haar over is om de kruin mee te behandelen. Achter op de kruin hebben we overal waar we tussen kunnen komen grafts geplaatst. Het is belangrijk voor Thom om het haar op de kruin te behouden, anders gaat het resultaat van de haartransplantatie hier snel achter uit. Om deze reden heeft Thom de acell behandeling toegevoegd en is begonnen met het medicijn Finasteride tegen verdere aantasting. Lees ervaring

Haartransplantatie ervaring van Thom Helsinga bij Esteworld.

Al een tijdje speelde ik met de gedachten om mijn haren af te scheren, omdat de haaruitval inmiddels behoorlijk vergevorderd was. Een haartransplantatie had ik eigenlijk nooit overwogen, omdat ik er vanuit ging dat dat enkel voor de rijke voetballers, zangers etc. was. Ik wilde mijn haren alleen niet afscheren. Ik heb erg blond haar en dat is altijd mijn kenmerk geweest waaraan iedereen mij herkende. Ik was altijd uniek en als ik kaal zou worden zou ik 1 van de vele worden. Toen ik via de kapper dus vernam dat er mensen in Istanbul geweest waren via Esteworld en voor een aantrekkelijk bedrag hun haren hadden laten transplanteren was ik daarom gelijk erg enthousiast. De dag erna heb ik gelijk contact opgenomen met Esteworld haartransplantatie en het consult in IJsselstijn volgde snel. Hidde legde me uit wat een haartransplantatie inhoudt en we bespraken alles wat er bij komt kijken. Wat me aansprak was dat het erg ontspannen was en ik niet richting een behandeling gepraat werd, maar dat ik alle tijd kreeg om een keuze te maken. Uiteindelijk had ik geen tijd nodig, want later op de dag heb ik Hidde gelijk bevestigd dat ik ervoor zou gaan. Daarna moesten er nog wat dingen geregeld worden, maar ondersteunde Esteworld zelfs bij het opzoeken van geschikte vluchten.

Toen we in Istanbul aankwamen stond daar de transfer al op ons te wachten en werden we met het comfortabele busje naar ons mooie hotel gebracht. We hebben toen van de tijd gebruik gemaakt om gelijk lekker even in Istanbul te kijken en te genieten van de lekkere Turkse keuken, helaas zonder lokaal biertje, want dat mag natuurlijk niet! Verder was alles goed geregeld in het hotel en hebben we daar elke dag genoten van een heerlijk uitgebreid ontbijt! Ondertussen had ik al bericht ontvangen dat ik de volgende ochtend om 7u klaar moest staan om naar de kliniek. Eenmaal in de kliniek leerde je ook enkele lotgenoten kennen, dit vond ik erg prettig voor als je af en toe even moest wachten op de arts. Voordat de behandeling begint heb je nog een gesprek met de arts om het plan van aanpak te bespreken en om uit te tekenen waar de haargrens komt. Mocht de arts geen Engels spreken, dan is er altijd een hostess aanwezig die alles perfect kan vertalen. Vervolgens ging de tondeuse er door heen, toch ook een bijzonder moment! Eenmaal op de behandelkamer stelde het team zich voor en begon na wat verdovingen de behandeling. Continu werd er gevraagd hoe het met me ging. Tijdens het eerste deel hebben ze alle grafts eruit gehaald, maar uiteraard merk je daar verder helemaal niks van. Na het eerste deel van de behandeling was er een lekkere Turkse lunch voor me klaargezet en kon je even ontspannen. Na de lunch werden toen alle grafts naar hun nieuwe plaats gezet. Aan het eind van de dag zie je je nieuwe haren dus al zitten op hun nieuwe plek! Verder krijg je dan nog een aantal instructies mee, controleren ze of alles goed gegaan is en word je weer terug gebracht naar het hotel. Toen hebben we gewoon rustig een hapje gegeten en ben ik lekker gaan slapen met mijn vliegtuigkussentje.

De dag erna hebben we mooi gebruikt om Istanbul te verkennen. Als je er eenmaal bent is het natuurlijk zonde om dat niet te doen. Aan het eind van de dag ontving ik weer info over mijn transfers en planning voor de volgende dag in de Esteworld haartransplantatie kliniek. Die dag stond in het teken van een controle en voorlichting over hoe je verder voor je haren moet gaan zorgen de komende tijd. Uiteraard goed opgelet, want we gaan voor een mooi resultaat! Wederom erg goed geholpen en duidelijk geadviseerd. Vanuit de kliniek werd de transfer naar het vliegveld verzorgd en konden we dus weer naar huis met het vliegtuig, samen met nog een aantal lotgenoten!

Al bij al was mijn ervaring erg positief. Vooraf heb ik kort even getwijfeld over een behandeling in Turkije, omdat je soms toch wilde verhalen hoort. Daar heb ik me bij Esteworld geen seconde zorgen over gemaakt. Alles was erg professioneel en goed geregeld. Dit samen met de prijs voor een haartransplantatie bij Esteworld, die heel erg betaalbaar is, zou ik dit dan ook aanraden aan iedereen die erover aan het nadenken is!

Ervaring
Type ervaring
Onderweg naar resultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Jaar van behandeling
Behandeld in 2018
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk