Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Toen ik ongeveer 21 jaar was begon ik te merken dat mijn haarlijn stilaan achterruit begon te gaan en de inhammen dieper en dieper werden. Ondertussen ben ik 29 jaar en heb de stap genomen om een haartransplantatie + Acell behandeling laten uit te voeren. Had enkele jaren geleden in een advertentie op Facebook gelezen dat Gunther Levi naar Istanboel trok bij Esteworld ook voor zo’n transplantatie en had de naam van de kliniek toen opgeslaan in m’n telefoon. Lees ervaring

Ik ben Gert en dit is mijn ervaring van mijn haartransplantatie

Toen ik ongeveer 21 jaar was begon ik te merken dat mijn haarlijn stilaan achterruit begon te gaan en de inhammen dieper en dieper werden. Ondertussen ben ik 29 jaar en heb de stap genomen om een haartransplantatie + Acell behandeling laten uit te voeren.

Had enkele jaren geleden in een advertentie op Facebook gelezen dat Gunther Levi naar Istanboel trok bij Esteworld ook voor zo’n transplantatie en had de naam van de kliniek toen opgeslaan in m’n telefoon. Toen ik aankwam in Istanboel werd ik meteen goed onthaald door mijn chauffeur Süleyman! Die bracht me naar het hotel en stond ook in voor de ritten van en naar de kliniek.

Toen ik aankwam bij Esteworld had ik direct een goede indruk en voelde mij meteen op m’n gemak. Ik werd daar ook zeer goed onthaald door de lieftallige ‘Rukiye’ mijn hostess, die begeleide mij doorheen het hele proces en vertaalde ook alles voor mij. Ze sprakl perfect Nederlands. De operatie op zich viel goed mee en heeft ongeveer zo’n 5u geduurd. De dag nadien dan ook nog is op nazicht geweest bij de chirurg en alles zag er oké uit! We zijn nu 18 dagen verder en er is al een mooie haarlijn in zicht, dit zal op 4 weken wel terug uitvallen en zal normaal op 3 maand tijd terug moeten beginnen groeien. Dus goeie vooruitzichten! Als ik een tip kan geven voor mensen met hetzelfde probleem… niet twijfelen maar gewoon doen! Je zal geen spijt hebben. 

Ervaring
Type ervaring
Video ervaringen, Eindresultaat
Land van afkomst
België
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk