Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Hallo, ik ben Akya. Ik ben geboren in Istanbul, opgegroeid in Eindhoven en Rotterdam. Ik ben in mijn vroege tienerjaren met mijn familie terug verhuisd naar Istanbul, sindsdien woon ik in Istanbul.

Ik ben al sinds mijn vroege tienerjaren met muziek bezig, muziek is een van mijn belangrijkste passie in het leven. Mijn muzikale reis gaat verder met het instrument genaamd "Politiciliyra/Istanbul Kemençesi" een instrument dat al sinds de oudheid wordt bespeeld. Chatten over muziek met mijn haartransplantatie patiënten die naar Esteworld komen en met hen naar muziek luisteren in de behandel kamer, maakt de ervaring plezierig voor zowel mij als mijn gasten.

Tijdens mijn universitaire opleiding heb ik sociologie gestudeerd aan de Universiteit van Istanbul. Mensen-samenleving is een van mijn belangrijkste interessegebieden, dus het is voor mij een zeer plezierige ervaring om mijn gasten die hier komen te leren kennen, met ze om te gaan, met ze te kletsen en hun leven te leren kennen.

Na mijn masteropleiding in Muziek ben ik gaan werken bij Esteworld en sindsdien deel ik levensveranderende ervaringen met mijn Nederlandse en Belgische gasten. Ik ben blij om hun geluk te zien en blij als we samen een goede ervaring creëren.

Als je hier op een dag komt, zal ik je graag ontmoeten!  Ik zal er alles aan doen om de haartransplantatie bij ons een leuke ervaring te laten zijn.

Personeel
Jaren ervaring
4 jaar ervaring
Werkzaam sinds
2016
Type personeel
Hostes
Onze professionals
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk