Tot op heden alleen maar positief!

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Roger, 30 jaar, er zijn diepe inhammen bij hem ontstaan en ook zijn haar bovenop is dun aan het worden onderweg om uit te vallen. De inhammen hebben we tijdens de haartransplantatie met de kleinste boortjes naar een hoge dichtheid hersteld. Bovenop hebben we waar mogelijk was tussen de bestaande haren geplaatst. Het donor dat gebruikt is nemen we altijd zo breed mogelijk. Om zijn bestaande aangetaste haren te herstellen hebben we een Acell behandeling toegepast en samen met Roger een goed producten plan ontwikkeld die bij zijn wensen paste om nieuwe aantasting tegen te gaan. Lees ervaring

Ervaring Roger, hij kwam naar Istanbul voor zijn haartransplantatie Turkije en Acell.

Ik keek in de spiegel en dacht, hier moet ik wat aan gaan doen. deze gedachte kwam natuurlijk niet van het ene op het andere moment. Ik twijfelde al een langere tijd om mijn haar probleem aan te pakken. via Google kwam ik vaak de naam Esteworld tegen. Esteworld voert haartransplantatie Turkije uit. Ik heb me toen aangemeld op een paar haar forums. Op deze haartransplantatie forums las ik vele positieve verhalen over Esteworld. De ervaringen op de verschillende websites, maar ook op  hun eigen site hebben mij doen besluiten om eens op een intakegesprek te gaan. 

Hier ontmoeten ik Margo. Margo, een consultant, heeft mij alles tot in de puntjes uitgelegd wat er allemaal zou gaan gebeuren. De keuze was snel gemaakt, ik ging een haartransplantatie Turkije doen bij Esteworld! 

Aangekomen in Istanbul stond de chauffeur mij en mijn vriendin netjes op het vliegveld op te wachten. We werden hartelijk ontvangen en meteen naar ons hotel gebracht. Op deze dag vond er nog niks plaats, dus gingen we nog even fijn Istanbul verkennen! In de namiddag kreeg ik een sms'je met het tijdstip hoe laat we de volgende ochtend klaar moesten staan. 

De dag van de haartransplantatie brak aan en na een goed ontbijt bracht de chauffeur ons naar de kliniek. aangekomen bij de kliniek werd ik verwelkomt door mijn Nederlands sprekende hostess. Zij was de schakel tussen mij en het team. Aangezien niet iedereen vloeiend Engels spreekt, is het handig dat je iemand hebt die het voor je kan vertalen. Na wat medische documenten te hebben ingevuld, ontmoeten ik de chirurg. Samen met hem heb ik mijn nieuwe haarlijn bepaald en kreeg ik een pilletje voor de spanning. Hierna werd er bloed geprikt voor de ACELL behandeling en werd ik kaalgeschoren. Het was tijd voor de behandeling. 

De chirurg begon met de kanaaltjes te maken in mijn inhammen. In deze kanaaltjes komen later de haartjes. Toen hij hiermee klaar was ging de chirurg verder met de ACELL behandeling. ik heb er voor gekozen om een ACELL behandeling te ondergaan, omdat ik het belangrijk vind dat mijn bestaande haar niet verder gaat uitvallen. Nadat de ACELL was geïnjecteerd, was het tijd voor het uitnemen van de haarzakjes. Dit werd door de assistentes gedaan. Na een korte onderbreking was het toen tijd voor de haarzakjes weer terug te plaatsen in de gecreëerde kanaaltjes. tussentijds kwam de hostess telkens vragen hoe het met me ging wat ik onzettend fijn vond! 7 uur later was ik klaar en waren er 2500 haarzakjes getransplanteerd. De haartransplantatie was vrijwel pijnloos. Ik kreeg antibiotica en pijnstillers mee en we werden weer netjes afgezet in ons hotel. 

De volgende dag had ik een rustdag en ben ik samen met mijn vriendin weer even Istanbul in gegaan. Ik was nog een beetje plaatselijk verdoofd en had dus totaal geen pijn. Toen ik naar buiten liep vond ik het een beetje gênant om met zo'n zweetband en verband op pad te gaan, maar er lopen ontzettend veel mensen op deze manier rond. Schaam je dus niet! 

De laatste dag was aangebroken en na een lekker ontbijt werden we weer op het afgesproken tijdstip netjes opgehaald. Het was tijd voor de eerste wasbeurt! De hostess legt netjes alles van te voren uit en nadat het allemaal duidelijk was, werd ik door de assistent meegenomen om mijn hoofd te wassen. Je krijgt een spiegel om te kijken hoe je het thuis moet doen. Vervolgens ben ik nog op controle geweest bij de chirug en die vertelde me wat ik wel en niet mocht doen. Hierna was het weer tijd om naar huis te gaan er werden we netjes afgezet op de luchthaven. 

Bij thuiskomst wordt je meteen door de Nederlandse afdeling van Esteworld bericht. Zij blijven de eerste dagen na terugkomst via Whatsapp constant met je communiceren. Je kan vragen stellen als je ergens over twijfeld, of ze sturen je tips wat je kan doen om het herstel te bevorderen. De eerste dagen moest ik dagelijks mijn hoofd wassen met speciale lotion en shampoo die ik mee kreeg vanuit Turkije. Iedere dag zag je steeds meer de zwelling en de korstjes verdwijnen. Om de zoveel tijd moet ik foto's sturen ter controle. Jullie kunnen die hier terugvinden.

Tot op heden kan ik alleen maar positief zijn. De service, de communicatie, de vakkundigheid en de vriendelijkheid van al het personeel zowel in Turkije als in Nederland is top! Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik heel erg blij ben mijn haartransplantatie te hebben gedaan bij Esteworld! Nu is het lange wachten begonnen en ben ik ontzettend benieuwd naar het resultaat! 
 

Groetjes Roger

Ervaring
Type ervaring
Onderweg naar resultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Jaar van behandeling
Behandeld in 2019
Grafts
2500 tot 3000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk