Eelke, haartransplantatie Turkije met 100% aandacht
Eelke kwam bij ons terecht voor een haartransplantatie Turkije via vrienden die al bij ons in Turkije waren geweest voor een haartransplantatie. Eelke heeft een veel voorkomend patroon van haaruitval, steeds dieper wordende inhammen en een kalend kruintje. Zijn kaalheid is fors, maar bij Esteworld in 1 grote haartransplantatie Turkije goed te doen. De haarlijn komt op een hoogte die bij zijn gezicht past maar ons ook in staat stelt om de kruin te behandelen. We halen het maximale aantal grafts uit en dat gaan we verdelen over de zone. Naast de haartransplantatie hebben we een advies gegeven over wat hij kan doen om verdere aantasting aan zijn bestaande haren te vertragen. De acell stamcel behandeling is toegevoegd om zijn dun geworden haren te herstellen.
Foto's 38
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Kaal worden accepteren of actie. Voor mij Actie!
Kaal worden, een groot gedeelte van de mannelijke bevolking krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Dan kan je twee dingen doen, accepteren of actie ondernemen, ik koos na veel wikken en wegen om er iets aan te doen. Vanaf mijn 2oste kreeg ik langzaam inhammen en nu op mijn 30ste heb ik gekozen er iets aan te doen. Een haartransplantatie bij Esteworld.
Foto's 42
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Mijn haartransplantatie reis naar Turkije
Roenie heeft een sterk terugtrekkende haarlijn en bovenop wordt zijn haar al dunner. We hebben bij Roenie met een saffier haartransplantatie de dichtheid aan de voorkant hersteld. We hebben voor Saffier gekozen omdat dit op moment het fijnste boortje is en we hiermee de hoogste natuurlijkste dichtheid kunnen behalen. De extra acell behandeling is toegepast om het haar bovenop te verstreken en vanuit daar te gaan beschermen. Samen met Roenie is er een productenplan op gezet om verdere kaalheid zo veel mogelijk tegen te gaan of te stoppen.
Foto's 14
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Naar Turkije voor een haartransplantatie! JA! Bij Esteworld haartransplantatie.
Mijn moeder is kapster en staat nog steeds versteld van het resultaat van de haartransplantatie dat ze in Turkije bij mij hebben behaald. Ik durf hardop te zeggen dat de kwaliteit bij Esteworld haartransplantatie Turkije hoger ligt dan bij de gemiddelde kliniek hier in Belgie. Mijn leven is veranderd na mijn haartransplantatie in Turkije. 9 maanden na mijn bezoek in Turkije stond er weer een mooie bos haar. De Acell stamcel behandeling heb ik gedaan om dun haar weer dik te krijgen en vanaf daar ben ik hard aan de slag met goede haar producten om ze ook sterk te houden. Dit gaat allemaal in overleg met Esteworld, ze laten je na de haartransplantatie niet in de steek.
Foto's 25
Resultaat video's 1
Kaalworden is de grootste onzekerheid
Rutger Vlaming, bekend van het tv programma "The Bachelor", zijn haarlijn trekt naar achter en achterop wordt het haar steeds dunner. We hebben bij Rutger de haarlijn ingevuld met o.6 saffier methode, hiermee kunnen de hoogste dichtheden behaald worden. Door de zeer fijne boortjes hebben we ook zijn kruin en boven zone kunnen invullen met maar liefst 3000 grafts. Het haaruitval stop niet bij een haartransplantatie, om het dun geworden haar sterk te maken is er een acell toegepast. Om te zorgen dat het haar zo min mogelijk op nieuw wordt aangetast is er een uitgebreid producten plan overlegd met Rutger
Foto's 60
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Marco van Dam straalt na zijn haartransplantatie
Mijn naam is Marco van Dam en op het moment van de haartransplantatie was ik 33 jaar. Al een aantal jaar irriteerde ik mij aan mijn inhammen die steeds een stukje erger werden. Elke keer als ik mijn haar deed en in de spiegel keek was ik gewoon niet tevreden. Altijd had ik in gedachten dat een haartransplantatie niet binnen mijn budget zou vallen. Op een gegeven zocht ik toch op internet naar de mogelijkheden. Wel had ik al eerder gehoord over haartransplantatie in Turkije en ik kwam toen al snel uit bij Esteworld.
Foto's 22
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Bijzondere haartransplantatie ervaring
Je merkt dat het personeel veel ervaring heeft en goed op elkaar is ingespeeld. De chirurg doet zelf de haartransplantatie, dat is een groot plus punt. De kwaliteit van de haartransplantatie ligt naar mijn inziens erg hoog. De nederlandse begeleiding is top!
Foto's 34
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Opvang, organisatie piekfijn geregeld!
Forse kaalheid bij Harm maar wel een zeer goed geschikt donor gebied voor een haartransplantatie. Door zijn goede donor hebben we in 1 dag 3800 haarzakjes kunnen verplaatsen tijden de haartransplantatie in Turkije. De focus van de haartransplantatie was de voorkant en midden maar het hoge aantal grafts hebben we ook zijn kruin kunnen invullen. De Acell behandeling is uitgevoerd om het haar dat er nog zit te behouden en sterker te maken. dit resulteert in een beter en vooral houdbaar resultaat. Verder heeft Harm van ons een producten plan gekregen om nieuwe aantasting door erfelijke kaalheid tegen te gaan.
Foto's 41
Ervaring video's 1