Eelke, haartransplantatie Turkije met 100% aandacht
Eelke kwam bij ons terecht voor een haartransplantatie Turkije via vrienden die al bij ons in Turkije waren geweest voor een haartransplantatie. Eelke heeft een veel voorkomend patroon van haaruitval, steeds dieper wordende inhammen en een kalend kruintje. Zijn kaalheid is fors, maar bij Esteworld in 1 grote haartransplantatie Turkije goed te doen. De haarlijn komt op een hoogte die bij zijn gezicht past maar ons ook in staat stelt om de kruin te behandelen. We halen het maximale aantal grafts uit en dat gaan we verdelen over de zone. Naast de haartransplantatie hebben we een advies gegeven over wat hij kan doen om verdere aantasting aan zijn bestaande haren te vertragen. De acell stamcel behandeling is toegevoegd om zijn dun geworden haren te herstellen.
Foto's 38
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Mijn haartransplantatie reis naar Turkije
Roenie heeft een sterk terugtrekkende haarlijn en bovenop wordt zijn haar al dunner. We hebben bij Roenie met een saffier haartransplantatie de dichtheid aan de voorkant hersteld. We hebben voor Saffier gekozen omdat dit op moment het fijnste boortje is en we hiermee de hoogste natuurlijkste dichtheid kunnen behalen. De extra acell behandeling is toegepast om het haar bovenop te verstreken en vanuit daar te gaan beschermen. Samen met Roenie is er een productenplan op gezet om verdere kaalheid zo veel mogelijk tegen te gaan of te stoppen.
Foto's 14
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Kaalworden is de grootste onzekerheid
Rutger Vlaming, bekend van het tv programma "The Bachelor", zijn haarlijn trekt naar achter en achterop wordt het haar steeds dunner. We hebben bij Rutger de haarlijn ingevuld met o.6 saffier methode, hiermee kunnen de hoogste dichtheden behaald worden. Door de zeer fijne boortjes hebben we ook zijn kruin en boven zone kunnen invullen met maar liefst 3000 grafts. Het haaruitval stop niet bij een haartransplantatie, om het dun geworden haar sterk te maken is er een acell toegepast. Om te zorgen dat het haar zo min mogelijk op nieuw wordt aangetast is er een uitgebreid producten plan overlegd met Rutger
Foto's 60
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Marco van Dam straalt na zijn haartransplantatie
Mijn naam is Marco van Dam en op het moment van de haartransplantatie was ik 33 jaar. Al een aantal jaar irriteerde ik mij aan mijn inhammen die steeds een stukje erger werden. Elke keer als ik mijn haar deed en in de spiegel keek was ik gewoon niet tevreden. Altijd had ik in gedachten dat een haartransplantatie niet binnen mijn budget zou vallen. Op een gegeven zocht ik toch op internet naar de mogelijkheden. Wel had ik al eerder gehoord over haartransplantatie in Turkije en ik kwam toen al snel uit bij Esteworld.
Foto's 22
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Opvang, organisatie piekfijn geregeld!
Forse kaalheid bij Harm maar wel een zeer goed geschikt donor gebied voor een haartransplantatie. Door zijn goede donor hebben we in 1 dag 3800 haarzakjes kunnen verplaatsen tijden de haartransplantatie in Turkije. De focus van de haartransplantatie was de voorkant en midden maar het hoge aantal grafts hebben we ook zijn kruin kunnen invullen. De Acell behandeling is uitgevoerd om het haar dat er nog zit te behouden en sterker te maken. dit resulteert in een beter en vooral houdbaar resultaat. Verder heeft Harm van ons een producten plan gekregen om nieuwe aantasting door erfelijke kaalheid tegen te gaan.
Foto's 41
Ervaring video's 1
10+ voor de haartransplantatie in Turkije!
Ricardo had eigenlijk nog een flinke bos haar, maar ook voor een haarlijn correctie kunt u bij ons in Turkije terecht. Door de kleine boortjes die we gebruiken kunnen we naar de hogere dichtheden herstellen. Boven op het hoofd ging het haar van Ricardo langzaam achteruit. Door middel van het toepassen van de acell behandeling gaan we de dichtheid hier herstellen. De voorste haarlijn hebben we door middel van een haartransplantatie met hoge dichtheid verlaagd. Zijn bakken baarden waren ook iets terug getrokken, deze hebben we met een haartransplantatie weer dik opgezet. Naast de acell en haartransplantatie heeft Ricardo een producten plan gekregen tegen verdere aantasting.
Foto's 60
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Haartransplantatie ziet er keurig uit, ben er echt blij mee!
Na 9 maanden al een super resultaat. Zeer te spreken over de hele haartransplantatie ervaring in Turkije en vooral ook de nazorg nadien. Esteworld is luxe in alles. Tegen lage kosten een hoge kwaliteit haartransplantatie. Ik ben een blij man en inmiddels zijn een aantal van mijn maten ook al richting Istanbul geweest voor een haartransplantatie en aanvullende acell behandeling. Die acell is ook super trouwens, mijn haaruitval is niet doorgezet, sterker nog mijn haar is helemaal hersteld.
Foto's 44
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Kasan, 1/3de van kosten haartransplantatie in Nederland
Goede nazorg, perfecte begeleiding tijdens de haartransplantatie in Turkije, moderne en schone haartransplantatie kliniek, kantoor van Esteworld Benelux heel prettig en vooral snel in de begeleiding. Kortom ik kan alleen maar lovend zijn over Esteworld , het resultaat is natuurlijk altijd even afwachten maar ik had er toen al vertrouwen in. Ik ben heel erg blij met mijn resultaat en mijn dunne haren zijn ook weer mooi dik geworden door de Acell behandeling. Die verlies ik niet meer.
Foto's 50
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1