Op. Dr. Faruk Yilmaz

Haartransplantatie chirurg

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Dr. Faruk werkt al bij Esteworld sinds 2011. Hiermee is hij 1 van onze grote steunpilaren. Een door en door ervaren chirurg gespecialiseerd op haartransplantatie. Inmiddels geeft hij samen met onze andere chirurge Isilay Ayar leiding aan de haartransplantatie afdeling binnen Esteworld.

Faruk Yilmaz, afgestudeerd als plastisch chirurg aan de Universiteit van Bilim in Istanbul, levert al 21 jaar diensten op het gebied van haar-transplantaties en behandelingen. Hij is werkzaam geweest als uitvoerende chirurg, oprichter en hoofd van haartransplantatie afdelingen in toonaangevende ziekenhuizen en esthetische klinieken. 

Faruk Yilmaz is zijn carrière gestart in de operatiekamers van het Eskisehir ziekenhuis (1996-2000) en het Istinye ziekenhuis (2000-2004) om later bij Esteworld Health Group (2004-2007) terecht te komen. 

Met meer dan 25.000 referenties is Faruk Yilmaz een van de bekendste namen in de Trichologie (haargezondheid) in Turkije met een tevredenheidspercentage van 99%. Zijn internationale ervaring op het gebied van haartransplantatie is mede door zijn deelname aan congressen, seminars en trainingen in zowel Amerika als Europese landen. Hij werkte als onderwijsconsultent in haartransplantatieklinieken in Duitsland en Engeland en heeft bijgedragen aan de oprichting van talrijke klinieken en droeg bij aan de opleiding van het personeel.

Faruk Yilmaz maakt zowel gebruik van de saffieren FUE-haartransplantatie methode als de DHI-methode en combineert waar nodig.

 

Personeel
Jaren ervaring
15 jaar ervaring
Aantal behandelingen
25000+
Werkzaam sinds
2011
Type personeel
Artsen
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk