YouTubeGoogle+Facebook

Een hoogstaande VIP behandeling, vertrouwen en korte communicatie lijnen, daar draait het om bij Esteworld.

Vele andere haartransplantatie aanbieders naar Turkije zijn bemiddelaars of agentschappen die bemiddelen tussen verschillende klinieken of ziekenhuizen. Van te voren lijkt alles duidelijk maar bij ongewenste situaties blijkt dit toch een stuk minder te zijn. Bij Esteworld communiceert u altijd met een Nederlandse haarspecialist in dienst van Esteworld zelf, die ook in geval van een ongewenste situatie er voor u zal zijn. In Nederland is dat Hidde Theunissen.

Een haartransplantatie laten uitvoeren is vaak een enorme drempel laat staan een haartransplantatie in Turkije. Esteworld bestaat al sinds 2003 en was de eerste die de FUE haartransplantatie toepaste in Istanbul. Inmiddels zijn we optimaal ingericht om mensen vanuit heel Europa en vooral Nederland te ontvangen.

1: Op elk gewenst moment kunt u een afspraak/consult inplannen met onze haarspecialist in Nederland.

Of u zich nou aan het orienteren bent of reeds een haartransplantatie heeft gehad, u kunt terecht bij ons Nederlandse kantoor. We kunnen hier u haarsituatie bekijken en hier een behandelplan voor opstellen. Dit kan indien u dat wenst ook via foto’s. Mensen die een haartransplantatie hebben gehad kunnen langskomen voor controle of een gesprek hoe alles is verlopen.

2: Duidelijkheid

Voor een geruste reis en haartransplantatie bij Esteworld zullen we zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Vooraf wordt u precies duidelijk gemaakt wat u kan verwachten voor, tijdens en na de haartransplantatie. Esteworld als vooraanstaande kliniek en met veel aanzien wereldwijd is volkomen transparant in haar werkzaamheden. Tijden de behandeling kunnen grafts geteld worden en ook krijgt u een garantie mee van ons. Wij zijn overtuigd van ons kunnen en indien het resultaat niet naar wens is zullen we kijken naar de mogelijkheden tot een gratis nabehandeling.

3: Ervaringen

Alle haartransplantatie ervaringen bij ons online zijn van echte mensen. Deze mensen zullen we volgen en regelmatig een update plaatsen zodat u een duidelijk beeld krijgt van het groeiverloop en eventueel verwachte resultaten. De referenties zelf zijn geschreven na de haartransplantatie. Dit zijn vaak verhalen die overeenkomen, juist dit geeft de standaard hoge kwaliteit van een haartransplantatie bij Esteworld aan. De foto’s zijn onbewerkt en worden geplaatst zoals wij ze ontvangen. Indien u op consult komt zijn er meer resultaat foto’s beschikbaar. We plaatsen natuurlijk enkel foto’s van mensen die hier toestemming voor geven.