Offerte via consult of foto?

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld haartransplantatie  biedt verschillende mogelijkheden tot het opmaken van een offerte voor u haartransplantatie bij ons in Turkije.  Wij bieden de mogelijkheid om een offerte op te laten maken door middel van het insturen van foto’s of door een live consult. Maar wat is nou het beste?

Offerte opmaken voor haartransplantatie door middel van live Consult

Via het aanvraag consult formulier of via de telefoon kunt u een afspraak maken bij ons kantoor voor de Benelux in Nederland voor een consult.  In een geheel vrijblijvend en kosten vrij gesprek kunnen we u precies vertellen wat Esteworld is en waar we voor staan. Hierna zullen we u persoonlijke situatie en wensen bespreken.  Door middel van foto’s zullen we u een verwacht resultaat en dichtheid na de haartransplantatie  tonen. Om deze reden is een persoonlijk gesprek altijd wenselijk en krijgt u  een duidelijk beeld van de mogelijkheden.  Uiteraard kunt u uw partner of een vriend meenemen. 

Naar aanleiding van dit gesprek zullen we  de volgende dag een offerte mailen met de kosten voor de haartransplantatie en het behandel plan hierin vermeld.

Offerte voor haartransplantatie opmaken door middel van fotos

Als u geen tijd heeft voor een consult of dit simpel weg liever niet wil kunt u ook altijd foto’s insturen via het formulier vrijblijvende offerte. Zorg er voor dat deze foto’s de situatie zo duidelijk mogelijk weer geven. Kam eventueel haar opzij en maak de foto’s zonder flits. Foto’s met flits of in de zon genomen kunnen een vertekenend beeld geven. De ingestuurde foto’s komen vervolgens bij onze haar specialist in Nederland terecht. Samen met de chirurg worden deze foto’s in een software programma geladen die de oppervlakte van kaalheid en donor gebied zal berekenen. De chirurg en onze specialist voeren hierbij de waardes, zoals leeftijd en ideale haarlijn in.

Naar aanleiding van deze berekening ontvangt u van ons de offerte met het behandelingsplan voor u haar situatie. In deze offerte wordt de grote van de haartransplantatie vermeld, hoeveel dagen u in Turkije moet verblijven en eventueel een extra advies voor het gebruik van aanvullende haarproducten. Dit is vaak de dag na de offerte aanvraag. We maken enkel een offerte op voor u haartransplantatie Turkije als de foto’s duidelijk genoeg zijn. Op deze manier is het opmaken van een haartransplantatie  offerte door middel van foto’s ook zeer betrouwbaar. Daags nadat we deze offerte gemaild hebben zal onze Nederlandse specialist contact met u opnemen om deze te bespreken.

Conclussie

Zoals u kan lezen zijn er verschillende mogelijkheden voor het verkrijgen van een behandelplan voor u haartransplantatie. Op beide manieren kunt u aan een sluitende offerte komen. Het is net waar u eigen voorkeur naar uit gaat.

Blog
Datum
21-11-2019
Publicatie jaar
2019
Blog Categorie
Esteworld Haartransplantatie Nederland, Haartransplantatie Informatie, Haartransplantatie Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk