YouTubeGoogle+Facebook

Vind hier een overzicht van een aantal van onze VIP cliënten

Esteworld heeft als enige haartransplantatie kliniek in Turkije de 5 sterren status bereikt. Dit wil zeggen dat alles op hoog niveau is geregeld. Deze 5 sterren status is uitgegeven door de Turkse overheid en zegt enorm veel.
Hierin worden alle aspecten mee genomen. Hierbij moet je denken aan:

– Goede transfer regeling
– Sluitende administratie
– Hoog niveau accommodatie
– Klinieken van de meest luxe klasse
– Hoogst mogelijk opgeleid personeel in de kliniek

Esteworld etaleert zich steeds meer als wereldmerk. Dit is niet zo gek gezien Esteworld behoort tot de internationale top. Op het moment ontvangen we klanten vanuit 100 verschillende landen voor een haartransplantatie.
Ook heeft Esteworld in meer dan 25 landen een kantoor voor het bedienen en informeren van de lokale markt. Eind dit jaar moeten zullen dit al 40 landen zijn.

Nu de naam en kwaliteit van Esteworld steeds meer bekend wordt kiezen ook steeds mee beroemde  mensen van over de hele wereld voor een haartransplantatie bij Esteworld.  Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van
diegene die ons toestemming hebben gegeven om hun naam te gebruiken vanwege de goede ervaring die ze hebben gehad. Uiteraard bedanken we hun voor hun keuze voor Esteworld. Graag willen we wel vermelden dat bij Esteworld iedereen een VIP is.