Haarimplantatie in Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!


Een haarimplantatie behandeling is voor veel mensen de ideale oplossing tegen haaruitval. Maar hoe zit het dan met haarimplantatie in Turkije? Vroeger waren mensen nog wel eens sceptisch over het ondergaan van een haarimplantatie behandeling in een ander land. Het is tegenwoordig echter volledig normaal om dit te doen. Turkije is het grootste haartransplantatie land ter wereld. Dagelijks vliegen honderden mensen van over de hele wereld naar Turkije voor een haarimplantatie behandeling. Dit heeft twee belangrijke redenen. De eerste reden is de zeer lage haartransplantatie tarieven die in Turkije gelden. De tweede reden is de goede kwaliteit en daardoor de optimale haartransplantatie resultaten.

Hoe is haarimplantatie in Turkije zo populair geworden?

Turkije is al langer dan 10 jaar een land waar veel mensen naartoe gaan voor cosmetische ingrepen. Voorheen was dit land onder andere erg populair voor onder andere het laseren van de ogen en voor cosmetische tandheelkunde. De prijzen van deze behandelingen in Nederland zijn vaak ongeveer twee keer zo hoog. Door te kiezen voor een behandeling in Turkije, kan dus eenvoudig veel geld worden bespaard. De kwaliteit van de verschillende klinieken in Turkije is bovendien over het algemeen erg goed. U kunt dus al langer dan 10 jaar naar Istanbul voor kwalitatief hoogstaande behandelingen, tegen lage prijzen.

Ongeveer 10 jaar geleden werden de eerste FUE haarimplantaties in Turkije uitgevoerd. Al snel hebben verschillende haarklinieken zich in deze behandeling gespecialiseerd, waaronder Esteworld. De FUE haartransplantatie behandeling kent namelijk een aantal interessante voordelen ten opzichte van de FUT haartransplantatie behandeling. Bij de FUT haartransplantatie blijft namelijk altijd een groot litteken achter. Dit is niet het geval bij de FUE haartransplantatie, waar de grafts één voor één uit de eeuwige haarkrans worden verwijderd.

Wat kost haarimplantatie in Turkije?

Om een goede vergelijking te maken, zullen we de haarimplantatie kosten in Turkije vergelijken met de haarimplantatie kosten in Nederland voor een behandeling van 2.500 grafts. Nederlandse klinieken kunnen dit aantal grafts vaak niet in een dagbehandeling transplanteren. De kosten voor 2.500 grafts liggen gemiddeld echter tussen de €6.500 en €10.000. Maar wat kost haarimplantatie in Turkije bij Esteworld voor 2.500 grafts? De kosten voor een haarimplantatie behandeling bij Esteworld zijn 50 – 75 procent goedkoper dan bij de Nederlandse klinieken. U bespaart dan €4.500 tot soms meer dan €7.500 op een haarimplantatie behandeling.

Kiest u ook voor haarimplantatie in Turkije bij de beste haarkliniek, Esteworld?

Bent u na het lezen van de pagina over ‘haarimplantatie in Turkije’ overtuigd dat u voor een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld moet zijn? Er zijn verschillende manieren om te bepalen hoeveel grafts er nodig zijn voor een optimaal eindresultaat. Neem via het contactformulier contact op voor een consult in Nederland of voor de foto service. Dankzij de foto service kunt u snel en eenvoudig een offerte op maat krijgen.

Blog
Datum
11-10-2019
Blogger
Esteworld Benelux
Publicatie jaar
2019
Blog Categorie
Haartransplantatie Turkije, Haartransplantatie Informatie, Haartransplantatie Belgiƫ
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk