Zeer tevreden met haartransplantatie resultaat
Jerry is op jonge leeftijd (onder de 25) al snel kaal geworden. Door zijn jonge leeftijd is er kans op verder haaruitval waardoor hij bij Esteworld de Acell behandeling heeft laten uitvoeren, deze maakt aangetast haar weer sterk. Jerry een advies op maat gekregen om nieuwe aantasting tegen te gaan. Met de FUE saffier haartransplantatie hebben we zijn voorkant behandeld met een hoge dichtheid.
Foto's 13
Resultaat video's 1
Yve, Goedkope haartransplantatie Turkije
Nu ruim 10 maanden na de haartransplantatie Turkije ben ik terug op het kantoor van Esteworld Benelux om het resultaat te tonen. Ik heb weer een mooie haarlijn, eigenlijk boven verwachting goed. De acell behandeling heeft ook echt veel nut gehad, alle haren achter mijn haarlijn en vooral de kruin zijn weer enorm in kwaliteit toegenomen. Ik ben enorm blij met Esteworld haartransplantatie Turkije, ik zou zo weer op het vliegtuig naar Turkije stappen voor een haartransplantatie, gelukkig heb ik die niet meer nodig.
Foto's 36
Resultaat video's 1
Yordi, Esteworld is een echte aanrader!
Perfecte service en begeleiding van A-Z , niet alleen in Nederland door contactpersoon Margo Sluijs en de mensen van de Nederlandse nazorglijn maar ook ter plekke in Turkije wordt je prima begeleid door de behulpzame medewerkers van Esteworld en dat allemaal in je eigen taal. Na eerder in Nederland behandeld te zijn geweest heeft Esteworld gelukkig wel het resultaat behaald dat ik wenste.
Foto's 19
Wouter, ondanks corona een top ervaring.
Wouter zijn inhammen worden steeds dieper en hij heeft wat open plekjes in zijn baard. Door middel van de FUE saffier haartransplantatie hebben we zijn voorkant hersteld met een hoge dichtheid. De open plekjes hebben we opgevuld in zijn baard door middel van een baardtransplantatie. Samen met Wouter is er gekeken naar een producten pakket om nieuwe aantasting aan de haren tegen te gaan.
Foto's 51
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Word ik nou kaal, óf lijkt het alleen zo?
Word ik nou kaal, óf lijkt het alleen zo? Mijn gehele leven heb ik altijd een mooie, nette en volle bos haar op mijn hoofd gehad. Echter, sinds mijn 23ste, begon ik te merken dat mijn inhammen wat ruimer werden, en mijn haarlijn begon terug te trekken. Één van de grootste angsten van de gemiddelde man is kaal worden, dat was bij mij niet anders. Hierop volgend ben ik het internet op gegaan, want ja, hoe kun je die kaalheid nou tegengaan? Na wat speuren en onderzoek kwam ik al redelijk snel tot de conclusie dat een haartransplantatie de beste en meest efficiënte oplossing is. Dan rest de vraag: Maar waar ga ik dat doen? Na onderzoek kwam ik al snel tot de conclusie dat een haartransplantatie in Turkije de beste oplossing is.
Foto's 57
Resultaat video's 1
Wim, al jaren stoorde ik mezelf aan mijn inhammen en dunne haren!
Wim heeft een vergaande kaalheid en komt naar Esteworld voor een maximale haartransplantatie. Hij heeft een erg goed donor, met veel multi grafst, we konden bij hem veel haarzakjes weg halen, het oppervlakte van zijn hoofd was niet heel erg groot waardoor we het in 1 keer dicht konden zetten. Door zijn sterke donor haren verwachten we dan ook een goede bedekking na 1 haartransplantatie. Naast de haartransplantatie heeft Wim gekozen voor de extra acell behandeling om zijn bestaande haar kwaliteit te verbeteren. 4 weken na de haartransplantatie is hij op advies van ons Minoxidil 5% spray voor een betere doorbloeding, procapil 5% spray om dht aantasting te vertragen en biotine voor een sterker haarzakje gaan gebruiken.
Foto's 41
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Will, Eerste Haartransplantatie in NL niet goed, nu 2e kans
Will was al eens eerder in Nederland behandeld met de normale FUE methode. Helaas waren er veel te weinig grafts op het oppervlakte geplaatst waardoor het resultaat van haar haartransplantatie ondermaats was. Samen met haar vriendin Ans kwam ze naar onze kliniek voor een dhi- haartransplantaie om het dit keer wel goed vol te laten zetten.
Foto's 30
Vooraf getwijfeld maar ik zeg DOEN met wat ik nu weet!
Thom is op de voorste helft van zijn hoofd kaal, achter op is het haar erg dun aan het worden. Je kijkt hier al goed doorheen. Thom heeft een maximale haar transplantatie gedaan, zoveel grafst als mogelijk op 1 dag. De voorkant hebben we behandeld met de maximale dichtheid, door zijn dunne blonde haren was dit noodzakelijk om een goede dichtheid te bereiken. Dit betekend wel dat er minder haar over is om de kruin mee te behandelen. Achter op de kruin hebben we overal waar we tussen kunnen komen grafts geplaatst. Het is belangrijk voor Thom om het haar op de kruin te behouden, anders gaat het resultaat van de haartransplantatie hier snel achter uit. Om deze reden heeft Thom de acell behandeling toegevoegd en is begonnen met het medicijn Finasteride tegen verdere aantasting.
Foto's 55
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1